Timsah Arena’ya BJK’lılar gelemeyecek!

İl Spor Güvenlik Kurulu, 20.haftada oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçına siyah beyazlı taraftarların alınmamasını kararlaştırdı.

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu dün Heykel‘deki Valilik Binasında toplandı. Vali İzzettin Küçük, Emniyet Müdürü Osman Ak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, TFF Bursa Bolge Muduru Atilla Donmez ve Bursaspor yetkililerinin katıldığı toplantıdan önemli sonuçlar çıktı. Kurul, Süper Lig‘in 20.haftasına Büyükşehir Belediye Stadı‘nda oynanacak BursasporBeşiktaş maçına siyah beyazlı taraftarların alınmamasını kararlaştırdı.

İLK MAÇTA BİZ YOKTUK!

Bilindiği gibi ligin ilk yarısında Vodafone Park‘da oynanan mücadeleye de Bursasporlu taraftarlar alınmamıştı. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı bu kararın bir sonraki toplantıda resmiyete döküleceği belirtildi. Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediye Stadının güvenlik sertifikasıyla ilgili de görüşmelerin yapıldığı bildirildi.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Deplasman Tribünü ,Deplasman Tribünü Altı ve Güvenlik boşlukları da satişa açılsın 40000 i göreceğiz bu sefer ?

    36
    1
      1. @osm16 yorumuna yanıt olarak

        Yani olasi bir kötü sonuçta MÖSYÖ istifa çığlıklarını duyarız ama bu maçın önemini onlara anlatırlar ben diger maclar gibi olacağını zannetmiyorum

        2
        1
  2. Keşke şu terör illetiyle boğuştuğumuz günlerde herkesle omuz omuza maç izlesek, aynı ağızdan haykırsak birliğimizi kavgalarımızı bi kenara bıraksak. Keşke bu husumetlerin her tarafı bu hassasiyet ve bilinçte olsa da böyle çağ dışı uygulamalar hiç yapılmasa

    20
    1
  3. İSPANYA da futbol neden başarılı.İSPANYA futbolunu yönetenler nasıl yönetiyor.
    C.VİGO tribünlerinin % 70 dolmamasında İFF.Tarafından uyarılıyor.
    İSPANYA seyirci gelmediğinde kulüplere ceza kesiyor,yaptırımda bulunuyor.
    Ülkemizde ise TFF maalesef 3 takım için ülkenin tüm takımlarına eziyet ediyor,haksızlık yapıyor,kurullarının,hakemlerin yaptıklarıyla KAYIRMACI,YANLI VE TARAFGİR İDARECİLİK YAPIYOR.
    Evet BURSASPOR TARAFTARI da deplasmanların tümüne gitmeli ve gidebilmelidir.BURSA ya da tüm takımların taraftarı,seyircisi gelip izleyebilmelidir.
    BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKENLER BASİT;
    1-TFF-PFDK-MHK-TAHKİM vb.kurullar adil idarecilik yapmalılar.
    2-Ülkenin resmi yayın kuruluşu olan TRT radyo ve tv.’lerinde tüm takımlar adilce yayından yararlanmalı,yorumcular hep aynı takımın eski oyuncusu ya da taraftarı olan basın mensuplarından olmamalıdır.YILDA KAÇ HAFTA VARSA O SENE LİGde olan takımların önerdiği sesini,derdini,hedeflerini anlatacak yorumcularda olmalıdır.Örneğin.34 haftanın programlarına eşit oranda takımların yorumcusu olmalıdır.
    3-Ülkedeki takımların en alt yaş grubundan süper lig takımlarına kadar MİLLİ TAKIMLARA GÖNDERDİKLERİ OYUNCU SAYISINA GÖRE TEŞVİKLER,BAŞARIYA GÖRE PRİMLER VE ALTYAPIDAN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU OYUNCULARIN TÜM TAKIMLARIN İÇİNDEKİ YETİŞTİRDİĞİ OYUNCU SAYISINA GÖRE TFF’dan teşvik,yetiştirme,hizmet vs. adı altında destekler yapılmalıdır.

    FUTBOLUN TEMAŞA OYUNU OLDUĞUNU ASLA UNUTMAMALIYIZ.
    FUTBOL SAVAŞ UNSURU DEĞİL,BARIŞA,DOSTLUKLARA,KAYNAŞMAYA MATUF GÖRÜLMELİ VE İNSANLARIMIZ KAMPLAŞTIRICI DEĞİL,KAYNAŞTIRICI YAYIN,SÖZ VE UYGULAMALARLA DESTEKLENMELİDİR.

    11
    1. @Hüseyin İlhan yorumuna yanıt olarak

      Seni tebrik ederim arkadaşım. Ağzına yüreğine sağlık. Biz böyle doğruları görebilen taraftar olmalıyız.vururuz kırarız parçalarız edebiyatı artık olmuyor.Bakın sistem takımları bize ne yapıyor görüyoruz.Hüseyin İlhan kardeşimiz gibi bilinçli,sabırlı ve yapıcı taraftar sayımız arttığı zaman kulübümüzde kurumsallaşma başlayacak ve goy goy dönemi sona erecektir.Ve işte o zaman kulübümüz kişilerin elinden kurtulup kendi ayakları üzerinde duracaktır.Sevgi ile kalın gerçek Bursaspor’lular……

    2. @Hüseyin İlhan yorumuna yanıt olarak

      Yazınıza noktasından virgülüne katılıyorum.Ancak bu yazdıklarınız,bu ülkede ne yazık ki yazıdan ibaret kalacak.Cunku biz bırakın problemi okumayı,yanlış yaptığımızı ve problem ürettiğimiz dahi kabul etmeyen bir milletiz.Yurt dışında eğitimde ceza okul içerisinde verilirken,bizde öğrenciyi okuldan uzaklaştırılarak veriliyor.Cikarimi buradan yapın.Bizim ülkede bundan 20 yıl sonra da sadece 3 İstanbul takımı ve hükümet desteği ile kurumsallasan Başakşehir gibi koruyup kollanan takımlar şampiyon olur.Bizden hiçbir şey olmaz.Bir arpa boyu yol bile katedemeyiz.

  4. Ulan bi yanım diyo ki, keşke gelseler de döner bıçaklarıyla bi dalsak, Ama öbür yanım da diyo ki, lan bırakın artık bu işleri. Bak Türkiye hangi günlerden geçiyo. Suriye’de Mehmetçiğimiz dünyanın 40 düveline karşı savaşıyo. Biz halâ top tüfek dalgasına birbirimizi kesiyoz. Bırakalım artık bu işleri be ya. Kardeş olalım. Bitsin gitsin. Sonuçta Hepimiz Türküz.

    9
    2
  5. Arkadaşlar bence hiçkimse gitmesin bundan sonraki maçlara, yalancı yönetim bu taraftarı kandırmanın ne demek olduğunu anlasın.

    3
    9
  6. Arkadaşlar hepimiz bir değilmiyiz. Aynı Allah a inanıyoruz .Askerlermiz aynı bayrak uğruna can vermiyormu..Askerlermiz fenerli Beşiktaşlı galatasaray lı trabzon lu Malatya spor lu değilmi bizim bayrağımız aynı bayrak Allah ımız bir değilmi.Aramızdaki kavga bitsin artık. Hepimiz kardeş değilmiyiz. Bir birimiz den nefret etmiyelim ben yaradılanı severim yaratandan dolayı.

    3
    3
  7. TİMSAH ARENA’ya Bjk taraftarı alınmayacak haberinden sonra hedef şimdi,bu maçta deplasman tribünü dahil tüm koltuklar makul fiyatla satışa çıkmalı,o deplasman tribünün önünde boş beleş yere mesnetsizce boş bırakılan koltuklarda insan görmeli,boş koltukların toz’u alınmalı…..Bjk maçında yapılacak en mükemmel Koreografi,1 tane dahi koltuğun boş kalmaması olacaktır.Yönetim TİMSAH ARENA’da deplasman Tribünü dahil tüm koltukların dolması adına biletleri satışa sunsun.Kapılarda büyük kumbaralar olsun,Bursaspor sevdalıları o gün içecekleri bira ve sigara paraları karşılığı kadar paraları o kumbaralara atsınlar,varsın o gün oruçlu gibi bu yararsız,yararsız olduğu kadar zararlı olan şeylerden uzak dursunlar.Ben içmediğim halde 1 şişe bira ve 1 paket sigara parasını o kumbaralara atarım.Haydi Bursa tüm gücünle.
    MEHMETÇİĞİNİN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTER.

  8. Ben ilk yarıdaki maça gittim deplasman tribünü de beşiktaşlılara açıktı, bizim de satışa çıkarmamız gerek

  9. Biz vatanını seven herkesle omuz omuza durmasını biliriz de bu güne kadar solcuyum diyerek ülkeye en büyük zararı veren hain Moscow köpekleriyle bir arada durulmuyor.

  10. BURSASPOR TARAFTAR GRUPLARINA VE YÖNETİMİNE AÇIK MEKTUBUMUZ;
    1-Sn.Taraftar dernekleri idarecisi kardeşlerim GÜN-BİR VE BERABER OLUP ŞEHRİMİZİN TAKIMINA OMUZ VERME GÜNÜDÜR.
    GÜN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BURSASPOR TARAFTARININ SAĞDUYUSUNU,KULÜBÜNE VE TAKIMINA SAHİP ÇIKIŞINI GÖSTERME GÜNÜDÜR.
    2-BJK maçından önce kulübe destek için güzel ve anlamlı teklifte bulunan SOYDAN DİLBER kardeşimizin teklifi için ilgili makamlardan gerekli mevzuaat için hemen çalışma yapın.KULÜP İDARECİLERİMİZLE ORTAKLAŞİA HAREKET EDEREK YARDIM KAMPANYASI,ŞEFFAF VE TÜM ŞEHRİN KATILIMININ SAĞLANMASINI GERÇEKLEŞTİRELİM.
    3-Bundan sonra maçlarda kulübe zarar verecek TEZAHÜRAT,YABANCI MADDE ATANLARI KENDİMİZ UYARALIM,ENGEL OLALIM.
    4-Evet sn.yönetici ağabey,kardeş ve arkadaşlar en önemli iş sizlere düşüyor.Bu takım ve şehirin BİR -BERABER OLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN ORTAKLAŞA ÇALIŞALIM.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu