(ANKET) Bursaspor – Başakşehir

Bursaspor'un Süper Lig'in 18. haftasında Timsah Arena'da karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı sizce nasıl sonuçlanır?

Başakşehir‘le oynadığı son beş maçın dördünden yenilgiyle ayrılan Bursaspor (1B), daha önceki toplam 16 karşılaşmada aynı sayıda mağlubiyet almıştı (7G 5B).

İki ekip arasında Bursa‘da oynanan son iki maçı kazanamayan ev sahibi (1B 1M), bu statta yedi maçtır rakibinden gol yiyor (toplam 11 gol).

Deplasmanda çıktığı son maçta Kasımpaşa‘yı 2-1 mağlup eden Başakşehir, dış sahada 15 maçtır üst üste aynı sonuçla sahadan ayrılmıyor.

Başakşehir, Süper Lig‘de oynadığı son 12 maçın hiçbirinde kalesinde iki ya da daha fazla gol görmedi (toplam 10 gol).

Ligin ilk yarısında maç başına en fazla isabetli pas yapan takım Başakşehir’di (468). Başakşehir, ayrıca ligde en yüksek pas yüzdesine sahip ekip konumunda (%84.4).

Bu sezon köşe vuruşlarından en fazla gol bulan üç takımdan ikisi Bursaspor ve Başakşehir (7; Fenerbahçe‘yle birlikte).

Bu maç, ilk 17 haftada rakiplerine en az faul yapan iki takımı karşı karşıya getiriyor (213’er).

Ligin ilk yarısında ceza sahası dışından beş gol atan Bursaspor, bu alanda ligin zirvesinde yer alıyor.

Başakşehir, maçların son 15 dakikasında en fazla gol atan takım (11). Bursaspor ise aynı süreçte rakip fileleri sadece dört kez havalandırabildi.

Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerindeki en farklı yenilgisini Bursaspor karşısında aldı (24 Ekim 2009, 0-6).

Süper Lig’in ilk yarısında hiçbir oyuncu Edin Visca‘dan daha fazla asist yapamadı (7). Visca, aynı zamanda rakip kaleye en fazla isabetli şut çeken orta saha oyuncusu (22).

Bu sezon ligde en fazla gole katkı yapan savunmacı Aziz Behich (5 gol ve 1 asist).

Bursaspor’un yeni transferi Moussa Sow‘un Süper Lig‘deki son 16 isabetli şutunun 13’ü gol oldu.

(ANKET) Bursaspor – Başakşehir

  • Kazanırız (61%, 557 Oy)
  • Kaybederiz (22%, 197 Oy)
  • Berabere biter (17%, 158 Oy)

Toplam oy veren: 912

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

34 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Evet beyler maç pazar günü saat 4 te kimsenin bahanesi olmamalı,ligin kırılma maçlarından biri ,al eşini dostunu gel tribüne,cümle aleme gösterelim büyük Bursaspor taraftarını,takımımızın her zaman arkasında olduğumuzu..Bu maçı ya alıcaz ya da alıcaz başka yolu yok !!

    66
    6
    1. @Okan yorumuna yanıt olarak

      Meşale de yakacakmıyız maçtan önce? Size kolay tabi gurbwtten öyle görünmüyor bu işler. Küçük takımın büyük taraftarı alay konusu oluyor. Ha mesele Bursada birbirimizi kandırmak ise tamam ama artık dışarıda yemiyorlar bu gazları.. Bakın ben yılın %80 inde gurbetteyim sade geçen seneden bu güne Bursaspor denilince söylenenler; 1. Trabzon size yattı 2. Önüne gelen tokatlıyor 3. Önümüzdeki iki üç yıl içinde kme düşecekmişiz 4. Fenerin altyapısı.. Liste uzayıp gider. Bir de gerçekler var, ardarda 3 maç yapıyorsun GB ile üçündede istediğni alıyor. Şampiyonluğu olan takımlar artı Belediye bu beş takımdan puan alamayan tek takım Bursaspor. Kadronda 16 yabancı var biraz Kembo biraz Agu dışında olmasa eksikliğini duyacağın bir tanesi yok içinde. En iyi Futbolcuların Harun ve Muhammed ikisi de kaleci. Pazar saat 4 de bu maçı istiyorsak bu Futbolcu guruhunu şımartmamak. Maça mı gidicen? Çağırmayacaksın üçlü çektirmeyeceksin, hele hele meşale ile karşılana saçmalığını hiç yapmayacaksın bu kadar basit aksi sadece rakibi daha da motive ediyor çünkü benim Bursasporumda karaktersiz oyuncu sayısı Ali Beyin yönetmindeki birwylern sayısından fazla.

      12
      6
  2. Le guen soyle aciklama yapacak: basaksehir buyuk bir takim, basarili, yildizlari var, boyle takimlara karsi haddinizi bilerek oynamaniz gerekli. Savunmayi iyi yaptik ama sanssiz iki gol yedik. Takimdan memnunum. Taraftara geldigi icin tesekkurler. Onlar bize guc katiyor,

    49
    30
    1. @Fatih16 yorumuna yanıt olarak

      Le Guen’in bu tavrından bende rahatsızım, o zaman hiç takımlar birbiriyle maç yapmasın, bütçelerine göre sıralama belirlensin, ne gerek var maçlara di mi ? Yönetimden birisi uyarmalı, yukarıdaki takımların hiçbirine karşı galibiyetimiz yok, böyle saçma bir şey olabilir mi ya ?

      4
      4
  3. Yönetim beni yine şaşırtmadı. ve Twumasi ve Poko transferini beceremedi.bu arada Türkiye kupasındanda elendik.Başakşehir maçı bizim için çok önemli inşallah kazanırız.fakat ortasaha ve sağbek hâlâ soru işareti. şu an taraftarın % 65 inin. Ali ay ve yönetimine güvenmediğini ve tribünlerin bu nedenle tamamen dolmadığını,sanayici ve iş adamlarının , yönetimin yaptığı hatalar yüzündenve sportif başarının bir türlü gelmemesinden dolayı,gerekli desteği vermediğini düşünüyorum.

    17
    33
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      TWUMASİ NİN PARASI YÜKSELDİĞİNDEN ALINMADI VE POKO İSE KARABÜKSPOR PARAYI ARTIRIP DURDUĞUNDAN ALINMADI ONLARIN YERİNE GROZAV VE SHEHU ALINDI

      31
      8
  4. Basaksehir kupa maçinda tam kadro olmasına ve hakemin her türlü destegine ragmen elendi…Yani anlayacaginiz bu takimi abartmanin bir anlami yok…Bursaya gelen her takim siradandir…yeter ki biz mucadele edelim,saldiralim…

    13
    2
  5. Macın mutlak fovarısı kadro kalıtesı oyun planı ve lıgdekı konumu ıtabarıyle tabıykı Basaksehır takımıdır.burdan alınacak puan ve puanlar lıgdekı konum ıtabarıyla kar sayılmalıdır.bu mantıklı olanı ama gonlumden gecen skor Bursasporumuz 5 basaksehır 0 mac sonucudur.

    11
    2
  6. bu maçı almamız için ilk önce KORKAK OLMAMALIYIZ. sahada 2 kişilik oynamalı her oyuncu..takım ruhu olmalı..YARDIMLAŞMA OLMALI…Tek hatamız. oyun içinde orta göbekte adam bulundura mamamız..eger bir adam çakılı oynatıp..orta alanı kaptırmayız…şayet adamlar buradan çok etkili ataklara çıkıyorlar..biz TARAFTAR OLARAK HAZIRIZ..Takım olarak maçı onlardan daha çok istemeliyiz…bu iş HOCAYA düşüyor..

    10
    3
  7. Bakın arkadaşlar karşınızdaki rakibin bu duruma gelmesi tam 5 yıllarını aldı evet arkalarında bir siyasi güç var ama planlamada var siz doğru transfer politikası ve doğru planlama ve zaman verirseniz başarılı olursunuz futbol oyunu her zaman iyinin kazandığı bir oyun değildir siz akıllı ve disiplinli oynayıp iyi mücadele ederseniz hem rabinizi bozarsınız bende şansınız artar

  8. Gs maçı gibi başlarda presli başlarsak orta sahaları yaşlı olduğu için onları yorabiliriz tek düşüncem ilk 20 de gol atarsak gerisini getirebiliriz ama hızlı başlamak lazım

    5
    2
  9. Valla gönül ister çıkalım 5 atalım şarkılarla stada futbolumuzla çimlere gömelim ama kadro kalitesi ve oynanan futbol ortada beraberlik iyidir en azından puan kaybı olmadan başlamamız lazım çok zorlu bir ilk 5-6 hafta bizi bekliyor taraftar olarak hep destek olmamız lazım sonuç ne olurasa olsun

    3
    1
  10. Birileri le quen e Bursasporun büyük takım olduğunu Başakşehir e 5 attığını kadikoyde feneri defalarca devirdigini Galatasaray a 5 attığını 2010 yılında Beşiktaşı devirerek şampiyon olduğunu, kendi sahasına mahkum oynayan bir takım olarak oynayamayacagini anlatsın.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu