Le Guen “Elimizde bir tek lig kaldı”

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Başakşehir maçı öncesinde Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Fransız hoca, “Kupadan elendiğimizi hesaba katmamız gerekiyor. Daha az maç oynayacağız, bir transfer daha yapmamız yeterli olacaktır” dedi.

Ligdeki hedefleriyle ilgili de konuşan Paul Le Guen, “Elimizde lig kaldı, elimizden gelenin en iyisini yapmak hedefimizdi. Lig üzerinden Avrupa kupalarına katılmak zordu. Ligde daha iyi duruma gelebiliriz, ligin ilk yarısında kendimize yer bulubilmekti hedefimiz. Daha üstü neden olmasın? Ligin en iyi takımlarının altındaki pozisyonlara tırmanabiliriz. Kimseye bir mesajım yok, burada olmaktan çok memnunum. Çok güzel karşılandım, güzel ağırlanıyorum. Ben de devamlı taraftarımızı mutlu etmek istiyorum. Çalışırken aklımda onlar var, her maç inanılmaz bir destek veriyorlar. Onlar da bizim savaştığımıza inanıyor. Son maçta da böyle savaştık, bunu görüyorlar. Bence en büyük hedeflerimden biri takımla taraftarımız arasındaki ilişkinin iyi olmasını sağlamak” sözlerini sarf etti.

 

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Valla Ben takımın mücadelesinden memnunum.Takımda iyi ayaklar olmamasından çok şey kaçırdık.Hocanın şimdiye kadar ki en büyük yanlışı kupanın ilk maçındaki izin mevzusu.

    107
    2
    1. @Umtiti16 yorumuna yanıt olarak

      Takımda iyi ayaklar olmasi için plan ve program şart. Günlük yıllık düşünmeden uzun vadeli bir program. Bunun için sirketlesme şart. Bu yapılırsa taşıma suyla değirmen dondurecegimize yatırımlar ve gelecek paralarla bırakın ligimizi avrupada da sayılı takım oluruz. Örnek:belediyemiz destekliyor madem taşın altına eline sokup Burulasin % 20 hissesini Bursaspor a devretse muazzam bir kalıcı gelir elde ederiz.

    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Bu kadar da abartmayın. O kadro ile de son dakikada direkten dönen topumuz vardı. O ya da Badu’nun şutu gol olsaydı her şey çok farklı olacaktı. Futbol bu, ne yapalım. Son yılların en zor ve çekişmeli ligi yaşanıyor. Lige konsantre olmamız gerek.

      26
      5
      1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

        Hepsini geçtim Batalla burda maç 2-1 ken o golü atsaydı geçerdik turu. Napalım hocanın da 10’un da canı sağolsun. Şu kadro başka hocanın elinde olsa Allah göstermesin diplerde olabilirdik

        23
  2. Bu seneyi de geçiş sezonu kabul edelim demek bu, olsun ben takımdan ve hocadan ümitliyim, bu saatten sonra keyifli futbol oynayıp ligi en az zararla kapatmalıyız, tabi bu arada transfer işini şimdiden halledip gelecek sezon kampa tam takım girmek lazım (son dediğime bende inanmadım)

    19
    3
  3. Allah Allah elimizde lig mi kaldi? Bugunu 20gun once gorsen yine takima Noel izni verir miydin acaba? Biz gorduk bas bas bagirdik. Sehrin butun havasini aldin hoca.

    17
    55
  4. Bu adam en basindan beri ne takıma ne de şehre inanıyor. inanmadigi icin de basari gelmiyor. kimse kadromuz kötü edebiyatı yapmasın. hedefimiz orta siralar.

    13
    86
    1. @bal yorumuna yanıt olarak

      Takım iyimi sanki çok mu mükemmel bi kadromuz var yönetim ağlamaktan trasfer yapmıyor hoca on numara hiç bok atmayın

      18
  5. Sağ ve 8 numara şart ki şart. Üst taraf zaten dolu alttan da daha iyi olacak takımlar var konya antalya gibi. Hedefsiz ve plansız bir takım yönetim teknik direktör görmeye bu taraftar dayanamıyor.
    Size soruyorum hocam başkanim bu takımin lig hedefin var mı?
    Size soruyorum hocam başkanım bu takımın önümüzdeki yıl kadro planlaması var mı ?
    Seneye Agu Badu Batalla yok var mi plan?
    Aziz Harun Ekong iyi bir teklif gelirse gidecek yerine plan var mı?
    Yıl sonu sözleşmesi biten kaliteli ve potansiyel adamlar ile görüşme planin var mı?
    Bence YOK.
    O zaman ne ekonomik ve sahada başarı şansın zaten yok ki. Hep günlük çözümler bulmaya çalışıyorsunuz. Bir plan program dahilinde ilerlemiyor.
    Bakın Göztepeye Bjk ye Başakşehire.

    7
    1
  6. Ne yani ! Kupada devam etseydik yeni transferlermi yapacaktık ? Lig önemsizmi ?Ligde ilk 5için mücadele edemezmiyiz ? Başkanlar değişiyor Teknik Direktörler değişiyor Bursaspordaki bu sakat anlayış değişmiyor ! Demekki transfer yok ! Görürüm sizi nisan mayısta ! Bize dejavu yaşatmayın !

    5
    3
  7. Saygı duydukça bokunu çıkartıyosun hoca!!! bu kulübü küçük görmeyi bırak artık ne zannediyosun anlamıyorum. Biz en kötü zamanımızda istanbul takımlarına çakmış takımız neyin kafasını yaşıyorsun futbol bilgine ve kişiliğine saygım sonsuz ama bu ayakları geç hoca birileri sana bu kulübün büyüklüğünü anlatamamış ama bir gün trübün ayarı verir yol alır anlarsın…

    5
    17
  8. Neyazikki hoca BURSASR”un büyüklügünün farkinda degil.
    Elindeki kadronunda cok takimlardan daha iyi oldugunun farkinda degil.
    Kasimpasanin veya Malatyanin hoasi bizde olsa inaninki daha basarili olurduk. Le Guenede cuval dolusu euro verilip kulüp daha cok borclanmaz idi…………

    4
    6
  9. Daha az maç oynayacakmışız… Artık tam kadro mu çıkacaksın yoksa? Gençlerbirliği maçının telafisi gerçekten olamaz. Hala düşünüp düşünüp kahroluyorum.

    3
    3
  10. Savaşmak ne yaa geç bu ayakları hoca iyi oynayın topu şişirmek yerine pas yapın populist gaz verici beyanlara gerek yok bunlar klasik yerli hoca kurnazlıkları

    1
    6

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu