Poko transferi karmakarışık!

Bursaspor'un da gündeminde olan Karabüksporlu Poko transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Transferde adı Bursaspor‘la anılan Andre Poko için kulübü Karabükspor ile İzmir ekibi Göztepe bonserviste anlaştı. Ancak Gabonlu 8 numara için Konyaspor daha fazla maaş verince transfer kilitlendi.  Poko bu nedenle İzmir‘e değil, Konya‘ya gitmek isteyince, bu transfer için hem Konyaspor hem de Göztepe  kesenin ağzını açtı. Bursaspor ise bu gelişmelerin ardından Poko transferinden vazgeçti.

34 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Pablo10batalla yorumuna yanıt olarak

      Neyi para goz ya senin baskanin hazir olmayan top oynamayan sowu kiraladı bu adamin bursa dusmani oaldugunu anlayin kume dusurmek icin herseyi yapti … ali ay artik defol … poko gibi adami twumasiyide almadi copleri toplar anca yusuf nerdogan gibi

    2. @Pablo10batalla yorumuna yanıt olarak

      keşke şimdi Castro , Skubic ve Twumasi bizde olsaydı….hiç kimse bizi yenemezdi.Harun – Skubic – Titi – Ekong(Ertuğrul) – Aziz – Agu – Castro – Twumasi – BATALLA – Jires Kembo – Moussa Sow bu kadroyla avrupaya garanti gideriz

      27
      14
  1. Bursaspor şampiyon olmuş büyük bir takımdır… Diğerleri diğerleridir.. Burada vahim olan nokta şu bence… Şampiyon olmuş bir takımın kasası anca bu kadar kısa zaman içerisinde boşaltılır.. bunun üzerine gidemezsek semt takımlarının bütçeleri bizi her zaman aşacaktır… Ben Bursaspor’un maddi yönden bu kadar aciz kalmasını hazmedemiyorum…

    66
    3
    1. @ISIMSIZ yorumuna yanıt olarak

      Ya abi john napti sana adama zaten uygun oynuyo ve yedegin yedegi hemde son macta assisti var birak ikinci plan da kaldin hem
      En azindan hizli

      14
      7
        1. @Ali Altepe yorumuna yanıt olarak

          John kötü oyuncu değil sadece bizim istediğimiz gibi oynamıyor ısırmıyor rakibi yoksa ayağı çok ortaları isabetli bir adam sadece çok sakin buda en büyük dezavantaj tabi kanat için ama kesinlikle iyi bir yedek..

        2. @Ali Altepe yorumuna yanıt olarak

          Ne John a ne ismail konuk a laf soylerim. Adamlar kapasiteleri kadar mücadele ediyorlar işte. Deniz gibi merter gibi sercan gibi adamlara ne derseniz deyin ama bu adamlara laf etmeyin. John Son maçta gayet iyi idi ama kapasitesi bu

  2. poko 8 numara değil 6 numara.ayrıca paragöz bir adama benziyor salın bence.zaten 6 numarada agu badu faty dötürür 8 numara lazım bize.

    23
    1
    1. @akif yorumuna yanıt olarak

      Poko 8 numara olarak oynuyordu Karabükte ve seyrettiğim maçlarda sahanın her yerine ayak basıyor hemde takımı hücuma çıkartıyordu alınsaydı cuk otururdu takıma Batalla’yı da rahatlatırdı.

      1
      1
  3. Suraya bak ! Koskoca Bursasporun dustugu duruma bak ! Goztepe ve Konya bizim elimizden topcu aliyor ! Fener ,Gs olsa anlarimda bu ne ya ! Rakamlarda 1-1,5 milyon euro ! 15 kisilik Yonetim kurulu orada iskele babasimi ? Bu kadar gelecegi olan bir oyuncuyu insan ne yapar eder alir yahu ! Bursasporda Yoneticilik yapmak bu kadar ayagami dustu ? Sokaktan geceni Yonetici yaparsan sonu boyle olur tabi !!!

  4. Neyinden vazgeçmişiz adam izmir sonra konya yapmış bize hiç uğramamış ki zaten.ironiyi bırakırsak para için oynamak başka bir şey.Adam burada tam bir çakallık yapmis ki bizim içiin hayırlısı zaten denilen paralara çok poko lar bulunur .
    Hatta twusami de olmayacak ikisinin parasına belu gibi adam alınsa daha iyi olur

  5. BENDE AYNISINI YAPARDIM ADAM YURT DIŞINA ÇIKMIŞ PARA KAZANMAK İÇİN TABİKİ DAHA İYİ VEREN VARSA TERCİHİ O OLACAK BİZİM ALT YAPISINDAN YETİŞTİRDİĞİMİZ ADAMLAR PARA GÖZLÜLÜK YAPIYOR BU YAPMIŞ NORMAL

  6. BURSASPOR umuz şu an AKILLI TRANSFER POLİTİKASI İZLEMELİDİİİR.Avrupaya gideceğiz,şu yerde olacağız demeden ;
    1-LİGİ en iyi bitirebileceğimz yer şu şartlarda ilk 5 olursa başarıdır.
    2-Şu atmosferde KABİLİYETLİ-GENÇ VE DÜZGÜN KARAKTERLİ oyuncuları kazanmak ve transfer etmek hedef olmalıdır.
    3-KISA VE UZUN VADELİ PLAN YAPIP BİR DAHA borç krizleri İLE ANILMADAN,TRANSFER İÇİN akıllı davranmalıyııız.

  7. Düştüğümüz duruma bak yaaa Konyaspor ve Göztepe ile bile yarışamıyoruz. Bir yanda Şampiyonlar liginde oynamış, UEFA Avrupa ligine üst üste katılmış, bi dünya futbolcu satmış (hem de iyi rakamlara) bir klüp, diğer yanda Konyaspor ve Göztepe. Transferde onlar bizden nasıl daha avantajlı olabilir anlamak mümkün değil.

  8. Yalanınızı sevsinler adam için kulubü 1.200.000 euroya inmişler bizimki para yok diyor. Adamlar daha ne yapsın ağlak başkanımız var gurur duyun.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu