Sow transferini engellemeye çalıştılar!

Dün akşam saatlerinde Bursa'ya gelen Senegalli forvet, “Bursaspor camiasının büyüklüğünü biliyorum. Teknik Direktör Paul Le Guen'i çok iyi tanıyorum. Atacağım gollerle takıma katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu. 

Ve Moussa Sow Bursaspor’da… Yeşil beyazlı camianın merakla beklediği Senegalli forvet dün akşam saatlerinde kente geldi. Yarın resmi sözleşmeyi imzalayacak olan deneyimli golcünün salı günkü Gençlerbirliği kupa maçının kadrosunda olması bekleniyor. Yarım sezonluğuna Bursaspor forması giyecek olan Moussa Sow, heyecanlı olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini söyledi.

HAZIR GELDİM

Bursaspor camiasını yakından tanıdığını belirten Sow, “Bursaspor Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birtanesi. Şampiyon olmuş bir takım. Bursa’ya defalarca rakip olarak geldim. Taraftarın büyüklüğünü çok iyi biliyorum. Onların karşısına çıkacak olmanın heyacanını yaşıyorum. Atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Katar’dan hazır durumda geldim” dedi.

BİRÇOK TEKLİF ALDIM

Takımda birçok arkadaşı olduğunu ifade eden Senegalli oyuncu, “Jires Kembo ve Ricardo Faty benim çok yakın arkadaşım. Onlarla bir arada olacağım. Bu beni mutlu ediyor. Gelmeden önce konuştum. Bursaspor’da çok iyi bir ortam olduğunu söylediler. Teknik Direktörümüz Paul Le Guen’de iyi taktisyen. Gelmemde birçok etken var. Birçok teklif aldım fakat Bursaspor’u tercih ettim” diye konuştu.

Hoş geldin mesajları

Moussa Sow‘un Bursaspor‘a transfer olması yeşil beyazlı oyuncuları da çoşturdu. Bursaspor’un tecrübeli isimlerinden Jires Kembo sosyal medya hesabından Hoş geldin mesajı yayınlarken, Ricardo Faty‘in paylaşımı da çok konuşuldu. Faty instagram hesabından İngilizce ‘Şimdi hediyeyi açabilir miyiz?. Bursa’ya Hoş geldin kardeşim” yazdı.

Bize gelmemesi için her şeyi yaptılar

Hasan Parlakay, “Sabah bir İstanbul takımı transfere balta koymaya çalıştı. Yanımızda ‘Bizi bekleyin’ diye kaç defa mesaj attılar. Ama helal olsun Sow geri adım atmadı” dedi.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, Sow transferini büyük bir uğraş sonucu gerçekleştirdiklerini belirtti. Parlakay, “Kendisi sağ olsun Bursaspor’u tercih etti. Verdiği sözden dönmedi. Sabah bir İstanbul takımı bize gelmemesi için her şeyi yaptı. Yanımızda ‘Bizi bekleyin’ diye kaç defa mesaj attılar. Ama helal olsun geri adım atmadı. Bu kulübün kim olduğunu herkes biliyor” diye konuştu.

Grozav yarın geliyor

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Teodor Grozav‘ın yarın Bursa‘ya gelmesi bekleniyor. Kardemir Karabükspor‘la yollarını ayıran tecrübeli kanat oyuncusu için Teknik Direktör Paul Le Guen‘in de olumlu yönde rapor verdiği belirtildi. Grozav‘la yarım sezonluk bir anlaşma yapılacak.

46 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      gülüm ben scarpayı 2 yıldır seyrediyorum sen kaça malolabileceğini biliyormusun aykut da istiyor o adamı ama alamıyorlar evet çok iyi bir oyuncu ama hayalden öte geçmez gideceegi takımı iyi takip et

      10
      1
    2. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Football ingiliz oyunu
      Ama latinlere daha çok yakışıyor.
      Scarpa ‘ nın ayakları doğuştan mıknatıslı top ayağına yapışıyor
      O yuvarlak(!) top Scarpa’ya yaklaşırken yumuşuyor , itaatkar oluyor,
      Asla sekmiyor , sekse bile usta onu ehilleştiriyor.

      Topa vururken Battala gibi vücudu öne doğru eğiliyor , kalçadan aniden mermi gibi çıkıyor.
      Nereye vuracağını anlayabilmek için artık çok geç…
      Oyuncu geçerken ;
      Kısmen vücudunu , kısmen ayaklarını kullanıyor, müdafaa oyuncusuna ise sadece seyretmek kalıyor.
      Övdüğün kadar varmış. Yaşıda çok genç. Müthiş bir geleceği olur inşaallah.
      Lakin hocanın takım tasarısında Scarpa gibi oyuncu düşündüğünü sanmam.
      fener takımının ve taraftarının seveceği tarz bir oyuncu…

      11
      1
    3. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      5 TL nin karsiliginin 1 euro oldugu yerde …

      8 milyon + imza parasi + prim odemelerine ile kombolara karsi gelecek bir ekonomin yok. 150.000 forma satsan anca parasi cikiyor adamin.

      milletin alim gucu ortada.

      12
    4. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Bence duymuslardir bile taraftarin 2 gundur her yere yazdigi ismi, baksinlar ama gücümüz yetmez gibi duruyor. Bonservisi olmasada yillik maasi imza parasi pek olasi gozukmuyor ne yazikki.

      17
    5. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Bakmasına baksınlar da Scarpa’nın gideceği takımlar Bursaspor’un çok daha üst seviyesinde takımlardır.Çok yetenekli bir futbolcu gideceği takımdan Elit takımlara geçebilir.

      23
      8
    6. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      musa sow samimi bir müslüman oyuncu, küfür etmez, kimseyle dalaşmaz, ibadetlerini yerine getirir. Hal böyleyken instagramda fenerbahçelilerin küfürlerini beğendi vs tarzı yorumlar yapılıyor..Sow küfrün haram olduğunu çoğumuzdan iyi bilir, muhtemelen yanındaki danışmanı beğeniyor.Herifi daha gelir gelmez negatif düşüncelere sevk etmeyin.Unutmayın, imza attığı an 800 bin euro borçlanıyoruz.Hazirana kadar bizde. Adam oynamasa da parasını alıyor, Deniz Yılmaz ı unutmayın. 800 bin euro sow için maaşının %40 ı ama bizim için çok şey..Şu Fener polemiklerine son.

      57
      2
  1. Gustavo scarpa için hüseyin parlakay a instagramdan baskı yapalim fotografının altına instagram kullanıcı adı hsynprlky

    47
    2
    1. @Papazcesmeliii yorumuna yanıt olarak

      Harbiden ya ilk defa bu sitede önerilen futbolcuyu beğendim. Bu Scarpa Bursaspor’un kurtuluşu, Şampiyonlar Ligi finalisti olmasını sağlayabilir. Efsane 10 numara olabilir. Sonrasında da müthiş nir paraya satabiliriz. Bursasporluyuz ailesi bunu bir haber yapsa 🙂

      20
      2
  2. Bize böyle karakterli futbolcular lazım. Helal olsun Sow. Bursa’mızın tarihi ve manevi dokusu bence tam Sow’a göre. Ayrıca bizi istemeyen ahlaksızlar çok. Transfer aşamasında rekabeti anlarım da adamı ülkeye getiren takımın elinden topçu almaya çalışmak da nedir? Bunlara karşı hep destek olmamız gerek. Allah utandırmasın.

    42
    1
  3. Bize karşı defalarca oynadı, Türkiye de 100 ün üzerinde maça çıktı, bir kere çirkefliğini terbiyesizliğini görmedik çok şükür. Rakip takım taraftarlarının bile saygısını kazanan bir kişilikti, ADAM gibi ADAMMIŞ vesselam. HELAL OLSUN

    20
    1
  4. Gustavo Scarpa ! Valla arkadaş,bizim Kulüp daha o seviyede değil ! Boş kaldığını duyan enaz 10 Kulüp şimdiden sıraya girmiştir onun için,bize sıra bile gelmez !!!

    19
    2
    1. @Fatih16 yorumuna yanıt olarak

      24 saat sonra herşey belli olur kardeşim,
      muhtemelen biz p.tesi SOW ile GRAZOV’a imza attıracağız,
      göztepe de o saatler de POKO ile anlaşacak,
      umarım yanında TWUMASİ’yi de getirmezler

      3
      1
  5. Seneye eğer pablo olmuyacaksa,genç ve en önemlisi bonservissiz MÜTHİŞ bir oyuncu….GUSTAVO SCARPA….Yüklenelim.Admin bir paylaşım yapabilirsin.Bu platformun böyle bir görevide var.

    16
    3
  6. Güzel bir transfer oldu.eldeki futbolcu bonservisli çıkınca sow a yönelen istanbul takımını az çok tahmin ediyorum.

    14
  7. O takım kesin başakşehirdir. çakallar belediyeye verilen vergiler bize gol olarak geri dönüyor. 25 tane taraftarı var bize yürüyorlar

    13
    5
  8. 2 gündür her yerde bas bas Gustavo Scarpa diye çırpınıyorum. Beyler bu adamı yonetime duyurmamiz lazım. Her yerden yazın twit atin baskana gazatecilere facebooktan yazın duyuralım aldiralim bu adami

    12
    1
  9. Eziktaş’ın igilenmesi normal. Şampiyonlar Liginde üst tura çıktıktan sonra elindeki oyuncuyu rekor iyatla sattılar, şimdi oyuncu bakıyorlar. Kimi alsalar, adaptasyon sürecinden dolayı, yüksek performans alamazlar. Sow, kara kaşımıza güzümüze buraya gelmiyor, Kembo ve Faty’den dolayı geliyor. Ayrıca bursa, muhafazakar bir yer, dolayısıyla burada mutlu olacağını düşündüğüden dolayı gelecektir. Bizde artık agresif küsürlü taraftar yapısından, ateşli coşkulu ama saygılı ve edepli taraftar profiline geçmemiz gerekiyor.

    Twumasi, avrupa kupalarında 4-5 gol attı ve bir çok üst düzey takımın radarına girdi. Onlar için 2 milyon euro para değil. Neden almıyorlar diye sormak lazım. Çünkü takım oyununa katkısı düşük. Astanada sergilediği performansı, iyi liglerde sergileyemez de ondan. Delarge gelmeden öncede, aman bize gelsin şow yapar diyordunuz. Adam fiziksel olarak düşük ve takım oyununa katkısı yok. Şimdi gitsin diye bakıyoruz. Boşuna para vermenin anlamı yok, Balkanlardan, arnavutluk bosna romanya hırvatistan sırbistandan, fizik kapasitesi yüksek, oyunun her iki tarafını oynayabilen, düşük maliyetli genç oyuncular alalım. Bir sene adaptasyon süresinden sonra 1-2 sene kendisini göstermesinden sonra satalım. Batalla bize gençken geldi,burda yetişti. Olmuş pişmiş on numara alamayız. Önemli olan kapasitesi olan ama yetişmesi gereken fizikli oyuncu bulup burda eğitebilmek.

    12
    1
    1. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      Bir şeyi düzeltmek istiyorum Delarge gelirken hiç kimse “aman bize gelsin şov yapar” demiyordu. Herkes Osmanlı’daki düşüşünden gece hayatı söylentilerinden dolayı endişeliydi. İlk haftalardaki iyi performansına şaşırmış, helal olsun demiştik. Delarge yüksek performansından dolayı değil ucuz maliyeti ve ligi tanımasından dolayı alındı. Twumasi ise hem Kazak ligi hem Avrupa 2 yıldır yüksek performans sergiliyor.

  10. Günü kurtarmak camianın gazını alıp susturmak için yapılan hamleler hepsi. Bizim amacımız günü kurtarmanın yanında borcu ödemek amacıyla yapılmalıydı. Twumasiyi 2 ye alır 3 yıl oynatıp 10 satarsın. Grozav 27 yaşında anca günü kurtarırsın. Sow sadece 6 aylık bize ilaç olur. Bu iki futbolcunun yıllık ücretleri yerine twumasiye bonservis olarak versek gelecek için daha hayırlı olurdu naçizane yorumum.

    4
    18
  11. eski atletico madrid li Silvio sağ bek 30 yaşında 1,000,000
    eski oyuncumuz Josue on numara 27 yaşında 3,500,000
    eski celtic li Berget forvet 27 yaşında 1,400,000
    eski braga lı Guilherme sağkanat 26 yaşında 2,500,000
    malmö lü Erdal Rakip ön libero 21 yaşında 1,200,000
    eski liverpool lu Caulker stoper 26 yaşında 3,500,000
    hepsi boşta takımımıza alınabilecek oyuncular keşke boştaki daha iyi oyuncuları alabilsek ama gerçekleşebilecek olan isimler bunlar..

    3
    3
  12. tamam güzelde Bursaspor bu durumda nasil kulübüne 750.000 futbolcuya 6 ayligina 800.000 euro verebiliyor?
    Bu paraya Twumasinin bonservisini aliriz gecen sene 400.000 euroya almadigimiz futbolcunun.
    Ali AYYYYYYYyyyyy??????????????????????ß

    1
    6
  13. Arkadaşlar dediğiniz Topçular çok iyi olur. Fakat bütçe meselesi keşke scarpa yı alabilsek. Kimbilir belki bir gün oda olur ama şimdilik zor gözüküyor. Ama mali bütçe başkan ın dediği gibi gelir gider tablosu iyi degil. İnşallah bir gün düzelir. Biz şimdi bu güne bakalım. Gelenlere hoş geldiniz diyorum. Vurduğunuz gol değil goller olsun.

  14. Alınan oyuncuyu sisirmek için başka takimlari zan altında bırakma bildiğini açık açık soyle erkek gibi. Sanki kimsenin alamayacağı bir oyuncu. Altı üstü ahı gitmiş vahi kalmış Musa show.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu