Moussa Sow, Bursa’ya geldi

Prensip anlaşmasına vardığımız Moussa Sow bugün Bursa'ya geldi.

Prensip anlaşmasına vardığımız tecrübeli oyuncu Moussa Sow bugün Bursa‘ya geldi. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından kendini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacak.

37 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Hoşgelmiş. Son yıllarda yapılan en kaliteli transfer. 6 ay için bile olsa çok şeyler katacak. ilk yarı 25 puan, yani 17 maçtan yaklaşık 8 i kazanılmış. 9 maç puanı kaybedilmiş. Bu adam bu 9 maçın 3 ünü çevirebilecek yetenekte. Stad ismini pazarlamaya çalışıyoruz. Taraftarı stada çekecek, ulusal basının dikkatini çekecek birisi, iyi oynarsa, stadın isim hakkını senelik 5-10 milyon euroya rahat çıkarır. Avrupa kupalarına bizi taşıyabilir. Bir çok genç oyuncuya örnek olacaktır. Özgüvenimiz yerine gelecektir. Takımın diğer reklam gelirleri artacaktır. Dolayısıyla artan gelirler ile seneye daha iyi kadro kurulabilecektir. Sow varken Twumasinin alınması mantıksız. Taraftarın twumasi ısrarını anlamıyorum. Çok kuvvetsiz bir oyuncu, takım oyununa adapte olması zor. Avrupada o kadar gol atmasına rağmen, 2 milyon euro verecek takım çıkmadı.

      1
      3
  1. Hala pahalı diyen arkadaşlar var fener alsa kaç m eurodan itelerlerdi.Yatın kalkın dua edin hocanın ismi var millet çıkış yakalamak için burayı tercih ediyor.İnşallah onun içinde bizim içinde faydalı olur.Not:Adam gelmesede orda yatarak bu paranın fazlasını alırdı!

    61
  2. REKLAM KOKAN HAREKETLER YİNEDE İYİ TRANSFER … TEBRİKLER ….ABİCİM BİZİM BOBAN JOVİÇ GİTTİĞİ TAKIMDA 1 MAÇ BİLE OYNAMAMIŞ. JOVİÇİ , SERCANI , MERTERİ DE GÖNDERİRSEN TEBRİK EDERİM

    53
    5
  3. Arkadaşlar iyi Transfer camiaya hayırlı olsun vurduğu gol olsun .Başkan twumasi de bekliyoruz.Güldür şu büyük Taraftar ın yüzünü.Hadi ama bekliyoruz garip.

    25
  4. Bir an önce SOW kardeşimizin formalarını bastırın, kendime bi tane alıcam, TWUMASİ de gelirse onun formasını da yeğenime alıcam, haydi yönetim pamuk eller cebe, getirin şu adamı da artık

    18
  5. valla ahmed musa twumasi poko diye başladık nerelere doğru gidiyoruz sow kötü değil ama yarım sezon için kiralık bu para verilir mi ona verilecek parayı twumasi ve poko tekliflerine eklesek daha verimli transferler olmaz mıydı? tapusuyla iki tane 24 yaşında ileride para kazanabileceğimiz oyuncularımız olacaktı. yaz transfer dönemini merak ediyorum batalla jorquera gitmezse o badu agu sow gidince nasıl transferler yapacaklar?

    17
    61
    1. @kun aguero yorumuna yanıt olarak

      Forvet yok renktaş forvet! Aziz’in ekstralarıyla nereye kadar. Formda bir Sow yarın öbürsü gün kupada gol atar tur atlamamıza vesile olur ligde atar galibiyetlere taşır inşallah. O zaman elde edilecek gelirle Poko’lardan, Twumasi’lerden alırız yine inşallah.

      13
      1
    2. @kun aguero yorumuna yanıt olarak

      Söylediklerin de yanlış yok kardeşim, sadece eksik var bu takıma MOUSSA SOW geldi diye Twumasi’den vazgeçilmiş değil, adamı zaten 1 senedir istiyoruz, bu takımın kaliteli bir forvete ihtiyacı vardı, 6 ay da olsa alındı, şimdi de kaliteli bir kanat oyuncusunu ihtiyaç var, kulübü diretiyor, oluyor da daha fazla para koparırım diye ama hiç merak etme o transfer de olacak, Ahmed Musa zaten bizim topçumuz olamayacak o da kiralık gelecekti 6 aylık, Poko bize gelmek isteseydi alınırdı tercihi Göztepe olmuş hayırlı olsun demek düşer bize

      15
    3. @kun aguero yorumuna yanıt olarak

      ya bırak kardeşim böyle karaamsar olmayı i ne güzel on numara golcü geldi işte daha ne istiyosun insanların moralini bozuyosun

      15
  6. İnşaallah sezon bitmeden.. Agu badu ve Sow için tekrar kiralamak için anlaşılır.. Çok memnun kaldım bu transfer den.. Allah böyle kaliteli futbolcuları bursaspor ve taraftarımıza sayılarını arttırarak kadromuza katılmasını nasip etsin.. Amin

    13
  7. FUTBOL TAKIM OYUNUDUUUUR;Hocamız AHENKLİ,TIKIR TIKIR İŞLEYEN BİR TAKIM OLUŞTURMA GAYRETİNDE.İnşaallah yönetimimizde buna uygun parçaları temin edip dişlilerin aksamadan çalışmasını sağlayacak katkıyı yapar.TWUMASİ için yapılacak harcama FAZLASI İLE GERİ DÖNEER.İnşaallah almak nasip olur.MUSA AHMED ise hala şansını İNG.kullanmak arzusunda imiş.Zorla güzellik olmaz.
    İKNA KABİLİYETİ,ETKİ ROLÜ İLE HOCAMIZ KAZANDIRIRSA NE ALA.

    MUSA SOW SALI KUPA MAÇINDA OYNAMALIDIIIR.

    10
    1
  8. görünce cok sevindim insallah ilerde daha uzun süreli sözlesme yapilir sow zaten kendini ispatlamis tecrübeli bir futbolcu.

  9. EVET
    PARAMIZ YOK KABUL DİYORUM
    BAKAMBUNUN BİR SONRAKİ SATIŞINA YÜZDE KOYMAYANLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM
    ANCAK
    KADRO ORTADA MAALESEF BUGUN
    STOPERLERİMİZİN VE ORTA SAHANIN SADECE 1 TANE YEDEĞİ VAR BU MÜMKÜN DEĞİL
    KALDIKİ KUPADA VAR HOŞ AKLI BAŞINDA BURSASPORLU KUPAYLA HİÇ İLGİLEENMEZ KURGUNUN İÇİNE ALET OLMAZ OLMAMALI AMA
    TRANSFER ŞART
    DAHA POKO GÖZTEPEYE İMZALAMADIYSA
    TWUMASİDEN VAZGEÇİLMELİ
    VE POKO VEYA BEEENZERİ MUTLAKA ALINMALI

  10. ADAM GİBİ ADAM..hayırlı olsun…şimdi ŞOV zamanı. güzel birde özel FORMA çıkarmalıyız.. GENİŞ YEŞİL BEYAZ dikine forma..ve ŞOV zamanı ..ŞOV BAŞLIYOR…ŞOV YAP..gibi forma satışı olmalı.

  11. Yalniz cok fazla feneri rt ediyor bizim sosyal medya hesabimizdan paylaştığımız resmi transfer haberini dahi begenmezken fenerli sayfalarin türkiyeye hosgeldin mesajlarini rt ediyor !

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu