Ben ikici yarıda da Bursaspor’dayım!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un transfer listesinde olan Aziz Behich, EnBursa.com aracılığıyla hiçbir yere gitmeyeceğini müjdeledi. Kendisine ulaşan bir teklifin de olmadığını belirten Avustralyalı futbolcu, ‘Aziz Behich’i ligin ikinci yarısında da Bursaspor’da görebilecek miyiz?’ sorusuna ‘evet’ cevabını verdi.

Bursaspor’un yıldız futbolcusu Aziz Behich, EnBursa.com’a özel açıklamalar yaptı. Spor Haberleri Müdürümüz Barış Yalım’ın sorularını yanıtlayan Behich, herkesin merak ettiği transfer söylentilerine de son noktayı koydu.

İşte Aziz Behich röportajından kesitler…

“Kampa geç katıldın, takımı nasıl buldun?”

“Uzun yolculuktan dolayı geç katıldım. Takım çok iyi çalışıyor. İyi de galibiyet aldık. İyi bir futbol gösterdik. Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanmak istiyoruz. Tempomuz yüksek.”

“İlk yarı performansın çok iyiydi. Adın da transfer dedikodularında geçiyor. Ne söylersin?”

“Transfer döneminde her oyuncuyla ilgili haberler çıkıyor. Ama ben şu an Bursaspor’da oynuyorum ve çok seviyorum. Taraftarlar ve şehir çok güzel. Türkiye’de oynadığım ilk kulüp. Burada mutluyum. Ona konsantre oluyorum. İlk yarıdan daha iyi performans ortaya koymak istiyorum.”

“Menajerlerin aracılığıyla sana ulaşan bir teklif var mı?”

“Yok. Onlar kendi işlerini yapıyor. Ben futboluma bakıyorum. Ben Bursaspor’da mutluyum. Elime hiç teklif gelmedi. Bursaspor’u üst sıralara götürmek istiyorum.”

“Başkan Ali Ay ve teknik direktör Paul Le Guen’le hiç gelecekle ilgili konuştunuz mu?”

“Yok, hiç konuşmadık. Ben her oyuncu gibiyim. Bu kulüpte görev yapıyoruz. İşimiz Bursaspor’u iyi yerlere getirmek. Bursaspor büyük kulüp. İlk geldiğimde Avrupa kupalarına katıldık. İnşallah bu sene de katılırız.”

“Aziz Behich’i ligin ikinci yarısında da Bursaspor’da görebilecek miyiz?”

Evet. Ben Bursaspor’un futbolcusuyum. Kontratım burada. Ben bu forma için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Taraftalar ve camia için. İnşallah Bursaspor’u hak ettiği yerlere getireceğim.

“Geçen sene ile bu sene arasındaki fark nedir?”

“Geçen sene stresli bir dönem geçirdik. Çok hoca değişikliği etkilemiş olabilir. Çoğumuz içinde ilk defa düşmeye oynuyorduk. Farklı bir stresti. Bu sene çok iyi transferler oldu. Hocalarımız da çok iyi. Burada iyi bir aile olduk ve sahada gösteriyoruz.

“Taraftarla aranızdaki bağ çok kuvvetli. Onlar için ne söylersin?”

“Taraftarlar her zaman ekstra adam gibi. Son dakikalara kadar bizi destekliyorlar. İçerde, dışarda fark etmiyor. Son olarak Gençlerbirliği maçında o soğukta bizi yine desteklediler. Hep beraber güzel günler görürüz inşallah.”

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. SENİ EFSANE OLARAK ANICAZ AZİZ İNŞALLAH AVRUPAYA GİDERSEN SENİNLE GURUR DUYARIZ….DÜNYANIN EN İYİ SOL BEKLERİNDE BİRİ OLURSUN

    40
    3
    1. @EMİR yorumuna yanıt olarak

      Dünya Kupasında kendini ispat ederse Premier Lig’e göndericez inşallah Aziz’i. Davullarla Zurnalarla askere gönderir gibi uğurlarız kendisini. İhanet etmeyenlerden olur inşallah.

      1
      1
  2. seneye yazın transfer olacaktır başka takıma mutlaka ve iyi de para kazandıracaktır. ama volkan ozan şener gibi asla değildir. adam gibi adamdır. kapımız sonuna kadar açıktır kendisine. çünkü biz futbolcunun ahlaklısını ve karakterlisini severiz. Allah yardımcın olsun azizim…

    13
  3. İstediğimiz futbolcu yönetim tarzı bu şekilde olmalı, adam parladı, üstüne koydu, büyük futbolcu olma yolunda hızla ilerliyor, biz de taraftar olarak farkındayız, gideceğini de biliyoruz, amacımız buna engel olmak değil, doğru zamanda gitmesini istemek, bu da sezon sonunda Dünya Kupası vitrinine çıktıktan sonra Avrupa da bir kulübe satışını onaylamak,
    Aziz’in gideceğini de bilip yerini şimdiden doldurabilmek de güzel bir gelişme, sistemli bir takım olma yolunda ilerlediğimizi gösterir, üstelik en az Aziz kadar başarılı olacak oaln, potansiyelli bir futbolcu,
    Tabi ki de herkesin bildiği isim; YUSUF ERDOĞAN, henüz 25 yaşında, Trabzon da bir sıçrama yaşayıp, Milli takıma seçildi sonra ki süreçte düşüşe geçti, hırsıyla, azmiyle, çalışkanlığıyla, gün be gün kondisyon seviyesini arttırmasıyla, formayı istemesiyle, pozitif demeçleriyle, camianın büyüklüğünün farkına varıp kendisinin de büyük hedefler koymasıyla,
    Sezon sonunda formayı kapıp, ilk önce A Milli takım formasını geri kazanıp, sonra da Avrupa’ya transfer olmak için o da gün sayacaktır, bu hoca olduğu sürece bu takımın başında, sistemli bir takımın faydasını tüm oyuncular görecektir.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu