Kupa maçına kadar 1-2 oyuncu alacağız

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay takım kampında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Ay, Bursaspor – Skenderbeu ile oynanan hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarına şöyle konuştu: Cumartesi günü kampa geldim. Hocamızla da 2 günden beridir görüşüyoruz. Artıları, eksileri, ne yapmamız gerektiğini. Mutabık olduğumuz oyuncular var, ben sadece size bu kadarını söyleyebilirim.  Onlarla ilgili çalışmalar yapılıyor, gelişmeler oldu, öyle tahmin ediyorum. Kupa maçına kadar 1 veya 2 oyuncuyla bitirmeyi düşünüyoruz ama hala devam ediyor. Alacağımız oyuncu pozisyonlarını zaten biliyorsunuz. Konuştuk, mutabakat sağladık ama iyi oyuncular olduğunu söyleyebilirim.
Bana isimler ile ilgili hiç isim sormayın, isimle ilgili açıklama yapmak istemiyorum. O isimler olur mu olmaz mı, politik konuşayım geldikten sonra göreceksiniz.
Poko olabilir, Delarge ile ilgili bir şey görüşmedik. Kendi aramızda konuştuk tabii ki ama Delarge biliyorsunuz bizim oyuncularımızdan bir tanesi. Şu ana kadar Delarge ismi gündemimizde yoktu. Poko ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor ama burada bizim, Bursaspor’un menfaatini düşünmek zorundayız. İstenen rakamlar var, biz onlara bir şeyler teklif ettik. Ona göre, eğer karşı taraftan olumlu bir cevap gelirse neden olmasın. Poko’nun da alternatifleri var.
Ayrılacak isimler konusunda Hasan kardeşimiz bazı şeyler söyledi. Biz, hepsiyle güzellikle ayrılmak istiyoruz onun için de ben uğraş veriyorum. Ayrılacak isimler Deniz Yılmaz, Bilal Kısa, Merter Yüce ve İsmail Konuk. Herhalde kulüp de buldular kendilerine, inşallah 1-2 hafta içerisinde karşılıklı olarak sözleşmemizi feshederiz.
Harun Tekin ile ilgili olarak soruya ise Başkan Ali Ay: Sadece söylüyorlar, Harun Tekin’i kim beğenmez ki, herkes beğeniyor ama karşılığında bir teklif yok.
Stadyumla ilgili; İmza atılmadan görüşmeler olmadan bence bunun ortaya çıkması, çünkü sadece 1 tane firma değil 3-4 firma var bununla ilgili. Ali bey ile görüştük, karşılığında stad ismi mi olur diğerleri mi olur onu yarın görüşeceğiz, yarın belli olacak.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kim ne derse desin, artısıyla eksisiyle; canla başla mücadele eden bir başkan var karşımızda. Bilgisayar başında oturup yorum yazmak çok kolay; sert eleştirilere maruz bırakıyoruz ama mücadelesinden dolayı bir taraftar olarak her zaman yanındayım. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler, umarım.

    119
    16
    1. @Turgay yorumuna yanıt olarak

      Mücadelesine iyi niyetine zaten kimse birşey demiyor herkesin hemfikir olduğu yaptığı transferin sayısı değil niteliği . 20 tane çöp ile 3 yıllık 4 yıllık sözleşme yapacağına adam gibi iki üç tane yaparsın kendinde oturur keyifle izlersin bizi de rizelerle mizelerle uğraştırmazsın

      4
      1
    2. @Turgay yorumuna yanıt olarak

      Katılıyorum ama artık daha profesyonel olmalı konuştuğu kelimeyi iyi seçmeli çünkü verilen sözler vaatler olmayınca ister istemez can sıkıyor Bence böyle giderse tecrübesi artacak birde maddi durum sıkıntısı olmasa süper olacak ama zor zamanda geldi inşallah Allah yardımcısı olur onunda yüzü güler bizimde

      30
    3. @Turgay yorumuna yanıt olarak

      Gerçekten iyi niyetli bi başkanımız var yalan değil çabalıyor ediyor cebinden para veriyor. Geçen sezon yaptığı transfer hataları yüzünden taraftar ile bu kadar karşı karşıya geliyor. Gecen seneki transferler iyi çıksaydı kimse ali aya birşey diyemezdi ama oda ders almış gibi duruyor simdilik bu sezonki performansindan memnun oldum ben

      30
      2
  2. Daha poko bile tam olmamış yani hemen heveslenmeyelim bence. Olmazsa alternatifleri varmış… Hep aynı hikaye bu oyuncu olmadı onun alternatifi var. Hadi diyelim poko geldi tamam güzel peki forvet? Sağ bek? Batalla’nın takımda kalmasını istiyorsan adam gibi kadro kurman lazım sayın baskan. Bu sene eğer avrupaya gidebilirsek ki pek olacağını sanmam ama Batalla direk sözleşmeyi kendi uzatır

    21
    4
    1. @Kadir yorumuna yanıt olarak

      Bana öyle geliyor ki poko hocanın ve yönetimin isteğiyle değil taraftarın beğenisi ve ısrarı sonucu radara giren bir oyuncu. Taraftar sayfalarında ne zaman poko methiyeleri düzülmeye başlandı o zaman bu adamla görüşülmeye başlandı ve adı çıktı. İçerden birisi poko için 1,5 milyon euro karşılığında anlaşıldı demişti. İnşallah parayı cöpe atmıyoruzdur!!!

      5
      5
  3. Acaba pokoya karşılık delarge mı verilecek, açıklamalar sanki biraz böyle bir sinyal vermiş gibi hissettim

    20
    2
  4. Ben iyi bir bursasporluyum ama biz büyük bir kulüp değiliz ertugrulu kazanmak için Batalla ve delarge i kaybettik ve ayrıca adamlar 35 puani beğenmeyip hoca yolluyor biz ise 25 puan iyi diyoruz le guen farkına varması lazım artık

    10
    9
  5. Başakşehir Arda Turan ile ilgileniyor, ki bu gidişle alacak. Biz şampiyon takımız ne hallerdeyiz.. Ah eski günlerimize dönsek de ligin altını üstüne getirsek…

    8
    2
  6. Evet başkanımız çok özverili , zayıf bir yönetim kadrosuna sahip olduğundan ve gelirler borçları bile çevirmeye yetmediğinden sürekli kendi cebinden ödeme yapıp klubümüzün zor duruma düşmesini engelliyor.Bir başkan bir klup lideri de ne söylediğine dikkat edecek , bağlayıcı cümleler kurmayacak kurduğunda bunları yerine getirmesi gerekmektedir.”EKSİKLİKLERİMİZİ BİZDE BİLİYORUZ HOCAMIZ İLE GÖRÜŞTÜK 3-4 OYUNCU ALACAĞIZ BUNLARI KAMPMA YETİŞTERECEĞİZ.”Derseniz herkes beklenti içine girer.Bugünde 1-2 oyuncuyu kupa maçına yetiştireceğiz.Yarın kadromuz yeterli ben oyuncularıma güveniyorum diyerek transfer dönemini kapatacak.Geçen yıl devre arası biz bu filmi seyrettik ve sezon sonunu ve süreci herkes biliyor.Geçen yıl ikinci yarıya 27 puanla başladık ve son maçta kümede kaldık.Şu an 25 puanımız var . Medyadan takip edebildiğim kadarıyla bizden alttaki tüm takımlar eksik bölgelerine takviyeler yapıyor.Fikstür olarak dezavantajlıyız.Karabük’ün küme düştüğünü varsaysak bile MALATYA HARİÇ KLASMANDA ALTIMIZ DAKİ TÜM TAKIMLAR İLE DEPLSAMANDA OYNAYACAĞIZ.LİGİN İKİNCİ YARILARI HER ZAMAN İLK YARIYA GÖRE KIRAN KIRANA GEÇER Geçen yıla göre bir tek teknik kadromuz da iyi yönde fark var.
    AMAN BAŞKANIM LÜTFEN DİKKAT !! LÜTFEN BİRAZ DAHA ÖZVERİ! YOKSA FİLMİN KÖTÜ BİTMESİ DURUMUNU AKLIMA BİLE GETİRMEK İSTEMİYORUM.

    7
    1
  7. Beyler poko ne işimize yarayacak? herif 6 numara.. agu pokoyu 4 döndürür..8 numaraysa herifin 2 senedir 1 tane golü yok..Hücuma o derece katkı veriyor. Koca bir arı alıyoruz erkek arılar bal yapmaz. Poko da onlardan biri..Yazın bir yere amza söyledi dersiniz.

    6
    21
  8. Poko, Twumasi, Ahmed Musa…
    Ya kardesim bir sekilde bu 3 oyuncuyu almak cok mu zor ? Nerde bu şehrin sanayicileri ?? Nerde o milyon dolarlik sirketler. Şu başkana biraz yardimci olun be birader. Adam tek başina ne kadar dayanabilir ???
    En fazla 4 milyon euroya bu 3 transfer biter. Verin su parayi başkana. Bakin o zaman nasil bir takim olucaz.

    3
    1
  9. Arkadaşlar takımı kurmak isteyen hoca takıma futbolcu alacak olan başkan.Çer çöp alamaz bu sefer. Lütfen biraz daha sabırlı olalım. Acele edip çer çöp almayalım. Umarım bu sezon başkan daha akıllı davranır.

    1
    2
  10. Beşiktaslıyım Harunun en büyük şansızlıgı 4 büyük takımının kalecilerinin olması gs muslera cok zor bjk fabri ve tolga formdan trabzonda onur tahtını bırakmaz fb volkdan demirel bir cumhuriyet kurmus durumda yoksa hepsinde banko oynar çok yetenekli bir eldiven keske fabri olmasa harun olsa derim yalnız fb alabilir sezon sonu ihtiyacı olacak yaştan dolayı yalnız şöyle bir durum var harunun bonservisinin asagıya cekilmesi lazım bütün klüpler borc ve batık durumda

    1
    5
    1. @Akif yorumuna yanıt olarak

      4 buyuk klup ne la avel neymis istanbulda oynayamamak harunun sanssizligiymis siz kafayi yemissiniz alayinizin amk kahpe bizansin it suruleri.

  11. Twitterda karabugun tüm transferlerini önceden açıklayan karabükspor media sayfasiyla konuştum poko hayırlı olsun

  12. Kurtulalım artık şu ıskartalardan, daha diğerleri var sezon sonu gidecek olan, asıl temizlik o zaman yapılacak;
    SERDAR KURTULUŞ- BOBAN JOVİC- VİEUX SANE- RİCARDO FATY- MKEL AGU- EMANUEL BADU- CRİSTOBAL JORQUERA- PABLO MARTİN BATALLA- SERCAN YILDIRIM- JOSUA JOHN- DZON DELARGE- TOMAS NECİD- KUBİLAY KANATSIZKUŞ- BOGDAN STANCU
    malesef aralarında gitmesini istemeyeceğim KAPTANIMIZ PABLO da olmasına rağmen bu futbolcularla da yollar ayrılacaktır, gelecek sezon için yine bir kadro yapılanması gerekecek

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu