Kayode ısrarımız devam ediyor!

Bursaspor La Liga ekiplerinden Girona forması giyen Olanrewaju Kayode için nabız yokluyor.

İspanyol gazete Diari de Girona‘nın haberine göre, Bursaspor bonservisi Manchester City’nin elinde olan Nijeryalı forvet Olanrewaju Kayode‘yi kiralamak istiyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Austria Wien‘den La Liga ekibi Girona‘ya kiralanan Kayode‘nin, yeterince forma şansı bulamadığı için ayrılmak istediği belirtildi. Bu sezon 13 maçta forma giyen Nijeryalı oyuncu fileleri havanladıramazken, 2 asistlik katkıda bulundu.

Dünya Kupası‘nda forma giyebilmek için oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen Nijeryalının Bursaspor‘a sıcak bakabileceği haberde yer aldı.

Manchester City‘de forma giyemeyen Nijeryalı oyuncu, Austria Wien‘de gösterdiği 87 maçta 37 gollük performansıyla yıldızını parlatmıştı.

Bursasporluyuz.org

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Aynen bir hafta tuvumasi bir hafta şov bir haftada bununla geçer sonra yumurta kapıya dayaninca aceleyle ne olduğu belli olmayan birini alırlar geçen seneki sondakika gölü gibi boban jovic ayarı bı adam sonra borç bu kadar diye aglanir

      3
      4
        1. @İbo yorumuna yanıt olarak

          terbiyesizlik yapma İbo etiketli vatandaş. Sizin gibi olumsuz insanlar olduğu sürece , negatif enerjinizle bu takım bir gram ileri gitmez.

          3
          1
  1. Yanlış tercih olur ki zaten hoca istemiyordu hazır oyuncu olmadığı için.Eğer Twumasi için 2 milyon euro fiyatta anlaşılabiliyorsa verilmeli, gelecekte satışından elde edilecek gelir düşünülerek.Daha fazla bonservis isteniyorsa kesinlikle Moussa Sow için şartlar zorlanmalı.Maaş/takıma katkı oranı düşünüldüğünde en mantıklı seçim olacaktır.

    22
    6
  2. Kanser eder bu haberler adamı geçen yazda böyleydi koca ağustos ayı boyunca twumasi, accam, adegbenro daha adını hatırlamadığım bir sürü isim yazıldı, haber yapıldı.. son gün yusuf erdoğanı aldık ve transfer sezonunu kapattık, görünen o ki ara transfer döneminde de yine böyle bir şey izlicez…

    11
    4
  3. Stanvudan çok daha fazla iş yapar. Bence stancu 2 milyona yakın parayo bulmuşken satılmalı yerine kayode (kiralık) ve bir tane daha forvet alınmalı. Ucuz yollu olabilir. Örneğin Akhisar gibi ucuz yollu forvet alıp parlatmamız gerek (Niasse,Rodallega,Vaz te)

    2
    3
  4. Nabiz oldu 150 hala neyi yokluyorsunuz? Gaz almak icin servis edilen bir haber. Bu adam icin kulup icinde gorusme dahi yapilmamistir.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu