Harun ve Aziz’in kalmalarından yanayım

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Süha Gürsoy'a açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay “Bu konuda iki taraflı düşünmemiz lazım. Mali tabloyu göz önünde tutmalıyız. Harun Tekin ve Aziz Behich takımımızın önemli isimleri. Keşke takımda kalsalar ve onların yanına daha iyi isimleri de transfer ederek çok güçlü bir kadro oluşturabilsek. Şu an için gidecekler diye bir şey yok. Ben iki oyuncumun da takımdan ayrılmasını düşünmüyorum. Ama elbette ki bu konu masamızın üstünde duruyor. Rakamları değerlendireceğiz. Gelen tekliflere bakacağız” dedi.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Morphy yorumuna yanıt olarak

      Şehrin sahibi senmisin. Sen para ver o zaman. Porto bile oyuncu ihraç ediyor. Ergenlik döneminden çikin. Dünyaya açilin

      25
      10
      1. @Teksas yorumuna yanıt olarak

        Doğru haklısın Serdar’ı sattıktan sonra şaha kalktık ya da Bölükbaşı oyuncuları satıp tarihin en büyük bonservis gelirini elde ettiğinden beri her sene Avrupa kupalarına gidiyoruz , şampiyonluklara doymuyoruz değil mi.Ali Ay ve yönetimi bu kafayla para edecek kimseyi satmasın o para da hiç olur.Yönetici profili değişmedikçe her oyuncu satışında sona biraz daha yaklaşırız.Sonunda satacak oyuncu kalmayınca Gaziantepspor’dan beter oluruz.
        Bir de unutmadan Porto örneği bizim şu durumumuzda gerçekçi bir örnek değil.Adamların dünyanın her yerinde yüzlerce scoutu var.Birini satar yerini başkasıyla doldurur.Bir de öyle direk rakibine değerli oyuncusunu satmaz.Sen en iyi oyuncunu rakibine satarsan ve daha iyisini almazsan nasıl rekabet edeceksin.Rekabet edemezsen yine gelir elde edemezsin.Oyuncu satmanın anlamı kalmaz.

        7
        5
  1. Devre arasında satmalik saçmalık olur yerine daha iyisini bile bulsan uyum süreci var ve vs o yüzden en iyisi yazın satmak iyi paralar verilirse tabiki de yoksa gerek yok harun çok iyi kaleci ama alt yapimizdan daha genç kaleciler var Muhammet Okan kovuk vs azize gelince kimse kusura bakmasın 4-5 milyon € verene hemen verin bu adam bence normalde berbat bir sol bek tek avantajı 3-5-2 sistemi o kadar yoksa hatırlayın 4 li savunmada nasıl sovdugumuzu 1 tane ortasi yok bu adamin

    13
    3
  2. Yahu neyin algi yonetimini yapiyorsunuz baskanim? Satmazsan profesyonel degilsin. Duygularla kulup yonetilmez. Para yok para batacagiz duygularla hareket edersek. Biz gelir elde eden bir kulup degiliz bizim en buyuk gelirimiz sattigimiz ve satacagimiz futbolculardir. Eskisehirin sakaryanin kocaelinin gaziantepin durumuna bak. Burada satma, satamazsin diyen ergenlerden cekinme o hale dustugumuzde kimse gelmeyecek stada.

    2
    3
  3. Léo Dubois- Nantes’de oynuyor 23 yaşında sağbek geçen sene 8 asisti var bu sene ilk yarı 1. gol 4 asist yapmış. Sene sonu sözleşmesi bitiyor. Güzel potansiyel yaşı da genç büyük kazanç sağlar.

    1
    2
  4. Vizyonsuzluğa devam.Başakşehir kadar olamıyoruz koca Bursa anlamıyorum masana gelirse büyük teklifler satarsın tamamda ne adamları isim vererek belirtiyosun futbolcuları medyanın önüne atıyosun

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu