Delarge’ın bileti kesiliyor mu?

Performans düşüklüğü yaşayan Delarge'la özel yaşantısını düzeltmediği takdirde yollar ayrılacak.

Bursaspor Yönetimi ligin ikinci yarısı başlamadan radikal bir karar aldı. Haftalardır gol atamayan ve 3-5-2’li sistemde yedek kalan Dzon Delarge‘ın son dönemdeki performans düşüklüğünün nedenlerini araştıran Ali Ay yönetimi Kongolu futbolcunun özel yaşamındaki düzensizliğin futbolunu kötü yönde etkilediği sonucuna vardı. Durum teknik direktör Paul Le Guen‘e iletilirken, Fransız teknik adama takımın ahengini bozacak kim olursa olsun gönderileceği vurgusu yapıldı. Dzon Delarge’a Antalya kampı öncesi uyarısını yapan Yeşil Beyazlı Yönetim beklemeye geçti.

ANTALYA’DA İZLENECEK

Kongolu futbolcu Antalya kampında her yönüyle mercek altında tutulacak. Performansı takip edilecek ve attığı her adım izlenecek. Eğer olumlu yönde bir gelişme olmazsa Dzon Delarge satış listesine konulacak. Sezon başında Yeşil Beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Kongolu futbolcu ilk haftalarda fırtına gibi esmiş 5 maçta 4 gol atmıştı. 24 Eylül’den bu yana suskun olan Dzon Delarge için Bursaspor Admina Wacker Kulübü‘yle 400 bin Euro, oyuncunun kendisine de yıllık 400 bin Euro garanti ve 100 bin Euro da prim karşılığında anlaşmaya varmıştı.

Yoluyla
Tolga Öztaş

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mert yorumuna yanıt olarak

      başkanım hacı futbolcu arıyorsan ondan da var, üstelik forvet.. yeter ki sen al. Adı Mousa Soyadı . Sow..Uyruk Senegal..

      22
      6
  1. Adam 4-2-3-1 in adamı demarke kanattayken gidiyor çakıyor golü. 3-5-2 zaten hiç 30-40 oynamadı. GAzlamayın taraftarı sonra ağlarsınız sinan,kubi,deniz girerse yedekten

    50
    2
  2. sezon başında bu herifi kötüleyen bir gazeteci vardı, twitterden beni de engellemişti, delarge golleri atınca hatırını soruyordum. dikkat edin haber yine aynı yer kaynaklı..Adam karalama haberi..İsmini anmayacağım o gazeteci David Accam ile ocak ayı için anlaşıldı demişti..Bunlar gazeteci değil tetikçi..amokachi ler.

    26
    9
    1. @şemsettin sami yorumuna yanıt olarak

      benim zoruma gidiyor, sinan bakış, kubilay,onur atasayar,furkan soyalp,gibi boş adamlar dururken, en azından meziyetlerini gördüğümüz adamın topun ağzına konulmasına ve yollanmasına fitil oluyorum.Şu Kubilay ve Sinanı gönder önce görelim..

      9
      1
        1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

          denizi salla da, anladığım kadarıyla sercan için vefa kasıyorlar.Hem sakat, hem bursalı,hem şampiyonluğa katkısı oldu.Şu anda takım thy ile deplasmana gidiyorsa o şampiyon takım sayesinde.Sercandan indirim istemişler 100 bin euro deseler gelir devam eder.Adam 27 yaşında ama 45 yaşında gibi..

  3. Kusura bakma ama bu adamı bitiren sensin sayın hocam Le Guen… Adam gayet iyi oynarken ve golleri atarken durup dururken kesik yedi sonra da toparlayamadı….

    12
    8
    1. @frente crocodile yorumuna yanıt olarak

      aynen katiliyorum ilk 5 haftada 4 gol atan Adam bo$ bir oyuncu olamaz hocadan kesik yemeseydi $u an en az 10 golü olurdu,ben delarge yi beyeniyorum kaliteli bir oyuncu bize cok bile kendinde durgunluk sanki küslük var gibi hocadan kesik yedigi icindir heralde yoksa odami parasini alamiyor?!!

      4
      2
    2. @frente crocodile yorumuna yanıt olarak

      Le guen’in değil scout ekibinin tercihiydi.Yani benim istediklerimi alamıyorsanız bunu alın bari denen bilmem kaçıncı tercihti Delarge.Hocanın transferi değil yani.Bu takımda çok isteyip de aldırdığı Agu ve Kembo’dan başka oyuncu yok.

      5
      2
  4. Bizim taraftar çok biliyor arkadaş,herif 5 maçta yatarak 4 gol attı herkes öve öve bitiremedi ,hamzaya sallayan sallayana,noldu şimdi ? Kaç hafta geçti katkısı KOCAMAN “0” !!

    6
    16
  5. Bursa’da hangi gece hayatı, kiminle nerede nasıl bu Allahın yarattığı kara oğlan? Adam eski sistemde kontradan çakıyordu. Yeni 3-5-2’de kayboldu gitti.

    6
    4
  6. Delarge sistemin kurbanı oldu iyi oynarken yedek kaldı psikolojik olarak çöküntü yaşadı.4 gol atmış maçların yarısında fazlasında yedek oynadı.Takımın düzenli oynayan golcüsü kaç gol atmış?O yüzden öküz altında buzağı aramaya gerek yok.Sıra bu adana gelene kadar 10 tane gönderilecek adam var onları bir yolla bakalım

    5
    4
  7. Azizi ortasaha olarak deneyen le guen şu adamı bi sağ bek denesin beygir gibi herif bence orda barış gibi yeteneksizden çok daha iyi iş yapar

    4
    35
    1. @Gedelek yorumuna yanıt olarak

      Kardeş sen adamı izlemiyorsun galiba . adamın 30 dk sonra dalağı şişiyor soluğunu çeviremiyor adam , ağzını gökyüzüne aça aça yürüyor . Nerde oynayacak sağ bek te bindirecek sağdan sağdan . Deniz ve Kubilay ve Sinan dan daha futbolcu duruyor sahada , ama kondisyon 30 dklık .

      25
      3
  8. Bir deyim vardır’BEN UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM,bu söz yabancılar ait sözdür.Ticaret erbabları ve doğru ticaret yapanlar iyi bilir.DELARGE saman alevi gibi parlayıp sonra yatan-kaytaran futbolcu ve işine sevgisinin,saygısının olup-olmadığı iyi gözlemlenmelidir.Sadece DELARGE gibi değil takımda mesleğine sevgi ve saygısı olmayan ne kadar oyuncu varsa en kısa ve sağlıklı,kulüp menfaatine uygun gönderilmelidir.İŞİNİ SEVEN,KABİLİYETLİ-HIRSLI VE FORMASINI GİYDİĞİ TAKIM-TARAFTARA SAYGILI AZ AMA ÖZ OYUNCULAR ALINMALIDIR.

    4
    3
  9. Bu adamı çöp olduğunu en başında söylediler kimse dinlemedi. Uğur Engin dedi menajerini ses kaydına alıp yayınladı adam neler neler anlattı. Başkana da söyledim dedi şimdi bakıyorum da süha gürsoy haberi yapınca millet şok olmuş. ulan bhu adamı böle olduğunu gelmeden söylediler zaten. adam 4 gol attı 2 si beleşten. beşiktaş ve galatasaray maçında attı boş kalelere. sizin yapacağınız transferin ben taaaaaa… Git artık Ali git

    4
    3
  10. KARILARA KIZLARA YAZAN BU DEĞİLMİYDİ DELARGE. KÜÇÜCÜK KIZLARA YAZIYORDU DAHA GEÇEN PAYLAŞTILAR. BURSASPORLU KÜÇÜK KIZ TARAFTARLARA YAZIYORDU SENİ AFRİKAYA GÖTÜREYİM DİYE. BU ADAMIN REZİLLİĞİNİ HERKES BİLİYOR. GECE ALEMLERİNİDE BİLMEYEN YOK.

    3
    1
    1. @ASDA yorumuna yanıt olarak

      hemende kötüleyecek bahaneler bulursunuz onun osu bunun busu $unun $usu yani hep olumsuz dü$ünceler maalesef.

      1
      1
  11. kendinize de bilet ayarlayın kestirin bununla bereber aynı ucakta kamp sonrası lazım olur yönetim teknik heyet bu calışmaya göre ihtiyac konumunda

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu