Bursaspor’a geri döneceğim

Kaleci Okan Kocuk, Bursaspor'a geri döneceği günü iple çekiyor.

TFF 1.Lig ekibi İstanbulspor‘da kiralık olarak forma giyen kaleci Okan Kocuk, sezon sonunda Bursaspor‘a geri döndüğünde, rekabetten kaçmayacağını ve her zaman da oynamak istediğini söyledi.

Genç file bekçisi, “Ben 12 yaşında Bursaspor’a geldim. Çok önemli şeyler kattı bana. Bütün imkanlar var. Benim buralara gelmemde en büyük etken Bursaspor’dur. Şu anda altyapıdan çıkan birçok futbolcu var. Bu çok önemli’ dedi. ‘Buralara gelmemde Şenol Güneş’in de çok etkisi var’ diyen Okan Kocuk, ‘Ben Bursaspor’un oyuncusuyum. Oraya dönünce neler olacak bilmiyorum. Rekabetten asla kaçmam. Ancak ben her zaman oynamaktan yanayım. Oynayarak kendimi geliştirmek istiyorum” İfadelerini kullandı.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Elimizdeki kalecilerin hepsi çok kaliteli, okansa yedek kalamayacak kadar iyi bir kaleci. Sene sonu kaləcilerden en az biri elden cıkarılcaktır diye düsünüyorum. Tek para edense harun olur. Gidecekse yurt dışına iyi bir paraya gitmesini umarım ama hayırlısı bakalım.

    43
    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Aynen, şuan 3 iyi kalecimiz var, diğer 2 kalecimizin rekabeti başarıyı getirecektir, Harun kardeşimizi 8-10 milyon euro gibi bir paraya gönderebilirsek hem Harun, hem Bursaspor, hem genç kalecilerimiz kazanır. Harun 10 numara bir kişilik, onu en güzel şekilde uğurlamalıyız.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu