Le Guen’den Lassana Diarra açıklaması

Paul Le Guen, önerilen Lassana Diarra için konuştu.

Al Jazira ile yollarını ayıran 32 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra, bu isimlerden biri. Ön libero ve sağ bekte görev yapan tecrübeli futbolcu için Teknik Direktör Paul Le Guen‘in ‘O ancak Katar’da forma giyer‘ dediği öğrenildi. 34 kez Fransa Milli Takımı‘nda forma giyen tecrübeli oyuncu son olarak Al Jazira ile 5 maça çıktı ve bonservisi sorunu bulunmuyor.

Kaynak
Olay

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. yalan haber hoca gibi karaterli bir adamın bizim çöplere bile herhangi bir lafı olmazken oyuncumuz olmayan birine “o anca katarda forma giyer” dediği hiç inandırıcı değil.

    40
    3
    1. @Deliii Arnavut yorumuna yanıt olarak

      batallanın pili bitti, acı ama gerçek, serbest vuruşları bile cılız üstelik boy yüksekliğine bile çıkmıyor neredeyse..Şu zamana kadar çok faydalandık, ama bir sezon daha kalırsa yuhalanır, hiç de iyi iyi sinyaller vermiyor..Lassana nın 2 sene daha zamanı var Batallaya göre..Seneye 10 numara arayacağız..Hazır bulmuşken kapalım Lassana yı..

      21
      53
      1. @Abhaza Fikri yorumuna yanıt olarak

        İyi de kardeş lass dümdüz bir 6 numara . Madrid ve Chelsea senetlerini çok net hatırlıyorum arı gibi koşup saldırıp topu alıp diğer oyunculara veriyordu .öyle kreatif oyunun rengini değiştiren sürpriz şutları olan bir futbolcu değildi ki . Ve sakatlığı olmamasına rağmen 5 maç oynamış adam . Bunun ne demek olduğunu sanıyorum anlayabiliyorsundur .

        16
        3
  2. Hoca bunlari kime diyor arkadas, alisveris yaptigi kipadaki kasiyerlere mi ? Yolda gorup hocaya selam veren foto cekilmek isteyen bizlere mi kimlere alallaa birakin artik yalanlari. Barisin hali ortada full panik halinde ne yaptigini bilmiyor. Ne orta aciyor, ne bosluklara kaciyor topcumuza rakip 2 kisi basiyor eleman yardima bile gitmiyor. Diarranin olusu barisin dirisini gomer. Eger yillik 1 milyon dolara gelecekse diarra deli transfer olur en azindan nerde duracagini biliyor adam tecrube abidesi. Le guen salak degil diarrayi istemesin barisla oynasin. Daha genc ve daha iyisini hoca istemiyorsa fiyatta anlasilirsa cok iyi olur. Hocanin elbet plani vardir bakalim is yonetimde bitiyor.

    24
    3
    1. @Arma yorumuna yanıt olarak

      Le Guen hocanın Diarra hakkında böyle bir düşünceye sahip olması mümkün değildir.
      Velev ki böyle düşünse bile ” O anca Katar’da oynar” lafını dillendirecek adam hiç değildir.

      Hayırdır…?

      14
      2
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Diarra ille de alınsın dediğimden değil ama.Nerede ne konuşacağını bu kadar iyi bilen bir adamın bir oyuncu hakkında basına yansıyacağını bilerek böyle laflar ettiğine inanıyor musun gerçekten? Belli ki olay gazetesinin palavralarından biri daha işte.

      14
      1
  3. Ben böyle 32 lik adam transferlerine Yaşı kırkı bulmuş zamanında onun çöpü bunun sapı diyerek evlenmemiş erkeklerin artık kızlardan umudunu kesip dul karı ile evlenmeye razı olmasına benzetiyorum

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu