Furkan Özçal’ın fesih bedeli ne kadar?

Bursaspor Kulübü transfer olduğu günden beri resmi maçlarda forma giyemeyen Furkan Özçal ile sözleşme fesih konusunda anlaşmaya vardı

Furkan Özçal geçtiğimiz sezonki alacağından 250 bin euro feragat etmişti. Bunun yanında bu sezon alacağı olan 675 bin euro ve gelecek sezon alacağı 725 bin euro alacağı ile toplamda 1 milyon 425 bin euro daha alacağı bulunuyordu.

Bursaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Hasan ParlakayBursa.com‘a yaptığı açıklamada Furkan Özçal ile sözleşme feshi için gelecek sezon taksitli ödenmesi kaydıyla senet yapıldığını açıkladı. Furkan‘a yapılacak ödeme 750 bin euro olacak. Furkan Özçal da böylece Bursaspor ile olan sözleşmesini karşılıklı rıza ile son verecek.

33 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu rakamları okuyunca halime acıdım . Ben çoğu kişinin olmak istediği memur mesleğindeyim. Aldığım maaş 2550 tl. Bu kişiler Avrupa’ da bir takımda oynasa alacağı en yüksek yıllık maaş 150 bin Euro iken, ülkemizde primler hariç en az 750 bin Euro yıllık maaş almaktadırlar. Üstüne sevgili devletimiz bizlerden her türlü vergi alırken bu kişilerden ucundan azıcık almaktadır.

    125
    1. @muradiye yorumuna yanıt olarak

      Sende futbolcu olsaydın be kardeşim. Ayağını baglayanmi vardı. Türk filmlerindeki gibi küçük Emrah modlarina girmeyin hemen. Adam bursaya gelmek için silahmi çekti.

    1. @Mitmit16 yorumuna yanıt olarak

      O FURKANI BURAYA GETİRENE KIZ BE KARDEŞİM. ADAMIN SOY İSMİ NE Bİ BAK ÖZZZZ ÇALLLL ADAMDA ÖZ ÇALIYO … GEÇMİŞTE ONU BURAYA GETİRENLERE KIZMAK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

      23
      3
  2. Adama niye laf söylüyorsunuz kardeşim !! Adamın sözleşmesi var kapı gibi tabi alacak . Bu sözleşmeleri yapan iş bilmez daha doğrusu enayi yöneticileri eleştirin .

    20
    1
  3. Ben 2. 5 milyar maaşla çocuğumun rızkından 20 TL lik formaya 100 TL vereyim Hersek kombine alayım store a 400-500 para bırakayım yönetim böyle adamlara 750 bin euro senede yatsın diye para versin..

    14
  4. Evet hamza nın çöplerinden kurtulmaya başladık bursaspora attığı en büyük kazıktı bunlar hamzanın leguan de dar sıkıntıda geldi ama getirdiği oyuncular orta herkez görüyor bide adam lig hiç bilmiyor hamza herşeyi biliyodu halimizi gördük gecen sene şimdi kimse hocaya laf yapmasın bu sene güzel bitirelim seneye herkez görcek inşallah bursasporu

    9
    2
  5. Sayın Ay Dede…Sağduyulu Taraftarın haklı Tepkilerine Anlamsız Cevaplar veren Sen değilmiydin…H.H.Eleştiren Beni Karşısında Bulur…Secan Şöyle Topçu Böyle Topçu…v.s v.s. Hatalı İşler yap.Paraları Saç…Sonra Para Yok…Yok Efendim Cebinden veriyormuş Sanki geriye almayacak…Hemse Euro olarak (Elbette Alsın…)Ama Para Yok Edebiyatlarını Bırak artık.Adam gibi Transfer Yap.F.Özçal a Ödenecek Para Kaç Personelin Maaşı….Bedavaya Prim alan Torpilli Personeline verilen Prim Bedelleri Kaç Personel Maaşı…Daha sayamayacağım kadar Yanlışlar ???Sonra Millet bize yardım etsin heee.

  6. 750 bin Euro çöpe gitti. Bu adamı kiralık göndersek daha iyi olmaz mıydı? Başkan bu işleri hiç beceremiyor maalesef. Traore ile de mahkemelik olmuştuk.

  7. HER KULÜPTE BÖYLE KAZIKLAR VAR. SÖZLEŞMELERİ TEKRAR YAZMAK LAZIM. OYNAMAYANA PARA YOK MADDESİNİ MUTLAKA YAZMALIYIZ. FUTBOLCUYUM DİYEN EN AZ 1 MİLYON TL DAN KAPI AÇIYOR. BU AYLIK 83 BİN LİRADIR.
    SORMAK LAZIM, KULÜPLER Mİ DEĞERLİ ? , FUTBOLCULAR MI?
    FUTBOL KULÜBÜ OLMAZSA, FUTBOLCUNUN DEĞERİ KALMAZ.
    SADECE AMATÖR OLUR. HALİ SAHADA OYNAR, MERİNOS SAHASINDA OYNAR.

  8. Adamı vakıfköye gönderip sabah 07 akşam saat 20 ye 3 er saat antrenman koy bak adam 2 günde kaçar şaka gibi furkan kazmasına bizden gitsin diye 3.5 trilyon para verdik.Ali dedenin bu parayı alacaklarından düşmesi lazım.

  9. biktim artik bu adamin fotograflarini bu sayfada görmekten gördükce sinirlerim bozuluyor bu nasil bir sakatliktir ki gecmek bilmez.

  10. öncelikle bizim yönetim sözlesme yapmasini bilmiyor agir ve uzun süreli sakatliklarda ya sözlesmenin iptali yada sakatligi sürdügü sürece alacaklarinin iptali opsiyonlari sözlesmeye konulabilir en mantiklisida bu oynamayan futbolcuya neden para verilsinki?!!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu