Bursaspor Durmazlar deplasmanda kazandı 66-95

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi'nin 13. haftasında Antalyaspor ile karşılaştı.

Bursaspor DurmazlarAntalyaspor karşılaşmasına Erdem İlter, Karlo Vragovic, Can Özcan, Mustafa Baki Görür ve Dejan Borovnjak beşi ile başladı.Karşılaşmanın ilk sayılarını takımımızda Can Özcan kaydetti. İlk çeyrek boyunca savunma sertliğininden ödün vermeyen Bursaspor Durmazlar, rakibinin hatalarını değerlendirerek ilk çeyreği 13-26 önde bitirdi. İlk çeyrekte Mustafa Baki Görür 8, Dejan 8 ve Karlo 9 sayı kaydetti.

İkinci çeyreğe alan savunmasıyla başlayan ev sahibi ekip Bursaspor Durmazlar‘ın hücum ritmini yavaşlattı. Yerli oyuncularından da katkı alan Antalyaspor farkı 9 sayıya kadar indirdi. İkinci çeyreğin son bölümlerinde Mustafa Baki ve Karlo ile etkili olan Potanın Timsahları ilk yarıyı 36-47 önde kapatmayı başardı.

Üçüncü çeyreğe maça başladığı beşle başlayan Bursaspor Durmazlar, hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Ev sahibi ekip kazandığı topları iyi değerlendirince bitime beş dakika kala fark 6 sayıya kadar indi. Şemsettin Baş‘ın molasının ardından toparlanan yeşil beyazlılar özellikle Erdem ve Dejan ile etkili oldu ve farkı tekrar çift hanelere taşıdı. Potanın Timsahları son 3 dakikaya 11 sayı üstün girdi. Son 3 dakikada Bursaspor Durmazlar, özellikle Erdem ile 3 sayı çizgisinin gerisinden üst üstte basketler buldu. Bursaspor Durmazlar alan savunmasına da iyi hücum edince üçünçü çeyreği 53-69 önde bitirdi.

Son bölümde ise savunmada hata yapmayan ve oldukça rahat bir oyun sergileyen Şemsettin Baş’ın öğrencileri sahadan 66-95 galip ayrılan taraf oldu. Bursaspor Durmazlar’da Karlo Vragovic 30, Dejan Borovnjak 23, Mustafa Baki Görür 16 ve Erdem İlter 17 sayıyla çift hanelere ulaşan isimler oldular. Ev sahibi takımda ise Emir Gökalp 18 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Bursaspor Durmazlar ligin 14. haftasında evinde Türk Telekom‘u ağırlayacak.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. direk üst lige çıkamayız türk telekom varken ama play offta şansımız var play off maçlarının hepsine fener maçına gösterdiğimiz ilgiyi gösterip salonu doldurursak bu takımı üst lige çıkarırız takım oynadı mı iyi oynuyor ama bazen de hiç odaklanamıyor bence temel sorunu oyuncuların her maça aynı konsantrasyonla çıkamaması hatta maç içinde de 2. devre konsantrasyon kaybı yaşıyorlar her maç böyle oluyor bu maçta böyle oldu ama aradaki puan farkı ve antalyanın en önemli oyuncularının 5lemesi antalyayı kırdı bu konsantrasyonu play offta taraftar sağlar o yüzden iş bize düşüyor o bölüme geldiğimizde

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu