İşte bu olmadı! 0-1

Bursaspor Süper Lig’in 15. haftasında Timsah Arena’da Fenerbahçe’yi konuk etti.

Karşılaşmaya yeşil-beyazlı tribünlerin büyük desteği altında başlayan Bursasporlu futbolcular ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyamadı. İlk yarı boyunca her iki takımın da pozisyon anlamında ciddi bir atağı olmazken karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Maçın 64. dakikasında William Troost-Ekong’un ceza sahası içinde Roberto Soldado’ya yaptığı müdahale sonrasında hakem Ali Palabıyık beyaz noktayı gösterdi. Fenerbahçe’de penaltı noktasına gelen Giuliano’nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda Bursaspor’un gol için gerçekleştirdiği atakları sonuç vermeyince karşılaşma Fenerbahçe’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

84 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne olmadı site yönetimi ne olmadı ? Ben maç öncesi yazdım hakem taraflı diye aslanlar gibi oynayıp aslanlar gibi yenildik allah yenilginin bile şereflisini versin olmayan penaltıyla kazanmaktansa bırakın aslanlar gibi şerefimizle yenilelim arkadaşlar….

    93
    35
    1. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Senin kazma ekong un hicmi suçu yok penaltı pozisyonunda. Hemen hakem. Birtane atagimiz yok koca maçta. Korkak hocanın korkak takımı.

      5
      7
    2. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Neyin kafasını yaşıyorsunuz hangi maçı izlediniz ulan siz ilk atağın yarım atak o da dk 87 neyden bahsediyorsunuz siz!!! Bursaspor içerde feriştahı gelse mahkum oynamaz!

      5
      1
    3. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      bide kahrolma … Tam şenol güneş ile büyük takım olma durumundayken adama hakaret et ö elden kacır….
      valla olmadı….. epeydir Bursasporumuzu Takip ediyorum ….
      Ertuğrul hocanının oynattı futboldan bir kat da heycan veriyordu o Futbol …
      elde tutup takviye edilicekti…nokta

      14
      6
    4. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Hakame ne die kiziyorsun kardesim. Adamin sırtı dönük zaten ne die vurursun rakibin ayagina. Ha baskan ayrica sakin transfer yapma olurmu. Hep iste. 40 bin insan gelsin sen hala transfer yapma olurmu.

      18
      13
        1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

          Arkadaş sanki bazıları şartlı geliyor. Ne oldu volkanla uğraştında ne geçti eline . Bunlar mal sürüleri yazıklar olsun beni, bi daha ki şerefsiz gençler maçından mahrum edenlere,BURSA düşmanı tff ye bu fırsatı verenlere yazıklar olsun. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

    5. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Hangi aslan ben sahada bir tane aslan göremedim fener çatır çatır oynadı belki uydurma penalti belkide hakli bir penaltidan 3 puan alip gittiler bizim kapasitemiz bu yani başka bişey beklemiyodum zaten.

      20
      8
      1. @Ferhat yorumuna yanıt olarak

        hangi fener 90 dk. pozisyonu olmayan fener mi sabaha kadar oynasan gosüz bitecek maç hakem sayesinde fener kazandı.Bu peneltı olamasa bile bir yolunu bulup gölü attıracaktı.

        12
        3
      1. @16bursAnkara06 yorumuna yanıt olarak

        takım mağlup olduğunda, takıma küfreden adilerden nefret ediyorum.Birader oyuncu profilin ancak bu kadarını kaldırıyor.Daha ne bekliyorsun..

        20
        4
    6. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Penaltı kesinlikle doğruydu . Tartışma kabul etmeyecek kadar doğru bir karar . Ayrıca hiçbir şey oynamadık . Kendimizi kandırmayalım .

      22
      19
    7. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Abi bu sene başarı beklemeyin zaten,Le guen bile oyundan memnun olduğunu söylüyor ,adamın elindeki kalite belli,anadolu takımlarını yeneceksin devre arası kaliteli santraforu çakacaksın,sonra ziraatte final oynayıp avrupaya gideceksin.

      24
      1
    8. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      kızıyoruz, üzülüyoruz ama bu fener bizim maçlarda aslan kesiliyor.Herif gs ye karşı oynar gibi ciddi oynuyor.hata yapmıyor. Bizim elimizde delarge la beraber 12 adam var diğerleri tırt..Rakipte yedekte valbuena, soldado..Ama ümitsizliğe gerek yok, ilk 5 te bitireceğiz inşallah..

      24
      3
      1. @şekip ayhan özışık yorumuna yanıt olarak

        aziz keşke kırmızı kart görseydi, adana maçını atlar trabzonda sahada olurdu, o maçta sarı görür gb maçında cezasını çekerdi..Şimdi ts maçında aziz behiç yok maalesef.

        8
        2
    9. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim şu tavrı sevmiyorum işte ben haftalık planımı bu maça göre yapıyorum hakem oyunu direk penaltıyla bitiriyor hiçte burda mazlumu oynamaya gerek yok bir lafımda güney kaleye o attığınız maddeler milleti maçtan soğudu bir daha bayrak mayral diye ağlamayın siz seviyorsunuzda biz sevmiyor muyuz

      25
      1
    10. @Mr.Meeseeks yorumuna yanıt olarak

      Sevgili renktaslarim bildiririm t.d toz kondurmazsiniz ama korkakligimizla yenildik. Dünyanın en müthiş taraftarı önünde bugün barca çıksa yenmemiz lazımdı. Makus tarih yine değişmedi bir eşiği yine atlayamadik bir kırılma maçını daha alamadık.

      26
      3
      1. @Papazçeşme filozofu yorumuna yanıt olarak

        Dünyanın en muhteşem taraftarı mı? Ne zaman nerede devreye gireceğimizi bilmiyoruz, maç başlamadan enerjmizi tüketiyoruz, 44 olmuş, ilk kez hep bir ağızdan bağırdık.. Hakemi baskı altına almıyoruz, ateşleyici zamanı bilemiyoruz.. İkinci ligde oynarken bile en iyisiydik ancak pasolig çıktığından beri taraftar olarak berbat durumdayız, kendimizi kandırmayalım..

      2. @Papazçeşme filozofu yorumuna yanıt olarak

        Ya eyallah muhtesem taraftariz da arkadas fener atak yapiyo biz hala laylay havasindayiz. Ne hakemi baski altina alabilmek var ne rakip takimi. Yok arkadas şu stad 38 bin degil 20 bin dolsun ama taraftar olsun. Millet bedavaya biletlerle cekordek yemeye gelmis. Nerde o eski texas nerde simdi ki…

        12
    1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Hakemin verdiği penaltı başka Maçta olsa verilmez. Penaltı hem penaltı değil, hem se soldado tecrübesindeki bir adam alabilir. Çok güzel attı ve hakem de yedi. Gerçi penaltı gol olmasaydı, kırmızı kart ve bir penaltı daha görebilirdik. Ertuğrul’a kırmıza verebilirdi ama hareketin kasti olmadığını gördüğü içim sarı verdi. Sanırım sadece o kararında haklıydı. Hakem ile ilgili geçen sene Konya’dan adam atmıştı Alanya maçında rakip türbin önünde sevindiği için, volkan beyin ne ayrıcalığı var acaba? Söylediğine katılıyorum, başa baş olmalıyız fakat Trabzon ile kıyaslaman olmamış. Tamamen bütçe meselesi bu işler. Bizim bütçeniz ve kadromuz belli.

      13
      6
    2. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim, sorunun oyundan ziyade hakem olduğunun farkında değilsin galiba. Tam pozisyona giriyoruz, anlamsız bir kararla topu Fener’e veriyor. Kontratak oyunundan ben de birçokları gibi şikâyetçiyim ama âdil yönetim olsa daha farklı bir maç olacaktı.

      14
      9
  2. Fenerbahçe maaşlı personeli palabıyık penaltısıyla kaybettik. Ama son dakkalarda delarge posiyonu dışında da pek etkili olamadık.. Niye bilmiyorum büyük maçlara konsantre olamıyoruz bütün takım bu tarz maçlarda hep bi tutuk kalıyor.. Bakıyosun geri düştükten sonra kenardan gelip oyunu skoru değiştirecek adam da yok.. Anca bu kadar oluyo olsun buna da eyvallah BURSASPORUM SEN ÇOK YAŞA!

    40
    4
    1. @Omer Bisiren yorumuna yanıt olarak

      Hoca da bu tarz maçlarda bi tuhaf oluyo josua john nerden geldi aklına şaştım kaldım. Neyse olur böyle şeyler hiç birşeyi kaybetmedik kalan iki maçtan en az 4 puan alıp ilk beşte bitireceğiz ilkyarıyı inşallah. Ama başgan bu takıma takviye de şu çöplerden kurtulmak da şart artık bunu da gör

      23
  3. Maçı izlemeyemedim, sonucu görünce çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok… Büyük maçları alamadıkça şampiyon olamayız.. Ama ben Paul Le Guen’e inanıyorum en az ilk 5’te bitireceğiz bu sezonu… Önümüzdeki maçlara bakalım..

    27
    1
    1. @Uskuplu yorumuna yanıt olarak

      Şampiyonluk sezonunun tekrarı gibi oluyor sanki bu sezon, o zamanda ilk maçı Bursa’da oynayıp 1-0 kaybetmiştik, ve hemen arkasından Trabzonla oynayıp 1-1 berabere kalmıştık. İstanbul’daki maçı 3-2 kazanmış ve sonunda şampiyon olmuştuk. Bu sezona baktığımız zaman Fener maçının arkasında yine Trabzon maçı var. Devre arasında atılacak doğru adımların ilk 4’ü getireceğinden şüphem yok.

      17
      3
      1. @16bursAnkara06 yorumuna yanıt olarak

        Kardeş haklısın da o iş zor be… GSBJK’ye de yenildik… İlk 5’te olalım bu sezon yeter… Önümüzdeki sezon için şampiyonluğa odaklanırız… Tabi yine de bilinmez çok büyük bir puan farkı yok… keşke yeniden şampiyon olsak..

        12
        1
  4. Iyi takim gorunce elimiz ayagimiza dolasiyor..kardeşim neden ama neden..35bin taraftarin var..nedir bu korkaklik..ayni şeyi gs maçinda yaşadık..bu çekingenlik nedir..kembo stancu ve jorquera kayboldu gitti.. batalla yalniz kaldi..badu ve faty ortasahayi geçmekten acizdi..yenilgi kaçınilmazdi..fb çok mu iyi oynadi..hayir..biz verdik kendi elimizle maçı..yazık..

    18
    1
  5. bir hafta yenildik diye felaket tellalığı yapmıcam ama şu gerçekki bu kadroyla büyük maç kazanamayız.

    17
    1
  6. penaltı olmasaydı bu maçta sabaha kadar gol olmazdı. iki takımda kötüydü yazık oldu, 1 puan boşa gitti.

    16
    1
  7. Skor o bu gelir geçer ,bazı şeyler hiç degismeyecek ona üzülüyor ve kiziyorum sadece ,Bizim taraftarın azimsanmiyacak bi kısmı cidden beyin özürlü ,hiçbişey yokken sahaya madde at küfür et ,ne le guen ne ali aya ne Bursaspora layık değil o azimsanmyacak kesim, gelecek 2 3 maç ceza ve tonlarca para cezası da cabasi bu insanların umrunda değil ,hakem kötüydü ,penaltı doğru mu bakmak lazım ,tribünle alakası olmayan binlerce adam staddaydi bugün çok yazık

    14
    1
    1. @Ages yorumuna yanıt olarak

      Aynem oyle. Hic statın yanindan gecmemis bir suru kisi gordum. Hayirdur diyorum, fabrika dagitti(Tofas,Reno) geldik iste. Gs macida boyleydi. Ya baski yiyiyoruz sanki ondeymisiz gibi tribun mactan kopmus eyleniyor. Burdan texasa da sesleniyorum Eyyy texas, nerde o rakip topculari titreten baskın, hakemi terleten ıslıklarin. Lutfen bu tarz maclarda bu sov işini sona birakip rakibi ve hakemi baskiya alacak sekilde organize edin tüm stadı…

  8. Kotu macti. Stadda kufreden butun herkesin … Taraftarimiz akilli degil. Kufur edenlerin kufurleri kendilerine donsun. Ceza da yicez. Para cezasi da. Stadda en az 20bin gerizekali , beyni gelismemis vardi. Onlar yuzunden gercek akilli taraftar da cezali olacak. Kulubun giymege donu yok bi de 200bin ceza odetecekler.

    13
    2
  9. Gole kadar topla oynamamiz %30 tehlikeli atagimiz yok 6 sutumuz var 2 kornerimiz basarili pas sayimiz fenerin yarisi. 38 bin kisiydik be 38 bin kendi evimizde boyle oynayip nasil memnun oluyosunuz anlamiyorum hakem sanki ilk defa hata yapiyo sen oynama etme sonra hakem diye agla. Bu yilin corbacilarida sizsiniz heralde. Yoksa stadda olup 3 pas yapamayan takimi izleyen adam boyle konusmaz biz topculardan daha fazla yorulduk.

    12
    1
  10. Son dakkalardaki ataklarımız sonuçsuz kaldı derken? Ben 90 dakika atak görmedim. Neyse gücümüz ligin orta üstü zaten, kimse kimseyi kandırmasın Göztepe ve Kayseri bizden çok daha iyi dolayısıyla moral bozmazsak 7.lig en iyi derece olur. Ziraat kupasında da yarı final bile görmez bu kadro. Bitimiz biraz kanlandı Ali Ayda Aziz ile Harunu satma derdinde. İnşallah Mayısta hiç olmadı duruşu olan bir aday çıkar.

    11
    1
  11. 900 dakika top oynasa gol atamayacak fenerbahçe gereksiz penaltı yapıp 3 puan hediye eden ekong’a sonsuz teşekkürler.Sahaya madde atanlara da ayrıca teşekkürler.Bakalım ne ceza alacaz.Berbat bi maç.Bu tribün bunu hiç haketmedi.

    10
    1
  12. Penaltı kararı tartışılır tabii ki ama dürüst olalım: Ciddi anlamda kötüydük. Badu ve Jorquera inanılmaz kötülerdi, resmen sahada eksik oynadık. Orta saha çalışmayınca forvetler çok yalnız kaldı, bireysel çabalarıyla bir şey yapmaya çalıştılar. Koskoca orta sahanın yükünü Batalla çekiyor ya ona yanıyorum!

    10
    2
  13. Bu kadronun gücü bu kadar.Alkışlamak gerekir
    Sanayi şehri bu takıma sahip çıkmıyorsa.bursasporun tff de lobisi yoksa,eşik atlama imkanı,yoktur,olmuyacaktır.

    10
    1
  14. Bence paul le guenin taktiği bu maçı 1-0 almaktı, ilk yarı top oynamadı iki takımda, bursa sürekli tempoyu çekebildiği kadar aşağı çekmeye çalıştı ki penaltıya kadar bence başarılı oldu.. En kötü 1 puan alırım dedi içinden bence le guen çünkü defansta bi sıkıntımız yoktu 3 stoper oyundaydı sonradan orta sahada pres ve baskıyı arttırmak için fatyi aldı, uzun topla stancu veya kemboyu kaçırmayı planlıyoduk ki bence bu planda gayet iyiydi konya maçında 3 kez tam isabet atağımız var onlar gol oldu AMA le guen fransız, fransada doğmuş büyümüş, fransada top oynamış,fransız takımlarını yönetmiş adam ne bilsin 3 büyüklerin hakemler ve tff tarafından kollandığını? bu arada penaltıyla uzaktan yakından alakası yok adamın kendini atışı bile ne kadar iyi ”oyuncu” olduğunu gösteriyor. “Diz çökerek yaşamaktansa, ayakta ölmek yeğdir”

    7
    2
  15. Fener kazanmadı biz maçı verdik bu kadar yumsak oyun oynarsan olacağı budur. Insan taraftardan utanir ayıp Bu takıma kimse hayal kurmasın bu kadro ligi 6. Bitirsin büyük başarıdır 10. Lük görev tamamlamadir bir tanede içeride büyük maç kazanın aq

    6
    2
  16. geçmiş olsun. adamların en kısa ve zayıfı valbuena, oda zaten tazı gibi. Fizik olarak çok ufak kalıyoruz ne yazıkki. Bu maçı hiç düşünmeden önümüzdeki iki maça odaklanalım.. Devre arası orta saha ve forvet lazım…

    6
    1
  17. Yayıncı kuruluş, sponsorlar ,federasyon puan ayarlaması yapıyor.
    Sonra taraftarın sırtını sıvazla.

    6
    3
  18. Şimdiden ilk 5 belirlenmiş. Hakem fırsat kolluyor feneri nasıl öne geçirsem diye. Bu ekrandan çok net hissediliyor.

    6
    4
  19. Ben size söyleyeyim sorunu ortasahaya eğer bu taktikle oynayacak isek en az üç oyuncu şart jorquera Batalla badu agu hiç biri oynayamaz fatyi falan söylemiyorum bile sağ bek mutlaka şart barış çizgiye inip içeri keseceğine geri dönüyor güvensiz ve forvet yani öyle bir sağ bek bir forvet bize büyük maç kazandırmaz ha anadolu takımlarına oynarız ama şampiyon olamayız ama bugün fenerin net pozisyonu yoktu bizim de yoktu penaltı olmasa yenemezlerdi ama hoca ne olursa olsun jorquerayı çıkarmayacaktı neyse haftaya da bişey beklemeyin

    6
    2
  20. Öncelikle gol atmak için atak yapmak gerekir.tribundeki seyirciye yazık.Boyle rezil futbol olmaz.Ali palabıyık falan boş.Bursaspor sahada futbol adına hiçbir şey yapmadı. Galatasaray maçından daha kötüydü. Bu hoca da bir cacık değil. Korkak futbol anlayışı adamı deli ediyor.

    5
    8
  21. Abi takım geri çekildi GOL geleceği belliydi.Ben La Guen’e soruyorum neden gol yememizi bekleyip ofans sisteme geçiyor daha önce yapsana hocam .Büyük maç alamıyoruz.Ayrıca Büyük bir teknik direktör değilsin kimse kusura bakmasın

    4
    5
  22. Adnan batır,maçı özetleyeyim derken batırmışın bursayı yerin dibine.Ekong soldadoya değmiyor bile neyin müdahelesi birader??? sanki fenerbahçe teve yorumcusu gibi yazmışın ,düzelt lütfen….

    3
    4
  23. 94 dakıka kaleye atılan tek sut yok futbolcuların yurumeye hallerıde yoktu takımda kısısel becerısı olan tek oyuncu batalla onuda kıtleyınce fener sahadan sılınen bır takım vardı

    3
    1
  24. Ne beraberliği ya ne sevinmesi sadece adı fenerbahçe olan bomboş bi takım vardı karşımızda kim ne oynadı rakip takımda , sen hiç bir planı varyasyonu olmayan takıma hatta ilk yarı daha güzel organize takıma karşı neden 2. yarı şak diye fatyi alıp neden üstüme gel diyosun NEDEN ??? kembo korkaktı sorumluluk alamadı. le guen korkaktı aykuttan bile daha korkak… ben canı sağolsun yazamıcam kimse için taraftarda dahil buna boku bokuna cezalar sıralarcak tribünler kapatılcak ali palabıyık volkan demirel 2 haftaya unutulcak ama gençlerbirliği maçı boş stadta oynancak. gücüne giden istediği kadar eksilesin gerçekler bunlar NOKTA.

    3
    1
  25. Takım çok stresliydi batalla da dahil olmak üzere. Çok pas hatası çok panik yaptık. Birde yedek kulübelerine bakarsak çok ciddi fark var. Fener’de valbuena saldado giriyor bizde faty john. Bizde sahadakiler formsuz olunca olay bitiyor. Penaltıda faty inin pas hatasıyla başlayan faul ve korner sonrası geldi. Sağlık olsun artık bu takımın üzerine koyarak devam etmek lazım. Bu arada penaltıyı da çok kolay çaldı. Temas bile görünmüyor.

    3
    1
  26. Le guen gibi bir teknik adama hic yakismadi mactan once yaptigi aciklama tam tersini soylemesi lazim di hic olmadi bu hic beni co sasirtti

    3
    2
  27. Beyler sinyalciligin luzumu yok madem buyuk takimsin neden 10 kisi defans yaptin gecen sene 1 puan kurtardik bu sene olmadi., penalti dogru kardesim allah askina objektif olun., yarim puanin bile hakedilmedigi bir macta neyin muhasebesini yapiyorsunuz

    3
    3
  28. Böyle korkak futbol oynamak bize yakışmadı batajanın paslarıda bozuldu açıkçası bu pyunla yenmeyi beklemiyordum futbol manager oyununda bile bursasporlu futbolcu oynatmadım çünkü görünen köy kılavuz istemez geçen hafta kötü olan konyasporu yenmek kolaydı bazı taraftar gaza geldi feneri yeneriz dedi ama herşey ortadaydı gerçekleri örtbas etmenin bi anlamı yok istanbul takımlarını bu kadro ile yenmemiz zor azizin agresifleşmesini anlıyorum çünkü kötü oynamayı hazmedemeyecek kadar kaliteli oyuncu aziz üzülme senlik bir şey yok takım vasat. Mali yapımızı düzeltecek bir yönetim istiyoruz başka çare yok bu takıma

    2
    2
  29. Kembo oynayamayınca takım atakları hiç olmadı koca takımda aziz batalla ve kembo onlarda etkili olmayınca atak yok lütfen başkan para sıkıntısı var ama bu takıma takviye şart

  30. Takımdaki bir isteksizlik mi vardı, bana mı öyle geldi? Son 7 dakika, 1-0 gerideyiz, köşe bayrağının üç metre gerisinden taç kullanacağız, kimse gitmiyor. Uzun taç atışı ile pozisyon üretmeyi kimse düşünmüyor. Köşe bayrağına doğru hareketlenen Stancu’ya atıyor topu Aziz zamanı eritmek ister gibi. Sadece bir pozisyonda değil geriye düştükten sonra reaksiyon vermedi takım. Bizim takım bu değil. Bir şeyler var sanki. Hayırlısı.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu