Konyaspor biletleri bitti!

Pazar günü oynanacak olan Atiker Konyaspor - Bursaspor maçı için taraftarımıza ayrılan biletler tükendi.

Passolig sitesinden satışa çıkartılan Bursaspor taraftarına ait 2240 biletin tükendiği açıklandı.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. stadlarda hava soğuk olduğunda herkes ayrı renk gözüküyor.yokmu bi teksilci polar yaptırıp 20 ye 30 a satacak emin olsun cok kazanacak!

    59
    7
    1. @cebk yorumuna yanıt olarak

      bi lafımda yonetıme.biletler kasıtlı olarak gruplara verilmekte.deplasman yapmak ısteyen her mactan maca koşan formasını esorfmanını storedan alanlara bilet düşmüyor.kardeşim 12 diyorsan bıletı 12de çıkart sabah 9 da çıkartma yada gece cıkarttıp kurnazlık yapma.bu işin eski zamanlardan hiç bir farkı yok.ha uzun kuyruklara girmişim önden karaborsacılar tomarla almış yada bılet saattını farklı vermiş yine aynı adamlar almış.demekki yonetımde bu düzenbazlıığın içinde

      19
      7
    2. @cebk yorumuna yanıt olarak

      Store ürünleri bu kış tırt ama bizim taraftar da bilinçsiz. Adam yazın mavi formayla, kışın kırmızı eşofman üstüyle maça geliyor. Orijinl ürün almış ama farklı renk… Taraftarın bu gibi farklı renk ürünlerin statta değil sosyal hayatta kullanılması gerektiğini öğrenmesi lâzım.

      39
      6
  2. Ya allah aşkına şu Teksas pankartını değiştirin kılıçlı gibi orjinal değişik birşey yapın ortadaki X i kamuflaflı yapın zeytin dalı yapın yada buz saçakları olan bi motifle yapın hepsi Bursa’ya özgü şeyler zaten.Şu hiçbir özelliği olmayan dümdüz TEKSAS pankartını anaokulu öğrencileri bile yapar hiç yakışmıyor tribüne

    28
    9
  3. Bu işte bir bit yeniği var. Hep böyle deplasmanlarda biletler, söylenen saatten önce çıkıyor. Bilmesek saf saf 12’yi bekleyeceğiz. 11’de çıktı, 20 dakikada bitti.

    12
    7
      1. @semih16 yorumuna yanıt olarak

        11’de çıktı, açıklamaya göre bekleyenler daha telefonu bilgisayarı açmadan 11:20’de bitti. Herkes arkadaş grubundakiler için de 5’er tane aldı. Biz de öyle yaptık. Burda rahatsız edici olan söylenenden erken saatte satışa çıkması.

        3
        5
  4. Bilet bitti gözüküyor ama sayfayı yenileyince tek tek çıkıyor. Bende o şekilde aldım. Alamayan arkadaşlar bidaha denesin tek bir koltuk boş kalmasın. Konya ya deplasman yaşatalım ?

    11
    6
    1. @Tsc yorumuna yanıt olarak

      Ban eksi veren çok bilmişlere söylüyorum, klavye değil tribün delikanlısı olun. Hiç bişey bidiğiniz yok. Yıkıcı değil de yapıcı olmayı deneyin

  5. Admin nasıl haber yapıyonuz ya bugün 12 de çıkacak dediğin biletler 11 de çıkıp bitmiş ayıp size benim gibi kaç kişi var kimbilir

    6
    6
  6. Haydi beyler hep destek tam destek herkes yesil renk olmaya calissin cakma Anadolu hukumdarlarina deplasmani yasatalim…90 dakika sonunda futbolcularimizi tribune cagiralim sonra da Atkilar Acilsin Odam Kirec Baslasin..

    6
    5
  7. Beyler herkes biletlerin erken çıkmasından şikayetçi. Sizde passo uygulamasını indirin. Daha satışa sunulmadan önce almak istediğin maçın yanındaki zile tıklayın. Satışa sunulduğu anda telefona bildirim geliyor. Biletleri kaçırmazsınız böylelikle

    2
    5
  8. Bugun satısa cıkıyor yaziyor sitede.Geceden beri bakıyorum nasıl tukeniyor.Taraftar olarak maça gitmek istiyoruz.Önceliğin gruplara verilmesi kadar sacma bir sey yok.

    2
    6

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu