Bizi bu çileden kurtar Başkanım!

Timsah Arena'nın açılmasının ardından gündemden düşmeyen trafik sorunu gittikçe büyüyor. Maç çıkışı yaşadıkları sıkıntıları sosyal medyadan paylaşan taraftarların tek umudu Başkan Alinur Aktaş...

Recep Altepe‘nin istifasının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Alinur Aktaş‘a Bursasporlu taraftarlardan çağrı var…

Bursaspor’un Göztepe ile oynadığı maç sonrası Timsah Arena‘dan çıkan vatandaşların eve dönüşü adeta çileye dönüştü.

Her maç öncesi ve sonrası aynı sıkıntıları yaşayan taraftarlar serzenişlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

STADA ULAŞIM ÇİLESİ

Her maç günü aynı sıkıntıların yaşandığı stad ve çevresindeki en büyük sorun, Bursaray ile Timsah Arena arasındaki yolda yaşanıyor. Stada ulaşmak isteyen taraftarlar, yaklaşık 2 kilometrelik yolu yürümek zorunda kalıyor. Stada aracıyla gelmek isteyen taraftarlar ise, maçın başlama saatinden saatler önce stada gelip park yeri arıyor.

MAÇ ÇIKIŞI BURSARAY, ÜST GEÇİT VE TRAFİK SORUNU

Maç sonrası ise taraftarlar, hem trafik, hem Bursaray hem de üst geçitlerde kuyruk beklemek zorunda kalıyor. İstasyonlar tıkabasa dolarken, Acemler üst geçidindeki yaya trafiği de adeta tehlikeye davetiye çıkartıyor. Üst geçitteki yoğunluk nedeniyle bir çok taraftar, karayolunu kullanarak yolun karşısına geçmeye çalışıyor. Bir taraftarın satd çevresinden ayrılması 1 saati buluyor.

İşte Bursasporlu taraftarların sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrılardan bir kaçı;

Kaynak
Bursa Hakimiyet

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Cumartesi gunu mac cikisi buyuk rezaletti 2 saatte cikamadik heykele..Onumuzdeki gunlerde hastanede acildiginda acaba ne olacak..Ayrica bir onerim var yetkililere madem stadin ordaki yer ozel bir kisiye ait satmak istemiyor..Metro ve stad arasi yayalar icin baglanti yolu yapilsin..En azindan bunu yapmak bu kadar zor olmamali..

    29
    5
    1. @Kemal yorumuna yanıt olarak

      Ayrica stadin karsisinda su anda kullanilmayan eski Buyuksehirspor tesislerinin oldugu yere katli otopark yapilmali ve ucretsiz olmali..bu en azindan stadin ordaki otopak sorununa cozum olabilir..

      12
      4
        1. @M.Kazım Şimşek yorumuna yanıt olarak

          Dogru soyluyorsunuz beyler cuzi miktarla ucretli olsun kulubumuze bir faydamiz olsun..Birde mac cikisinda su stad yolunu bir saat acmayin bari zaten tek serit yol Allah korusun ezilecek birisi..

          14
          4
      1. @Kemal yorumuna yanıt olarak

        Otopark yapılsın oda heykel deki gibi Bursaspor’a gitsin bütün parası cüzzi bir ücreti de oldumu tadından yenmez

        13
        4
  2. 1 saat 20 dakikada stadın yanındaki otoparktan acemlere çıkabildim. 155 arayıp trafik polisi göndermeleri istedim. Tek şerit gidiş geliş o yola tırlar kamyonlar nasıl izin veriliyor anlamış değilim. Güzelim Bursayı ne hale geldi eserinle gurur duy Altepe…

    16
    5
  3. Yalaka basının Altepe koltukta iken şöyle stad böyle stad yağlaması bitti şimdi taş atma eylemleri başlamıştır.Olay Medya ile Bursa Hakimiyet iyi yağlıyordu Recep Altepeyi.Noldu da eziyete dönüştü bu yol.Biz başından beri söyleyince her şeye muhalefet ilan edildik.

    11
    4
  4. Maç çıkışlarında statyuma doğru araç girişlerine izin verilmemeliki statyum otoparkından araçlar hızlıca çıkabilsin
    İnsanlar metro için ara yolları kullanabilmeli ki araç yollarını kullanmak zorunda kalmasınlar
    Sosyal alanlar olmalıki herkez aynı anda alanı boşaltmasın biraz vakit geçirmek isteyen için çeşitli seçenekler olsun

    Alakasız ama bir köfteci yusufu statyumun altına alın maç günleri hariç ilgi alan nasıl canlanır görün

    9
    4
  5. Ne bekleniyodu stadin oraya yapilmasi zaten tamamen yanlis normalde en yogun yerlerden birine gidip stad yapiyosun beyin yok hicbirinde sonuc bu koca sifir

    8
    5
  6. dünyanın en rezil stada gidiş geliş yolları maç sonları büyük rezalet artık maça gitmek istemiyorum maç sonu eve ulaşmak artık bir işkence

    3
    9
  7. stada normalde 35 km uzaktan köyümden geliyorum 65 yaşındaki babamla… onu buski nin oradan stada kadar en az 3 km yürütmemek için üst geçitteki izdihamı yaşatmamak için stadın önüne aracı park ediyoruz statdan çıkıp mihraplı cami kavşağına takriben 500 yada 800 metrelik mesafe araçla 1 saat 45 dakika sürüyor ne söylenebilir ki …

    3
    4
  8. Taraftarın bulduğu çözüm önerisi; Staddan çıkıp Paşa çiftliği metro istasyonuna yürüyorum, oradan Nilüfer istikametine giden metroya binip nilüfer istasyonunda inip, Osmangazi istasyonuna giden diğer metroya biniyorum tabi bu taktiği duyan herkes bunu yapmaya başlamış, bakalım kar kıyamette ne yapacağız

    2
    5
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Kar kıyamet mi? Güldürme, Bursa’ya kar yağdığı mı var doğru dürüst? Buraya her sene 1 metre kar yağıyor, yine de sesimizi çıkartmadan gidiyoruz maçlara. İstisnasız her Bursa deplasmanına gittim hiç doğru düzgün kar görmedim Bursa’da.

  9. transfer şart başkan….. sözleşmesiz oyuncu arıyorsanız benim dediklerime bakabilirsiniz… STOPER OLARAK : essaid belkalem , lukas rotpuller(sag bekte oynayabiliyor) , joel ekstrard…….8 NUMARA(MERKEZ ORTA SAHA) : hugo rodriguez , victor ayala(sag bek oynaya biliyor) , kyle stephan joel ebecilio………SANTRAFOR OLARAKTA : florian raspentino ve david n’gog……bunlardan seçim yapalibirsiniz…..hepsi birbirinden iyi oyuncu

    1
    5
  10. Maça gitmeyiverin olsun bitsin, bu kadar trafik çilesini yol çilesini çekeceğime gider kahvehanede 5 liraya izlerim gelirim evime. Kıçı kırık bir maça gitmek zamanımdan daha mı kıymetli?

    Not: Yeni stadtaki hiçbir maça gitmedim, gerekli düzenlemeler yapılmadan (ve Ali dede istifa etmeden) gitmeyi de düşünmüyorum.

    1
    1
  11. Bu çilelerin yanında bir de stad etrafındaki görüntülere ne demeli? Adam belediyeden zamanında yüksek fiyatla tazminatını almak için basıp parayı ucuza kapatmış bildiğin koyun satıyor orada..Leş gibi kokuyor etraf, özellikle Ramazan öncesi ve sonrası. Ayrıca adamın teki gokart pisti yapmış kocaman alanı istimlak etmiş daha 1 kişi görmedim orada gokarta binen.. Diğer yerler depolar ve araba yıkama yerleri. Ben şimdiki belediye başkanının yerinde olsam neyse istimlak parası veririm, hepsini dümdüz eder etrafını güzelleştiririm stadın….

    1
    1
  12. Erdoğan Bilenser yeni tesis stadı proje çalışması spor tesisleri Özlüce modern proje, İstanbul yolu BUTTİM arkası modern spor kompleksi stadı projesi Bilenser den sonra Büyükşehir belediye başkan rahmetli Hikmet Şahin proje son hali stadı, çesitli spor dalları basket, valeybol güreş, yüzme havuz kapalı spor salonları yer alan projeyi ne hikmetse kentimiz eski devlet bakanı holding bünyesini içinde barındıran sanayici iş adamları bir birini üstünlükleri ne arasında rekabet anlaşamazlık neden rafa kalkan büyük proje dönemi Osmangazi belediye başkanı büyükşehir belediye başkanlığına seçilen Recep Altepe nin eseri eski veledrom stadı yerine yapımı gerçekleşen stadı işte gelinen nokta içinden çıkılmaz rezaleti fotoğraf trafik çilesi ortada..”

  13. Stadın resmi açılışında ahkam kesenler BURSA HALKININ ve BURSASPOR TARAFTARININ YAŞADIĞI ÇİLE SİZLERİN ESERİ.BURSASPOR-ACEMLER İSTASYONUNDAN YERALTI VE YERÜSTÜ OLMAK ÜZERE STADA BAĞLANKI KESİNLİKLE YAPILMALIDIR.hEMDE 3 AY GİBİ KISA SÜREDE OLMALIDIR.Yine maç oynandığı saatler kesinlikle iş saatleri yani gündüz saatleri olmamalıdııır.Zira Tüm şehir trafiği kitleniyor.Bu stada dünyanın harika stadı diye bize yutturdular.Ancak maça giden bin pişman.Kışın soğuktan hasta oluyoruz diyen taraftar ve basın mensuplarının şikayetleri MARS ı aşıp geçti.STAD çevresi acilen BURSASPOR umuza maddi anlamda katkı getirecek şekilde tanzim edilmelidiiir.TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNMEZ.

  14. 1/metrodan inince caddeye girmeden direk stadyuma baglanti yolu yapilmali.
    2/kapali ve acik otoparklar artik acilmali (dikkaldirim caddesinde sokak aralarinda arabaya yer bulmaktan beynimiz dondu)
    3/stadyumun altinda veya storenin yaninda bir yerlere cafeler acilmali…

  15. Sayın Emniyet Bilhassa İstanbul takımları ile olan maçlarda insanları maça alır iken kılıkırk yararken çıkar iken neden bu özen göterilmiyor. Resimde görüleceği üzere koca kamyon değil damperli tır insanların içine nasıl giriyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu