İdmanlara bile katılamadılar!

Bursaspor'un milli takımlara giden futbolcuları bu hafta kelimenin tam anlamıyla dünyayı dolaştı.

Avustralya Milli Takımı‘yla Dünya Kupası biletini alan Aziz Behich maçtan saatler öncesinde Bursa‘ya ulaştı. Dünya Kupası’nda boy gösterecek bir diğer isim William Troost-Ekong da yorucu bir yolculuğu geride bıraktı.

Dzon Delarge da önceki gün Bursa’ya geldi ve sadece taktik çalışmalara katılabildi.

Kaynak
Bursa Hakimiyet

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @16bursAnkara06 yorumuna yanıt olarak

        Bu çok kötüden ne anladın kardeş sen adamların yorgun olması kötü yazmışım ne var bunda diğer yazımada katılırsın katılmassın her yorumum çok like alacak diye bi kaide yok ben geçen gün nijerya maçında ekongu başka oyuncuyla karıştırıyor diye sipekeri uyarması için tv ye mesajlar yollayan adamım o yorumlarımıda oku istersen tartışmayalım kimin daha bursasporlu olduğunu bende senin yorumlarınımı toplayıp ifşa mı edeyim burda bu nasıl bi anlayış böyle ayıptır

        1
        5
        1. @Burrrsa yorumuna yanıt olarak

          120 tane eksi yiyen adam Bursasporlu değil sahtekardır, boş yorumlar yapıp birbirinizin üstüne çıkmaya çalışmayın bence.

          4
          0
          1. @Yabgu yorumuna yanıt olarak

            Bunu bile anlayamacak kadar aptalsın işte. Bunun için diyorum zaten beyin kapasiteniz, algıda seçiciliğiniz 0 diye. Sözde Bursasporlu gibi görünüp içyüzünde Bursaspor’a hakaret ya da küfür vs. bulunan yorumlar yapıyorsunuz. Bu yüzden sahtekarsınız. Yorum yapmış olmak için yorum yapanın kim olduğunu görmek istiyorsan kendi nickinin üstüne tıklayıp yorumlarını incelemeni tavsiye ederim.

    1. @Timsah yorumuna yanıt olarak

      Hikmet Karaman değilsin değilmi. Onun yüzünden Gabriel’le beraber Bursa tarihinin en iyi önliberosu Edu gitti, Şamil ve Yasin geldi, sonucunu gördük.

      -4
      9

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu