Le Guen sıkıntılı!

Fransız teknik adam cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle Göztepe maçı öncesi kadro oluşturmaya çalışıyor.

ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Bursaspor‘da Göztepe maçının öncesinde teknik direktör Paul Le Guen tam anlamıyla birçok bilinmeyenli denklem çözüyor. Fransız çalıştırıcı kritik mücadele öncesi takımdaki eksikliklerin sıkıntısını fazlasıyla hissediyor. Son maçlarda oynayan düzenli kadronun önemli isimleri Göztepe karşısında forma giyemeyecek. Titi cezası, Agu da sakatlığı nedeniyle cumartesi günü sahaya çıkamayacak. Badu‘nun tedbir amaçlı dinlendirilmesi de kafalarda soru işareti bıraktı. Avustralya Milli Takımı‘ndan maçtan 30 saat önce Bursa‘ya dönecek Aziz Behich‘in yorgunluğu yaşanan sıkıntıya tuz biber ekti.

ÖZLÜCE’DE ÜS KURDU

Bu ciddi tablo ile karşı karşıya kalan Paul Le Guen Göztepe maçında sahaya süreceği 11’i şekillendirmek için yoğun mesai harcıyor. Özlüce Tesisleri‘nde teknik heyet arasında düzenli olarak ‘Hangi oyuncudan daha fazla verim alınabilir‘ temalı toplantı yapılıyor. Sol stoper için iki alternatif var. Genç Rüştü Hanlı ve Faty bu bölgede düşünülebilecek isimler. Faty aynı zamanda Agu‘nun alternatifi olarak da görülüyor. Badu‘nun olası oynama durumu karşısında ise Jorquera‘nın ilk 11’de sahaya çıkma ihtimali doğdu. Aziz Behich‘in durumuyla ilgili karar ise oyuncuyla yapılacak görüşme sonrasında verilecek.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Aziz dünya kupasına gitmeyi garantiledi morali iyi geliyor rahat oynar sol stoper Rüştü ortada jorgi ile badu oynar badu olmazsa muhtemel faty oynar

    33
    1
    1. @Aga yorumuna yanıt olarak

      Ben Avustralya ya gittiğimde neredeyse 1 hafta sürmüştü kendime gelebilmem.Oranın zaman dilimine alışana kadar hep yorgun ve uykulu hissediyorsun. Alakasız saatlerde kısa kısa ve verimsiz uyuyorsun. Aziz Behiç Robot olsa oynayamaz bu kadar uzun uçuştan sonra.

    2. @Aga yorumuna yanıt olarak

      Jetlag olacak Adam. Gece 12de maca cikacakmis gibi hissedecek. Mactan onceki gece de uyuyamiyacak. 3 gun lazim normale donmesi icin.

      17
      1
  2. bu dar kadro ile önümüzdeki 3 maçta 7 puan yaparsak başarı sayarım bunun için her zaman olduğu gibi taraftara yine büyük iş düşüyor, vura kıra küfür etmeden ceza almadan rakipleri boğmak lazım.

    24
    1
  3. Emre Taşdemir madem artık döndü azizi dinlendirebilirsin hocam adama da yazık badu oynar bence ortada badu jorquera oynar stoperde faty yerine Rüştü oynasın faty cok gevşek oynuyor danynin bir kopyası ismaili bile tercih ederim onun yerine

    10
    1
  4. Göztepenin hücum gücü yüksek.Faty müthiş bir oyuncu değil onunla da çıksak jorquera ile de çıksak savunma anlamında değişim olmaz ama içimden geçen gollü maç olacağı.Yani daha fazla üretken olan kazanır bu yüzden jorquera ilk bakışta daha mantıklı duruyor.

    7
    1
  5. BU MAÇ LİGDEKİ İLK 5 KONUMUMUZ AÇISINDAN KIRILMA MAÇLARINDAN BİRİ
    ALIRSAK EMİN ADIMLARLA YOLE DEVAM EDERİZ
    ÇOK ÖNEMLİ 2 EKSİĞİMİZ VAR…
    ENDİŞELİYİM AÇIKÇASI.
    GÖZTEPEYİ GÖZÜMDE BÜYÜTTÜĞÜMDEN DEĞİL, YEDEK OYUNCUMUZ OLMAMASINDAN :/

  6. ne yapsın adam kulube hep çöp biri olmayınca kara kara düşünüyor. rakipte zorlu. ve bizim için de çok kritik bir maç. bu maçı kazanırsak kesin bu haftayı ilk 4’de kapatırız ve büyük bir ivme yakalarız. of ya of. çöpleri gönderip kulubeye 2-3 tane adam alamadılar.

    1
    3
    1. @murtili yorumuna yanıt olarak

      Holmen,traore,bilal,deniz,kazım,serdar,furkan ve niceleri de muhteşem adamlardı aldık Mokoko performansı.
      Hüseyin,zapo,tuna vs bizi şampiyon yaptı ne kadar ilginç
      Yorumuna saygım var Deniz de ilk yararlı oldu şimdi fiysko
      Başarı oranı yüzde 5 sonuç olarak istanbuldan ve ts den kadro dışı adam a lın maz….

      5
      2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu