Le Guen, Deniz Yılmaz’ı idmana bile almayacak!

Olay Medya Spor Yazarlarından Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Milyon Euroluk gereksizlerden Deniz Yılmaz ve Ricardo Faty için Süper Lig’de zor günler geçiren Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor gibi takımlar kulübe yem atmaya başlamışlar.

Tabii ki onlarda işi bedavaya bitirme derdinde.

Ne olur, biter bilemem fakat bu gereksiz arkadaşlar artık aradaki küçük farkları bahane edipinat etmezler giderler diye düşünüyorum.

Hatta ve hatta Teknik Direktör Paul Le Guen’in bundan sonraki süreçte Deniz’i antrenmanlara bile almama düşüncesi varmış.

Deniz ve Faty haricinde 3 isimle daha yollar ayrılabilir.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Milyon dolarlik gereksiz biraz agir olmamis mi? Evet Deniz ne karakteriyle ne futboluyla formayi hic hak etmedi ancak Faty duzgun karakterli elinden geleni yapan ancak yetenegi kisitli bir adam. Ikisini ayni kefeye koymayalim lutfen.

    45
    3
    1. @Kukurtlu yorumuna yanıt olarak

      Kesinlikle katılıyorum Faty her zaman takımı için savaşmıştır. Gitmeli mi evet gitmeli ama onuruyla gitmeli güzel uğurlanmalıdır.

      10
      1
      1. @Faty yorumuna yanıt olarak

        Yedek kulübesinde bekleyerek mi? Oynadığı her maçta mevkisini adeta koridora çevirerek mi? Karakterli bir adam olabilir ama futbolu beş para etmez. Kimse kusura bakmasın.

  2. Avrupada ikinci liglerde bile oynayamayacak futbolculara milyon eurolalar veriyoruz kesinlikle birilerinin cepleri doluyor.

    1
    1
  3. Tamda iyi oynamayan oyuncular sakatlandı agu yusuf erdoğan sercan bence takım iyiye gidiyo göztepeyi yeneriz heralde.

    0
    3
  4. Arkadaşlar paylaşmak istediğim birşey var;geçenlerde ailecek resmi siteden bursaspor formaları alalım dedik aman allahım pazarda bile satılamayacak kadar adi ve şekilsin formaları görünce canım acayip sıkıldı bukadarmı vizyonsuzluk olur anlamadım eski formaları giymeye devam

    0
    3
  5. Bu saydığın kulüpler yemlemeye devam etsinler, biz de ACEMİ BALIK gibi oltaya gelmey razıyız, yeter ki bu adamları transfer etsinler bonservis bedeli falan da istemiyoruz, FATY’nin Ocak ayından itibaren 6 ayıl maaşı ile, Denizin de tam 1,5 yıllık maaşını ödemeyi kabul etsinler başkaca bir isteğimiz yoktur

    0
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu