Serdar Kurtuluş’a sürpriz teklif

Bursaspor yönetimi, sahalara dönüp dönmeyeceği belirsiz olan Serdar Kurtuluş için harekete geçti... Geçtiğimiz sezondan da alacakları bulunan deneyimli oyuncuya fesih bedeli olarak 1 milyon 200 bin Euro teklif edildi. Başkan Ali Ay, sportif direktörlük için yurt dışına göndermeyi de sundu.

Bursaspor‘da geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşayan Serdar Kurtuluş‘un sahalara dönmek için mücadelesi devam ediyor. Bugüne kadar birçok kez ameliyat olan tecrübeli futbolcunun ilerleyen süreçte tekrar bıçak altına yatması bekleniyor. Bursaspor yönetimi, ilk olarak tam anlamıyla sağlığa kavuşmak için mücadele veren Serdar’ın sahalara dönememe ihtimali üzerine geçtiğimiz günlerde harekete geçmiş ve deneyimli futbolcuyla masaya oturmuştu.

RAKAMLARI BELLİ

Bursaspor’la mayıs 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Serdar‘a 1 milyon 200 bin Euro karşılığında mukavalesinin fesih edilmesinin teklif edildiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezondan da ciddi alacakları bulunan Serdar, bu yıl 725 bin Euro, önümüzdeki sezon ise 750 bin Euro kazanacak. Bursaspor yönetiminden düşünmek isteyen deneyimli kramponun bazı kırgınlıklarının da  olduğu bildirildi.

SPORTİF DİREKTÖR KONUSU

Başkan Ali Ay‘ın ayrıca Serdar Kurtuluş‘a sportif direktörlük konusunda da bir teklif yaptığı belirtildi. Deneyimli oyuncuya iyi bir eğitim alması için yurt dışına göndermeyi sunan Başkan Ay’ın ilerleyen yıllarda Serdar’dan bu konuda faydalanmak istediği belirtildi. Serdar‘ın olacağı son ameliyatın ardından sağlık durumuna göre futbola devam edip etmeme konusunda net karar vereceği ve ona göre bir tutum sergileyeceği belirtildi.

Kaynak
Olay

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yahu ne kırgınlığı var anlamıyorum. Tamam sakatlandı, ama tek bir maç oynamadan dünya para alıyor, hala ne kırgınlığı oluyor gerçekten anlamıyorum.

    61
    4
    1. @Othello yorumuna yanıt olarak

      adamın mesleği bu adamla sözleşme de yapılmış tamam mali durum kötü ama adamın parasını ödemeyeceksen neden kol gibi sözleşme yapıyosun ayrıca adam bilerek mi sakatlandı sadece futbol hayatı bitmedi üstüne normal yaşamı boyunca da topal yaşayabilir belki de

    2. @Othello yorumuna yanıt olarak

      Kardeş adamın futbol hayatı bitti bitecek hem de antrenmanda sakatlayıp sonra da kaçıp giden biri tarafından.O belki futbola döneceği günü beklerken başkanın direktör yapma planları üzmüş olabilir.Aklıma ilk gelen bu yoksa önerilen para çok iyi görev desen çok iyi.

      15
      9
  2. 2 yılda 1.475 BİN EURO kazanacak olan adam, siz gidip 1.200 BİN EURO teklif edin, tüm tedavi sürecinde masraflarını karşılayın, bir de üstüne yurtdışında eğitim imkanı teklifi yapıp SPORTİF DİREKTÖR’lük görevi sunun, ne kadar var bu kadar tatavaya bu adam gerçkten bu kulübü seviyorsa bu zor zamanda aldığı tüm ücretin yarısını istemez 750 BİN EURO’ya anlaşma yapılır, ayrıca geçen yıl çıkan bi haberde ücretinin yarısını almadı denmişti, o zaman 375 bin euro alması gerekti geçen yıl ücreti olarak, siz mi yalan söylüyorsunuz, yoksa habercilik hep sallamayson üzerine mi kurgulanıyo anlamış değilim

    24
    7
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      adamın geçen sezondan beri 6 aydan uzun süredir para almadığını, tedavi masraflarından ilk ameliyat sonrası sadece bir tıbbi müdahaleyi kulübün karşıladığını ve bunun haricindeki tüm masrafları kendi cebinden karşıladığını , kanuni olarak şu an kulübü mahkemeye verme hakkı olup bunu kullanmadığını da biliyormusun.

      1. @murat yorumuna yanıt olarak

        Arkadaşım ben yapılan haberlere göre yorum yaparım, zaten yorumumda da belirtmişim, habercilik sallmasyon üzerine mi kurulu diye, sen de hatırlattıgın iyi olmuş geçen yıl yine çıkan Serdar haberinde kulüp tüm imkanlarını seferber edip serdarın iyileşmesi adına onu yurtdışına gönderdi, tedavi süreci orada devam etti, hatta Almanyadan geri döndükten sonra ailesi ile röportaj yapıldı, kulübün hep yanında olduğunu bunun için de teşekkürlerini iletmişti Serdar kardeşimiz, BURSASPOR TV aç izle kim yalan söylüyor ben bilemem, tek bildiğim şey 2 yılda 750+725 bin euro bu kulüpten kazanacak olan bir futbolcuya toplamda 750 bin euro verip el sıkışıp yollar ayrılmalıdır, tedavi sürecinde de masrafları kulübümüz karşılamayı kabul etmelidir, hatırlatayım 750 bin euro fesih bedeli 3,2 MİLYON TL ediyor, doğru düzgün forma giymemiş bir oyuncu için gayet iyi bir rakam

  3. besikasta gitmiş adamı neden geri alırsınız anlamam hakediyosnuz basınıza gelenleri bursasporun durusu yok ibrahim yazıcı gittiğinden beri hiç bir zamanda olmadı

    8
    6
  4. Hayat ne tam anlamıyla duygusal ne de tam anlamıyla profesyonel. Hepsinden biraz olmalı ki denge sağlansın. Dolayısıyla her iki tarafta böyle bakmalı olaya. Evet Serdar zor durumda ama Bursaspor Kulübü de maddi olarak zor durumda. Her iki tarafta anlayışlı olmalı, kırgınlıklar olmadan birbirinin menfaatini düşünerek hareket edilmeli ve orta yol bulunmalı.

    3
    1
  5. Potansiyeli olmayan adamlarla 3 yıllık sözleşme yaparsan böyle ödersin milyon Euroları. Sercan, Serdar kurtuluş, Furkan özcal, Bilal, Sinan bakış, bunlar Ali Ay’ın kulübe 3 yıllık kazığıdır. Ayrıca Traore’yi yarı maaşına kiralık göndermek yerine, sözleşmeyi feshedip tam maaşı ödemek enayiliktir. Sonra para yok diye ağlamalar.

  6. serdar la sercan ın parasını ali ay ödemeli yok öyle ben anlamıyodum cahildim falan filan, yazık, görsün aldığı adamları 1 milyonu kabul etmiyor kendini beğenmişe bak ali ay olmasa 2. ligde oynayamazdınız ikiyüzbin tl ye.

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu