Kubilay 7 maç sonra

Bursaspor'un genç forveti Kubilay Kanatsızkuş, uzun zaman sonra forma şansı bulamadı.

Karşılaşmanın 67.dakikasında Dzon Delarge‘nin yerine oyuna dahil olan genç forvet, vasat bir görüntü sergiledi. Kubilay, en son 2.haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında forma giymişti.

Kaynak
Olay

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Maraton üst yorumuna yanıt olarak

      bu herifi ptt liginden balıkesire, ankaragücüne veya boluya vereceklerdi, sürekli oynar ve pişerdi..Bizde pişmeden oynuyor, tat vermiyor, aksine tatlı yemeğin tadını bozuyor.

      15
      5
    1. @Kayıhanoglu yorumuna yanıt olarak

      Neden ? Is yerlerinde yeni mezun olmus bi çalışana 1500 2000 lira aylık için bağırılıp köpek çekilirken yılda 1 milyon TL kazanan kubilaya müsama mı gosterilsin geçen yıldan beri kac dk süre aldı 3 4 mac olsa anlarım dedigini ama yok oyle bi dünya

      9
      10
      1. @Asd yorumuna yanıt olarak

        Oyuncuların aldıkları para ve verdiklerini sorgulamaya kalkacaksak istersen bilal, stancu ve deniz’den başlayalım. Bu adamlar senelik 750 bin euro alıyor. Hiç oynamayan ve şans dahi bulamayan sinan kubilay’ın 2 katı kazanıyor. Futbol hayatları tahminen bitmiş olan serdar ve furkan 650, sercan 500 bin euroyu yattıkları yerden alıyorlar. Merter ve ismail ve diğerleri katkıları hemen hemen yok ve kubilaydan fazla para kazanıyorlar. Bu oyuncuların hemen hepsi emekliliği bekliyorlar ve kulübün satarak para kazanma şansı hiç yok. Bu şartlar altında kubilay’a yapılan eleştirilerin çoğunun objektif bir değerlendirmeden ziyade kişisel bir saldırı olduğunu düşünüyorum. Kubilay oyuna girdiğinde büyük işler yapamadı belki ama bazı kafa toplarını aldı bir şut çekti elinden geldiğince mücedele etti. Bu düzeyde eleştirileri hak etmediğini düşünüyorum

        2
        3
  1. adamda hırsta yok. şöyle bi kendini yırttırıp depar bile atmıyo. tepkiler çok normal, acilen toparlanması lazım

    3
    7

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu