Ali Ay, Le Guen ile görüştü

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, bugünkü antrenmanı izlemek için sahaya indi.

Başkan Ali Ay, hiç vakit kaybetmeden teknik direktör Paul Le Guen’le görüşmek istedi.

Antrenmanın kontrolünü yardımcı antrenöre bırakan Fransız teknik adam Bursaspor Kulübü idari menajer yardımcısı Altuğ Günaydın birlikte Başkan Ali Ay’ın yanına oturdu. Yaklaşık 20 dakika boyunca saha ortasında toplantı yapan ikilinin, takımın son durumunu konuştuğu ve fikir alışverişi yaptığı öğrenildi.

Kaynak
Barış Yalım

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Başkanın yaptığı tek doğru hamle hoca oldu yoksa agu badu kembo ekong delarge hayal olurdu yeni besleme sercan serdar furkan bilal merter john lar doluşacaktı takıma

    18
    2
  2. ulu orta, saha kenarında toplantı mı olur Başkan sen fabrikanda müdürlerini toplarken üretim makinalarınm ortasında mı yaptın toplantılarını, bu adam zır cahil hiç bi şey bilmiyo desem anlıcam da nedir bu arkadaş adam gibi toplantı salonuna çağırırsın hocayı antrenmandan sonra ya da önce , 2 çay içe 2 pasta yedirirsin tatlı yer talı konuşursun, icabında yardımcılarını da alır yanına futbolcu performansı hakkında rapor sunar, Ocak ayı transferi için takip edilen oyuncuları sunarsın, o da istediği oyuncu listesi sunar, her şeyin de amatörce bee BAŞKAN

    7
    24
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      eleştirileri bilerek yapmalı sırf yapmak için yapılmaz bu toplantı başkanla tek dir. fikir alışverişi futbolcuların durumu herhangi bir sıkıntı olup olmadığı konusunda görüşüyorlar. başkanın bu derece ilgilenmeside bence çok çok iyi. koltuğa kapanıp yatmıyor takımla ilgileniyor.

      14
      4

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu