Bursaspor Timsah Arena’da 3’er 3’er kazanıyor

Yeşil-beyazlı takım evinde oynayıp kazandığı karşılaşmalarda 3 puanı 3’er golle alıyor.

Süper Lig’de 8. hafta geride kalırken Bursaspor Timsah Arena’da oynadığı 4 maçtan üç galibiyet çıkarttı.

Sahasında bir tek İstanbul ekibi Galatasaray’a 1-2 mağlup olan Le Guen’in öğrencileri diğer üç karşılaşmada golcü kimliği ile dikkat çekti.

Bursa’da taraftarının önünde çıktığı ilk maç olan Aytemiz Alanyaspor müsabakasında BaduBatalla ve Delarge’ın golleriyle 3-2 kazanan Bursaspor taraftarının mest etmişti.

Ligin 4. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında ise BatallaDelarge ve Stancu ile rakibini üç gole evine gönderen timsahların son kurbanı ise Ankara ekibi Osmanlıspor oldu.

Ligde 8. hafta karşılaşmasında Osmanlıspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar, rakibini StancuMikel Agu ve Aziz Behic’in golleriyle 3-1 mağlup ederek evinde kazandığı karşılaşmalarda 3 gollü galibiyetlere devam etti.

Yoluyla
Adnan Batır

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ligimizde yabanci sayisi artti artik kaliteli yabancisi olan kazanir. Kayseri ve göztepe bu yüzden başarili. Bu kural değişmediği sürece scout ekibin iyiyse kral olursun hatta oyuncu parlatip zengin olursun

    37
    1
  2. Timsah kendi oyun kimliğini egiticilerinin ısrarla oygulamamasına rağmen bulmaya başladı..EN iyi futbolumuzu 3-5-2 oynadıgımız yıllar müthiş galibiyetler alırdık..fakat hep. KÖŞE DÖNÜŞ maçlarını kazanamazdık.

    20
    2
  3. taraftar, taraftar gibi olunca, takım da takım gibi oluyor. futbol moral oyunudur. futbolcu sahada rahat olmalı. yaptığı işten keyif almalı. onlara bu ortamı taraftar sağlamalı. bir geriye pastan sonra az da olsa ertuğrula yapılan homurtunun dışında tribünler mükemmeldi. bunun da mutlaka kalkması lazım. futbolcu milleti, dünkü taraftara, değil kafasını canını bile feda eder. buralardan hep şunu savunmuşumdur. ”bir kulübü batıracak olan da, kurtaracak olan da taraftarıdır.” böyle devam edersek kara göründü… eskiye dönersek yandı gülüm keten helva…

    17
    1
  4. 8 maç ve elde edilen 4- Galibiyet kasaya girecek olan 2,4 MİLYON TL * 4 = 9.6 MİLYON TL sadece 4 galibiyet neticesinde kasaya giren yaklaşık 10 MİLYON TL, bu yüzden diyoruz başarılı olmak önemli diye, galibiyetler geldikçe primler artacak, taraftar galip gelen takım için stadyuma gelecek, bilet alacak, forma alacak, sponsorlar da taraftarın olduğu stadyuma yatırım yapacak bu döngü hep birbiriyle bağlantılı ve kar topu gibi sürekli büyüyen bir sistem, bu yüzden ligimizi ciddiye almalıyız bu sezon büyütülmüş takımları yenebilecek kapasitemiz yoksa bile, diğer maçlara bu maçlardan daha çok önem vermeliyiz, alına galibiyete yine 3-PUAN, yine 2,4 MİLYON TL veriliyor, haftaya SİVAS DEPLASMANI çok önemli moralli bir Sivas’ta iyi savunma yaparsak, onların savunma zaaflarından faydalanabiliriz, sonra buraya gelecdek olan Antalya maçını taraftara bırakın 30 bin civarı taraftar tribündeki yerini alcaktır, artık her maçı FİNAL havasında oynamalıyız

    13
    1
  5. Sivas maçını ilk yarı düşük tempo ile ikinci yarı yüksek tempo ile oynamalıyız biliyorsunuz 60 dakka sonra yoruluyoruz takım olarak deplasmanlarda.

    4
    4
  6. Dün akşam defansif manada 10 kişi kaldıktan sonraki dönem güzel bir sınav verdik. Kazanmak her zaman ve sürekli saldırmaktan geçmiyor. Akıllı şekilde alanı kapatabilirsen kontraya yatkın oyuncularınla güzel sonuçlar da alabilirsin. Dün Osmanlıspor eksik kalmış takımımıza karşı neredeyse hiç pozisyon bulamadı. Ligin son sırasında olsalar da ellerinde kaliteli oyuncular olan bir takım Osmanlıspor ve her takımın başını yakabilecek silahlara sahip aslında. Buna rağmen sürekli yan paslarla açık aradı ama o boşluğu bir türlü vermedik. Bir tek Aminu Umar son dakikalarda sol içten ceza sahasına girebildi. Onda da pas kanallarını kapatıp tehlikeli olmasını engelledik. Bunu Sivas deplasmanında da ilk yarı uygulayabilirsek kondisyonumuzu maçın sonuna saklayabiliriz.

    4
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu