Le Guen “Umarım Kembo bir maç ceza alır”

Teknik Direktörümüz Paul Le Guen maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kembo’nun kırmızı kartına yorumunun sorulması üzerine ise Fransız teknik adam, “Kesin düşüncemi belirtmeden önce görüntüyü net bir şekilde izlemem gerekiyor. Bence Jires orada oyuncuyu görmedi. Rakibini sakatlanmış olarak gördüğünde de kafası karıştı ve ne hissedeceğini bilemedi. Umarım 1 maç alır bilerek yaptığını düşünmüyorum. Jires fit olma yolunda. Onun özelliklerine sahada ihtiyacımız var” ifadesini kullandı.

Kaynak
www.bursaspor.org.tr

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @sinek8 yorumuna yanıt olarak

      Yıldız abartılı olmuş,aziz on numara oynadı,bide muhteşem gol attı,kaptan iki asist,ertuğrul yerinde müdahelelerle göz doldurdu,ha stancu koştu mücadele ettimi etti,eyvallahda, gol harici pozisyona giremedi yine aslında,heryerde görünmesi seni aldatmasın ki,bu futbolcu tipi böyle atlayıp zıplayıp bi icraat yapmadan sezonlar bitirir kimse uyanmaz,son iki maçtaki stancuyu unutmayalım,kazmayı cilalamayalım bence…

      3
      7
  1. Ben Bursaspor kulübü başkanı olsam,Cüneyt ÇAKIR’ın aracı OSMANGAZİ KÖPRÜSÜNE ULAŞMADAN TFF’ye FAKS çekerek KIRMIZI KARTA itiraz ederim.Bursaspor kulübü Trajikomik şekilde Jirès Kembo Ekoko’ya gösterilen kırmızı karta hemen itiraz etmeli.

    24
    4
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Bugün Kembo serbest forvet oyuncusu gibi oynadı. Hatta ikinci yarıda Stancu 10 numara pozisyonuna yaklaşıp Kembo’yu defans arkasına sarkıtmaya çalıştı. Belki bunu düşünerek söylemiş olabilir Kast arkadaşımız.
        Sinan-Stancu ikilisi olmaz diye birşey yok bence.

        10
        3
  2. federasyon bursaspor olunca cezaları üst seviyeden veriyor gs maçında ceza aldık eyvallah ama gitsinler bir fener maçlarını izlesinler ondan sonra bursaya ceza versinler.
    Fenerbahçe kendi sahasında oynadı mı küfür oluyor sahaya yabancı madde atıyorlar ama ceza veren yok, bizim başkan uyumasın birşeyler yapsın yeter artık gerekirse bütün tvlere çıksın bursasporun hakkı çok yenmeye başladı .

    8
    3
  3. Stancu boyle maclarda kendini buluyor,gollerini siralar,8/10 gol aticaktir lig sonunda bundan eminim,mevcut kadrodaki forvetleri sercan yildirim,deniz ve sinan veya kubilay dortlusunden 3 unu gonderirsek eger gelen parayla 1 saglam forvet alirsak ligde goztepenin yerinde biz oluruz…

    4
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu