Paul Le Guen “Batalla’nın yokluğu büyük eksiklik”

Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü Paul Le Guen sabah antrenmanı öncesinde Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Paul Le Guen, “Zor bir maç bizi bekliyor. Kayserispor, karşısında oynayanların zorlandığı bir ekip. İyi organize olmuş, son dönemde iyi sonuçlar elde edebilmiş bir ekip. Kolay değil ama iyi motive olursak her şey mümkün. İyi sonuç mümkün ama bunu yapabilmek için çok iyi motive olmamız ve çok iyi konsantre olmamız gerekiyor” dedi.

“Pablo’nun eksikliği dev bir eksiklik”

Sakatlığı sebebiyle Kayserispor maçında forma giyemeyecek olan Pablo Batalla’nın kendileri için büyük bir eksiklik olduğunu ifade eden Le Guen, “Pablo’nun yerini doldurmak için kadroda seçeneklerimiz var. Kararı almak için hala vaktim var. Farklı seçeneklere bugün itibariyle çalışacağız. Tabii ki Pablo’nun eksikliği bizim için dev bir eksiklik ama eminim ki onun yerini dolduracak seçeneklere sahibiz. Takım içerisinde onun yerini doldurabilecek oyunculara da sonuna kadar güvendiğimi söyleyebilirim” diye konuştu.

Bir basın mensubunun, takımdaki oyuncuların kondisyonuna ilişkin sorusunu yanıtlayan Paul Le Guen, sözlerini şöyle tamamladı:

  “Aslına bakarsanız oyundan düştüğümüzü söyleyemem. Biraz yorulduk bunu kabul edeceğim. Galatasaray’ın ritmi yüksek bir takım olduğunu biliyorduk karşılaşma öncesinde ama belki ilk yarı 1 tane gol atabilseydik maçın gidişatı farklı olabilirdi. Her zaman ders çıkarmak gerekiyor. Biz de bunu yapmalıyız. Dayanıklılığımızı geliştirmemiz gerekiyor. Bunun sürpriz olduğunu söyleyemem. Kadromuza geç katılan futbolcular oldu. Herkesin aynı anda aynı dayanıklılık seviyesini yakalamasını zorlaştırıyor. Ders çıkaracağız diye düşünüyorum.”  

Kaynak
bursaspor.org.tr

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. BATALLANIN YERİNE KESİNLİKLE YABANCI İDEALİST , ÇALIŞKAN , LİDER KARAKTERLİ BİR OYUNCU ARAYIŞLARINA ŞİMDİDEN BAŞLANMALI

    40
    1
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      buna başlanırken furkan soyalp’te özel eğitim uygulamalı kendisine,vizyonu ve tekniği yüksek,agresifliği ve özgüveninin yanında fiziksel özellikleri düşük bir oyuncu.vizyon ve teknik allah vergisi herkeste bulunmuyor ancak eksik tarafları çalışmayla giderilebiliyor,avrupa da şu an en çok ihtiyaç duyulan topçulardan birisi olabilir,isterse ve çalışırsa

      16
  2. adam 5 maçta Pablonun bizim için ne kadar önemli olduğunu anladı… Sözüm ona eski başkan müsveddesi 2-3 sene seyretti kenardan farkedemedi.. Bakmak ile görmek farklı şeylerdir diye boşa dememişler…

    36
  3. Pablonun yeri dolmaz ama oraya ben olsam badu yu koyarım agunun yaninada merterle başlarım veya harun
    barış ekong titi aziz
    agu badu
    delarge kembo yusuf
    Stancu

    1
    27
    1. @Arif yorumuna yanıt olarak

      Normalde renkdaslarimi kirmamak için nerdeyse hiç eksi atmayan biriyim ama şu merter i görünce dayanamadım, hani ironi yaptın dicem gayette ciddisin kadro bile cikarmisin ,kizma sakin kardeşim birazda işimiz muhabbet..

  4. bız ne zaman bır ıkı kısının yoklugunu bahane etmıycez barı sıradan takım oldugumuzu bıze hıssettırmeyın cıkın yenıcez deyın bahanelere sarılmayın bız buyuk kulubuz deyın bu hafta vardıda ne oldu kendı sahamızda one gectıgımız macta futbolumuzu kendı sahamızda hapsederek oynadık kontra atakla oynadık tıpık bır sıra takımı gıbı

    1
    6

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu