Douglas bugün belli oluyor!

Bursaspor teknik direktör Paul Le Guen'in istedi doğrultusunda teklifte bulunduğu ve hem kulübü hem de kendisiyle prensipte anlaşmaya vardığı Barcelonalı Douglas'tan bugün cevap alacak.

Brezilyalı futbolcunun sezon sonuna kadar bedelsiz kiralanması konusunda Katalan ekibiyle Bursaspor prensipte anlaşmaya varmıştı. Yapılan ikili görüşmeler neticesinde Douglas da Bursaspor’un teklifine ‘Evet‘ yanıtı vermiş, ancak transferine kendisi için önemli bir şart ileri sürmüştü.

YARIN YOLA ÇIKABİLİR

Buna göre İspanyol vatandaşlığına geçmek için başvuruda bulunan Douglas Türkiye‘de futbol oynamasının bürokratik işlemlere engel teşkil etmesi halinde bu transferin gerçekleşmeyeceğini Yeşil Beyazlılara iletmişti. Brezilyalı futbolcuya İspanyol Dışişleri vatandaşlık hakkındaki prosedürlerle ilgili bugün yanıt verecek. Douglas eğer olumsuz bir durumla karşılaşırsa İspanya’da yaşamaya devam edecek. Eğer problem yoksa yarın yola çıkacak ve Bursaspor‘la resmi sözleşmeyi imzalayacak.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Nedense akşam saatlerinde veya yarın ispanya vatandaşlığına geçemediği icin transfer iptal olacakmış gibi hissediyorum.

    42
  2. Bursasporun transferi İspanyol Dışişlerine kalmış.Ne günlere kaldık Yarabbim.Bu Ali Efendinin döneminde herşeyi gördük vesselâm

    17
    1. @BuRSalı yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor’da her dönem transfer acemilikleri olmuştur (şampiyon olunan sezon dahil) ancak kirli çamaşırlar evde yikanmali….Beceriksizlikligin bu kadar basına yansıdığını ilk kez görüyorum. Kardeşim riskli bir transfere kalkıştıysaniz bari dışarıya bilgi sızdırmayin,…

  3. Birinin karısı engel olur birinin başka bi işi engel olur. Bu başkan zaten beceremiyor. Sonuç: Bursaspor transfer yapamaz

  4. Bizim transfer etmek istediğimiz her futbolcuda enteresan şartlar bulunuyor. Yada biz oyuncuları alamayacağımızı anlayınca garip bahaneler üretiyoruz.

  5. Timsahın kafası 1 ay içinde bitecek cimler eskisinden daha güçlü be yenilenmiş şekilde sezona girmeden bitecek, transferi 2 gün içinde açıklayacağız tranferleri 10 gün içerisinde sonlandıracağız bu cuma bu pazar bugün yarın son vs vs vs … YALANLARRRR YALANLARRRR YALANLARRR

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu