Sağ bek arıyoruz ama yok!

Sağ bek diyoruz. Şaka değil, şuan Bursaspor bu bölgeye oyuncu bulamıyor.

Bursaspor’un forvet ihtiyacı var mı?

Bogdan Stancu bugüne kadar asli yerinde pek fazla görev yapmadı tamam da, daha 1 tane golü yok.

15 maça çıkmış ve sadece 1 asistle oynuyor.

Bu üzerinde durulması gereken bir konu.

İyi bir forvet bulmak bu zamanda zor. Para olsa bastırın alın diyeceğim de, o da biz de yok.

Kayserispor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Welliton ismi ortalıkta geziyor.

Gündemde olmadığını belirtelim.

Sağ bek diyoruz. Şaka değil, şuan Bursaspor bu bölgeye oyuncu bulamıyor.

Beşiktaş’tan Beck falan hikaye. Gençlerbirliği’nden Ahmet Oğuz gelmek istedi, o da olmuyor.

Olympiakos’tan Diogo Figueiras’ta da işler olumsuz.

Yoluyla
Beytullah Süat

34 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaşlar nasıl organize olunuyor bilmiyorum ama başka şehirlerde ufak firmalar bile takımlarına sahip çıkarken köfteci yusuf bu şehire çok şeyler borçlu bu baskıyı hissettirmeliyiz transferde son günler basın yoluylamı olur sosyal medyamı olur toplanıp bulunduğu yeremi gideriz bilmiyorum birileri liderlik etmeli sponsorlukla bu takıma kaliteli bi forvet getirmeli

    29
    1. @Timsahkar yorumuna yanıt olarak

      Toplanıp bulunduğu yere gitmek bence mantıklı değil.Hatta tam tersi yemek yeri olarak tercih etmeyerek gitmeyip daha etkili bir tepki koymuş oluruz.Nasil Özdilek tek birlik olduysak bence yusufta da birlik olabiliriz.Yeter ki isteyelim.Hep beraber sosyal mecra dan toplu destek verirsek bir noktadan sonra basın bizi kaale alıp haber yapar.Haber yaparsa da bu sefer belki de Yusuf vs gibi firmalar icraate geçmek durumunda kalabilirler.Bence admin bir haber başlığı açıp hashtag belirlesin.O hashtag üzerinden bizde sosyal mecrada yayın yapalım.

  2. Gidin Kasımpaşaya sercan + furkan ı verin Popov’u alın.
    Ludogorets den cicinhoyu necid karşılığında isteyin.

    15
    1
    1. @hüseyin yorumuna yanıt olarak

      Kasımpaşa da bekliyordu sercanla furkani.Bana göre sercan,Furkan ozcal,İsmail,Merter,faty,John,jovic bizden sonra bir daha süper lig yüzü göremeyecek oyuncular.O yüzden bunları takasla makasla veremeyiz.En kötü kardeş Ankara gücüne yollayalim ya da yeşil Bursa’ya ibret-i alem olsun diye kiralayalim.Burunlari surtsun.Denizi de verelim Malatya’ya goztepeye bir yere kurtulalım.bu gidişle 17 iç saha maçında forma falan gitmeyecek çünkü.

      10
      1
  3. Gazeteye ilan ver ali bey: UCUZ VE 10 TAKSİTLE ÖDEMEK ŞARTIYLA SAĞBEK AMA HERYERDE GÖREV YAPACAK ELEMAN ARANIYOR diye belki gelen olur…. Sizi işbilmez herifler…

    9
    3
  4. Rize’den Kuweike iş yapar bizde taraftar uçurur o Adamı elimizdeki Sercan’la falan takasla bitirin şu işi .

    8
    3
  5. Çok basit ! Kasımpaşa,Konya,Akhisar yada Osmanlıspor scout ekiplerinden birini getirin Bursaya,sportif direktörleriyle birlikte çözülsün bu iş !!! Yada şimdi rica edin,bize acil bir sağbek bulun diye,nasılsa ellerinde bizde oynıyacak ve bizim alabileceğimiz kapasitede heralde bi 20 tane sağbek alternatifleri vardır,ne olacak sevaptır yahu ! Biz isteyelim muhakkak bize isim vereceklerdir,hatta transferide onlar gerçekleştirir,daha sağlam olur iş !!!!!

  6. Su sağ bek yokluğunda Zeki hiç düşündülmeden nasıl verildi İstanbul’a anlamıyorum hiç değilse barışa olabilirdi rahatlıkla

  7. Serdar Kurtuluş un sakatlığı ne durumda ? keçke 1-2 ay sonra dönebilse en azından Barış – Serdar idare ederlerdi . Bence en acil bölge Forvet bize sahada varlığını hissettirecek sezonda en az 12 gol atabilecek forvet lazım. Hiç transfer yapamıyorsanız eger 1 tane forvet alınsın. Necid,Faty,Furkan Ö. , inş en yakın zamanda gönderilirler . Daha çok gidecek adam var ama en azından bunların şimdilik gitmesi takımı rahatlatır. Bence İsmail K.-Serdar K.-Faty-Furkan-Merter-Bilal-Sercan-John-Stancu-Deniz-Necid- bizde oynayacak kalitede oyuncular değiller keşke hepsini gönderebilsek ama mümkün görünmüyor işte !

  8. HOCAM ELİMİZDE MUHTEŞEM İNANILMAZ 20 MAÇTA 80 GOL ATAN ALİ AY CIĞIMIZ VAR SATNCU YERİNE OYNAR VE SAĞ BEKTE ARAMAYA GEREK YOK HOCAM 15 GOL 10 ASİSTLE OYNAYAN ALİ ADEMOĞLU VAR BU 2 SİNİ KOYUN EZİKTAŞ MAÇINA??????

    1. @Scout yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşım cavanda ismini yazabilecek kadar da futboldan uzakmısın hiç mi bu adamın ne kadar düz topçu olduğunu , tüm topları ezdiğini, futboldan bihaber olduğunu bilmiyorsun.

  9. Ozamn zaten hic istanbula gitmeyelim nede olsa maglub sayiliriz goller hep o kanattan geliyor bize

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu