Kubilay’dan özür geldi

Bursaspor'un genç futbolcusu Kubilay Kanatsızkuş instagram hesabından bir mesaj paylaştı.

Kubilay takım fotğrafı ile paylaştığı mesajında “Daha iyi performans ortaya koymam gerektiğinin farkındayım. Taraftarımızı anlıyorum, ben de üzülüyorum ve tepkilerden doğal olarak etkileniyorum. Uzun bir yolun başındayım. Daha çok çalışıp, formaya layık olmak için elimden geleni yapacağım. Sahadan çıkarken tavırlarım yanlış anlaşıldıysa affedin.” ifadelerini kullandı.

37 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. bi ergenı adam edecez diye kümeye düşmek istemiyorum.kazanmayalım kardeşim genç menç hepsi istanbul aşığı.adam gibi topçular gelsin bu takıma.

    120
    7
    1. @bir taraftar yorumuna yanıt olarak

      aynen öyle güzel kardeşim. yetenekli adam kendini belli eder. bak enese Allah aşkına a takımda kaç maça çıktı. kaç golü var. yeteneği olan altyapı performansıyla bile transfer oluyor. çoğu torpilli. ben de gittim seçmelere defalarca babamla da duydum tek te duydum şahit oldum torpil olayına. hak yeniyor ve böyle oyuncuları görünce daha çok sinirleniyorum. ben oraya giremedim diye ağladım ha bunlar istanbul a kaçıyorlar zaten şımarık herifler. kubi yi bilmem de çok ta yetenekli olduğunu düşünmüyorum ben.

      36
      3
    2. @bir taraftar yorumuna yanıt olarak

      Aynen kardeşim olmuyorsa geçelim diğer gençlere şans verelim. Buna verilen şans kimseye verilmedi. Biz de yetiştirme yurdu değiliz. Bu çocuk kendini geliştirmek için hiç zorlamıyor. Batalla boş kaleye gol attırdı kendini oldum bittim zannetti.

      42
      3
  2. daha iyi performans ortaya koyması gerektiğinin farkında olup, her maç yerinde sayması daha büyük problem. geçen sene bunu kazanacağız diye düşecektik, bugün kaptırdığı top sonrası 2’yi yedik. bir an önce ya hollanda ligine ya da ptt’ye kiralasınlar. çıkarken taraftarı alkışla protesto edecek kadar büyümüş paşa!!!

    72
    1
  3. Kardeşim sadece çalış, gol kaçırmam sorun değil, fakat güçsüz halin ve etkisiz futbolun sorun yaratıyor.

    50
    2
  4. KUBİLAY.I 11 OYNATARAK KAZANAMAYIZ
    KUBİLAY BU YIL SONRADAN OYUNA GİRMESİ GEREKEN ÜZERİNE ÇOK YÜK VERİLMEMESİ GEREKEN BİR OYUNCU
    MAÇ SONU HOCA BU KONUYU ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞ

    47
    2
  5. Çok açık ve net bu çocuk topcu değil burda bizim çocuk cu duyar tayfa türüyor yine, arkadaşım profesyonel olun az, bursaspor un yıllardır bakın net olarak bu kadar yeteneksiz beceriksiz bir forveti olmamıştır, hiçbir meziyeti yok kimse kendini kandırmasın yetenekli adam kendini belli eder, sut yok pas yok kaçma yok adam eksiltme hız hatta kafa bile yok, bırakın kaldırmayın şu çocuğun bir yerini çok daha yetenekli çocuklar bursa da harcanıyor bu kim arkadaş ?

    32
    1
  6. Ne olursa olsun Kubilay’ı çıkarken yuhlamak ve ıslıklamak bize yakışmadı. Guen elindekini gösterdi aslında kamuoyuna. Kral çıplak transfer şart. Kubilay PTT ye kiralanmalı net.

    25
    1
  7. Hiç öyle gurur yapmaya gerek yok. Gidersin Yeşil Bursaya atarsınız bir sezonda 30 gol kanıtlarsın kendini. Gelir burada kral olursun….

    18
    1. @Musa Çelebi yorumuna yanıt olarak

      zaten oralarda attığı için şimdi buralarda. şu anda ihtiyacı olan tek şey 3-5 maçlık taraftarın sevgisi, hoş görüsü ve sabrı. Enes’te Avrupa da kaçırıyor ama buradaki gibi ıslıklanmıyor, yuhalanmıyor, dışlanmıyor. belki farkında değiliz ama taraftarlar olarak sürekli Bursaspor karşıtı futbolcu üretiyoruz…

      5
      7
      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        Kardeş taraftar sevgisimi dedin sen??? adam 2 yıldır BURSASPORUN forveti farkında mısın performansına bi bak istiyosan . kubilayın kaçırmasını bırak pozisyonunu bile yanlış alıyo

        3
        1
  8. ozan abinle git tire 1923’te oyna kardeşim senin yerın burası degil bir tane hava topunu alamıyorsun o boyunla hep hazırcısın elinizdeki fırsatları böyle kaybediyorsunz göruyoruz kı kabıleyetle değil parayla gelmişin A takıma

    13
    1
  9. herkes havalarda. tek suclu kubilay mi? sanki 10 pozisyona girecek top geldi de atamadi … gecen sene kacirdi ama stresi yuksek zamandaydik.

    ben le guen nin bu titi, ekong icin israr ettigini sanmiyorum. bu adam lyon dan geldi. hizli ve cevik savunma takimindan. kimse kusura bakmasin cok agir iki agir vasita bunlar. kosan adamlarin neler yaptigi ortada. vanger 4. vitesteyken bizim ekong mu titi mi hangisi pesideydi bilemiyorum, daha yeni 2 vitese takmsiti. bu nedir ya ?

    ilk golde de defans oyuncusu agirligindan nasil gol yedirir gormus olduk. uyudu resmen. su cinconun aldigi adamlara bak. biri serdar digeri maicon. kosan ve hizli iki stoper. serdar a kizmiyorum para kazandirip gitti. o parayi yiyen yedi gecmis olsun.

    furkan oyunu acabilecek kapasitesi oldugunu gosterdi bugun. emre belezoglu gibi. box to box , al ver araya at, asirt paslar yapacak oyuncu Furkan. keske doganay i satmasaydik. basiretsiz ertugrul onu da sattirmisti. hamza da olabilir ikisi de basiretsiz.

    ben begenmedim. bugun herkes baduya sak sak cekiyor. yahu kaliteli 8 numara o sekilde oynar. belluschi gormus adamiz biz ya! arjantin milli takimi formasi giymis. nasil birden adama basip topu kapip tek pasla pozisyon yaratiyordu ? Afrikali oyuncular da bu yok. elle sayilir yani. neden o arjantinliyi almadik anlamadim. yine gecen senin basindaki gibi sansa gidiyoruz. olmayan penalti ve seken topta olan gol. ne bilim cok gec uyanicaz bu sene …

    10
    25
  10. Kubilay kardeşim Bursaspor formasını giymek senin için çok erken.Bu formunla bırak süper ligi PTT de bile ilk onbirde oynayamazsın.İsteksiz bitik güçsüz mücadeleden yoksun duruşun taraftarı kızdırıyor.Bu takımın gerçek sahibi taraftarıdır.Maçtan çıkarken taraftarı o şekil alkışlamaya ne senin hakkın var ne de Messinin!!!

  11. Biz senden taraftar olarak özür dileriz kardeşim. Yönetim adam gibi forvet almayıp bu çocuğa bu yaşta sorumluluk yüklüyorsa sonucu peşinen kabulleniyordur.Taraftar olarak ya gerçekten kendimizi çok büyük goruyoruz böyle olmaz arkadaşlar.

    7
    26
  12. başın öne eğilmesin kardeşim. bir gün mutlaka bu ülkenin 1 numaralı santraforu olacaksın. durmak ve küsmek yok, çalışmaya devam. bugün sana yapılan eleştirileri yıldız olma yolunda ödediğin bedeller olarak gör. unutma, zirvede rüzgarlar daima sert ve kuvvetli eser.

    6
    28
  13. Haftalar önce söyledik, bu adam bu ligin ağırlığını ve bu taraftarın beklentilerini karşılayacak durumda değil diye henüz, NECİD, DENİZ, KUBİLAY,SERCAN, SİNAN, BERAT hepsini gönderirsin kaliteli bir harbi GOLCÜ alırsın, STANCU da bu adamın arkasında yedek bekler, ama o vizyon olmayınca olmuyo tabi, bu arada Kubilay için de Hollanda en uygun lig bu adamdan az ya da çok para kazanacağız renktaşlar yeter ki biraz sabredilmeli çocuğa, tüm stadın tepkisi doğru değildi, kendi de karşılık vermeseydi şık olurdu, ama özür dilemek de bir erdemdi, mevzuyu uzatmadan gencimize sahip çıkmalıyız.

    5
    1
  14. KUBİ kardeşim,evladım.FUTBOLCU;Yaptığı işden para kazanan,başarılı oldukça gönüllere taht kurulan ve herkesce takdir ve tebrik edilen; YÖNETİCİ;Kulübü doğru yönelttiğinde BÜYÜK BAŞKAN VE TAKDİRE ŞAYAN YÖNETİCİ,REKLAMINI YAPIP ÖZEL İŞİNEDE FAYDASI OLAN KİŞİDİR.
    TEKNİK HEYET ise hem para kazanıp başarılı olduğunda da takdir edilen,alkış ve övgüyü hak edendir.
    Buraya kadar futboldan bu üç kesimde maddi ve manevi kazanandır
    TARAFTAR;CEFKAR-FEDAKAR-DAİMA CEBİNDEN PARA ÇIKAN,KAR-YAĞMUR-GÜNEŞ YAKIN-UZAK demeden yollara düşüp rengine-armasına aşık olup cebindeki haftalık harçlığını dahi feda eden.Takımı kazandığında kendinden geçip bir hafta onunla yatıp uyuyan ve kazancı manen haz olandır.
    Maddi olanı kaybedip manevi kazanç ile daima hangi meslek sahibi devam eder işine dense TARAFTAR denildiğinde tam isabettir.
    TARAFTARIN kusuru olmaz mı elbette olur.ÖFKESİNİ VE ÜZÜNTÜSÜNÜ KONTROL EDEMEDİĞİNDE YAPTIĞI İLE HEM KENDİNE HEM TAKIMINA ZAR VERMESİDİİR.
    YÖN.TEKNİK HEYET-OYUNCU-TARAFTAR-BASIN ELELE BAŞARI GELİR ŞEHRE.

  15. Bu şahsiyeti hâlâ Bursaspora layık görenlere,storelereden alış veriş yapıp lisanslı ürün kullanarak maddi manevi emek harcayan bir taraftar olarak hakkımı helâl etmiyorum.!

  16. 1 arpa boyu kadar kendini gelistiremedin. Sana verilen sans Enes Ünala verilmedi. Sende futbol yetenegi yok, sadece fizik var onu da kullanamiyorsun. Yasin daha genc universite sinavlarina falan calis tahsiline devam et. Senden futbolcu olursa ancak bu kadar olur, bu da bizim isimizi gormuyor. Aldigin para oynadigin futbola gore acimasizca ve asiri fazla. Abdurrahman Celebi olarak Bursaspor gibi bir kulupte forma giyebiliyorsun, yeni forvet transferi sonrasi sadece antrenman formasi giyebilirsin.

  17. Suç sende değil Kubilay,seni A takıma bomboş bir şekilde gönderen Altyapı hocalarında,ama sende biraz giydiğin forma’nın ağırlığını anlada eksiklerini kapat be kardeşim.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu