Bursaspor Tribünlerinden Göztepe’ye destek!

Bursaspor Tribünleri bugün Timsah Arena'da oynanacak olan Alanyaspor maçında Göztepe’ye destek olacak.

Bursaspor Tribünleri Göztepeli taraftarların, 4 Haziran’da Antalya’da Eskişehirspor – Göztepe arasında oynanan TFF 1‘inci Lig final maçında çıkan olaylar nedeniyle, Antalya Emniyet Müdürlüğü‘nce başlatılan 1’inci dalga operasyonda haklarında “örgütlü suç işledikleri” iddiasıyla yakalama kararı çıkartılan 72 kişiden 55’inin gözaltına alınmasına tepki gösterecek.

Bursaspor Tribün liderlerinin açıklaması şöyle:

Bugün oynanacak Bursaspor -Alanyaspor maçında Göztepe taraftarlarına destek olma adına maç başı tüm bursa tribünlerini 1 dakika susup ardından sevdamızı haykırmaya davet ediyoruz.

Kaynak
Bursa.com

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @JileT yorumuna yanıt olarak

      göztepe tribünleri bursaya bursanın gözgöze verdıgı destegın ceyregını veriyormu.ankaragucu ne ıhenete gerek yok.olayı abartmayın

      3
      11
      1. @JileT yorumuna yanıt olarak

        tam bir şey bilmem de. maç saatine doğru güney de de yer olur ama neredeyse tam dolacak. 25 bin civarı belki 30 a çok yakın olcak diye düşünüyorum tahmini tamamen muhtemelen de böyle olur.

        15
  1. Korkak taraftar topluluğu olarak değil gerçek taraftar topluluğu olarak rakibi korkutan rakibi susturan taraftar topluluğu olarak bu aksam herkes çıksın stada susmayın ailemizi en iyi sekilde karsılayalım yüreksiz degil yürekli bursa için haydi çıldırmaya… bu sene küfür yok intikam vakti, olsun

    29
    1
  2. 2008 yilinda teroru hortlatip bu milletin basina sarani islikladik diye, bizden de baya iceri atilan olmustu. hatirlayan var mi?

    25
    11
    1. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

      Aynen pablo terörist damgası yemesinlerde. Bu düzende Erdoğan’a karşı olanların hepsi vatan haini militan sayılıyor artık.

      5
      4
  3. Göztepe kendi protestosunu kendi yapsın. Biz maça odaklanmalıyız. Küfür etmeden rakibe baskı kurmalı, hakemi etkilemeli, takımı ateşlemeliyiz. Bizim önceliğimiz Bursaspor.

    5
    1
  4. BJK-KONYA maçında olaylar çıktı.BJK ya 1 maç KONYASPOR’a 5 maç ceza veriliyor.Arkadaş STADIN GÜVENLİĞİNDEN BAŞTA MÜLKİ AMİR VALİ,EMN.MÜD.İL SPOR YETKİLİSİ mesul değilmidir.Neden o zaman PASSOLİG için her yıl ödeme yapılıyor.
    Sen stada gerektiği tedbirleri almadan giriş yaptır,İçeriye yabancı maddelerin sokulmasına göz yum.Başta SPOR BAKANI,O VALİ-EMN.MÜD.SPOR YETKİLİSİ İSTİFA ETMELİDİR DEĞİLMİ.
    Ama her zaman suçlu seyircidir.Evet kusur işleyen cezasını çekmeli lakin idari zaaf göstereninde çekmesi lazım .

    3
    2
  5. Hiç Yakıştıramadım Sizlere helal olsun Adamsınız Devam edin Böyle Kardeşinin düşmanına destek vermek öylemi çok güzel.

    3
    3
      1. @pingel yorumuna yanıt olarak

        ben sezon boyunca hicbir macda16. Dk ya geldiginde Burspor tezuhurati yapilmadigina sahit olmadim pingel Senin yanlisin var boyle yaparak gözden düsüyosunuz Bursapor a sempatimiz ve sevgimiz var hain olmaya gerek yok

    1. @En Bursasporlu yorumuna yanıt olarak

      En bursasporluyum diye ortalarda gezinene bakın hele neler söylüyor! Normalde yorum yazmıyorum ama buna katlanamam!! Ne kardeşi, kaptanımıza saldıran adamlar mı ?! Hey Allah’ım, hakikaten bursasporluluğu iyi öğretememişiz gençlere.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu