29 Ağustos 2026 Cumartesi

Son dakika

N’Diaye idmana çıkmadı

BURSASPOR ikinci yarı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen idmanda futbolcular koşu yaptı.

Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil beyazlı ekip akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu yaptı. Tuncay ve Oğulcan takımdan ayrı düz koşu yaparken, sakatlıkları süren Vederson ve Yavuz salonda çalışmalarını sürdürdü.

N'DİAYE ÇIKMADI Öte yandan Sunderland'in kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü Alfred N'Diaye bugün yapılan antrenmana da çıkmadı. N'Diaye'nin sakatlığı nedeniyle çalışmaya katılmadığı gerekçe gösterildi.

 

sondakika.com

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör

0 YORUM

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000