David Accam için nabız yoklanıyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay, MLS takımlarından Chicago Fire'da forma giyen Ganalı sol kanat oyuncusu David Accam konusunda yeniden temas kurulmasını kararlaştırdı.

Ali Ay‘ın direktifiyle harekete geçen kulüp yetkilileri 26 yaşındaki Ganalı krampon için nabız yoklamaya başladı. Başkan Ali Ay‘ın bu karara İstanbul seyahati öncesi Salzburg Havaalanı‘nda Paul Le Guen‘le yaptığı görüşmeden sonra aldığı öğrenildi.

Kaynak
Bursa Hakimiyet

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kayserispor başkanının bizi uyandırması ile yıllardır nasıl transferler yapıldığını öğrendik… daha yalanlama da gelmedi…bizim gibi her yıl kombine alan taraftar arkadaşlar biz karşılıksız seven tek grubuz… benim için artık ne yönetimler ne taraftar grupları var hep çıkar ilişkileri kurulmuş, burada artık kendimizi sinir etmenin anlamı yok… sonuçta bu işin öteki tarafı var… saygılar

    16
    1. @Krita yorumuna yanıt olarak

      Maalesef gerek yönetimlerin transfer işlerinde gerekse taraftar grupları yönetim arasindaki ilişkilerde insanın midesini bulandıran ve futboldan soğutan olaylar var kardeşim. Dua etsinler Biz bu kulübün müptelası olduk kopamiyoruz bu sevdadan…

      9
      0
  2. Ölüyoruz Başkaaaaannnnnn!!!!! Anladık para yok, pul yok, dikkatli harcamak lazım, Allah rızası için çöpleri gönder bari. 10 oyuncu yolla, 2 kanat al. 6-8 Pascal ve Jorgi oynar, 8-12 arası bitiririz ligi en kötü ihtimalle ama hiç olmazsa hasta olmayız be bu beceriksizler yüzünden!!!!

    16
  3. beşiktaş pepe,negredo fenerbahçe valbuena ben arfa başakşehir glichy elya sivasspor kone galatasaray belhanda gomis fernando, feghouli göztepe youn gaffran bursaspor nabız yokluyor.ince eliyip sık dokuyor.Bu ne ya kombine alalım dıyoruz ama kimi izlicen?Başakşehir ile beşiktaşın bize beş atmasını izliycez

  4. Lig bitince kongreye gidilmeliydi. Ali Ay yüzünden çok zaman kaybedildi. Ali ay hesap versin kaç tane loca satabilmiş?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu