İşte Badu, Delarge ve Kayode’nin durumu

Ligin başlamasına iki hafta kala kadrosunu tam olarak belirleyemeyen ve yabancı transferinde geç kalan yeşil-beyazlı yakım atağa kalktı.

Udinese’de forma giyen Ganalı oyuncu Emmanuel Badu için tüm olanaklarını seferber eden Başkan Ali Ay bu transferi bitirmek için harıl harıl çalışıyor. Badu ile anlaşan transfer komitesi Ganalı oyuncunun İtalyan ekibine Bursaspor’da oynamak istediğini iletmesiyle rahat bir nefes aldı. Udinese’nin Başkanı Giampaolo Pozzo‘nun Badu’nun bu söylemi üzerine şaşırdığı gelen haberler arasında. Bu transferin hafta sonuna kadar neticelenmesi bekleniyor.

DELARGE TAMAM GİBİ

Bursaspor’un kanat transferi için görüşmelerini sürdürdüğü Dzon Delarge için Avusturya ekibi Admira Wacker ile büyük oranda anlaşmaya varıldı. Büyük bir aksilik olmazsa Delarge’ın Pazartesi veya Salı günü Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

KAYODE’NİN BİTMESİ AN MESELESİ

Bursaspor’un uzun bir süredir görüşme halinde olduğu Austria Wien‘den Olarenwaju Kayode konusunda da olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Austria Wien ile yapılan görüşmelerde parasal konularda büyük oranda anlaşma sağlandı. Bursaspor Avusturya takımına birkaç taksitte bonservis ödemesi yapmak istiyor. Bu konunun çözüm bulmasının ardından Kayode’nin birkaç gün içinde Bursa’ya geleceği belirtildi.

 

 

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yav anlamıyorum bu delarge a neden para ödeniyor nerde şeffaflık bir yönetici çıkıp açıklamayacak mı? Kayode muhteşem transfer eğer olursa ki artık buda olmalı hem para kazandırır hemde mutlu eder badu zaten tartışmasız ama birde Yasin Ayoub var bu adam neden alinmaz istiyor gelmeyi makul bir ücret var hayır neden alınmaz anlayamıyorum bu takımda nasıl bi transfer anlayışı var ?

    54
    2
    1. @16Mustafa yorumuna yanıt olarak

      Delarge konusunda haklısın ama denize düşen artık yılana sarılır misali malsef ortada bı gerçek var delarge elimizdeki bütün kanat oyuncularından daha iyi… Valla ben John Sercan deniz yerine delarge yıl tercih ederim.. badu ve kayode bu takımı bu üst sınıfa çıkarır hayırlısı artık bakalım bitsin bu isgence artık biraz olsun rahatlamasını…

      22
  2. HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH ÜÇÜDE OLUR BURDAKİ YORUMLARI OKURKEN İÇİM KARARIYORDU BENDE OLUMLU BİRŞEYLER YAZAYIM DEDİM KARAMSAR OLMAMAK GEREK

    37
  3. 1 yıldır türkiyede olan DELARGE neden durduk yere gundememize girdi.kimler kaç para kazanacak.

    DELARGE yi bursada isyemiyoruz ! sayın ali ay

    30
    18
    1. @derya yorumuna yanıt olarak

      Pardon da siz kimsiniz onu istemiyoz bunu istemiyoz diye ahkam kesip duruyosunuz. Taraftariz, diyerek herşeyi yasatmak zorundamisiniz siz.

      13
      13
      1. @timsah966 yorumuna yanıt olarak

        keşke herkes diklense. keşke herkes de large istemeyen taraftar gibi olsa. sen burda onu eleştriyorsun da nerde gyan vakasının sorumlusu yöneticiler ? Nerde ayoub vakasının sorumluları? taraftar haklı olarak buradan da birilerinin paraları götüreceğini düşünüyor haksız mı ? adam naçizane ve kaba olmayan bi şekilde eleştirmiş ne var bunda? onu da mı yapmasın ?

      2. @timsah966 yorumuna yanıt olarak

        Birader keşke yorum yazmadan bi bekleseydin .. Delarge delvallenin birbaşka versiyonu hadi onu da bırak 8 haftadır Asamoah dan başlayıp 45 isimi dillendiren yönetim dururken fikrini beyan eden taraftara mı dikleniyorsun?

        16
        4
  4. Delarge hariç,Baduyla Kayote harika transfer olur ! Özellikle Kayote,Batalla sayesinde 15 golün altına düşmez,bizim lig gibi ağır stoperlerin olduğu bir ligde bu tip ele avuca sığmaz uçurtma forvetler çok iş yapar !!!

    27
    1
  5. yaw volkan mı dagıtmıs bursayı bırakın Allah askına REcep Bolukbası denen herıf anasını ağlattı takımın yedi paraları…

    11
    3
    1. @kemo yorumuna yanıt olarak

      Recep bölükbaşı aklandı kardeşim kendi adına Bursaspor’dan 1 çivi dahi almadığı çıktı ortaya bu İbrahim etmeyen yönetim olan Ali ay yönetiminin rezilliği ortaya çıktı hala sallamayın adama iyi niyetli uğraşlar verdiler

  6. Sadece delarge’ı alabilirler. Diğerlerini alacak para yok. Bir de taraftarı ikna edebilirlerse volkan şen. Artık soracağınız soru şu koshua john’mu daha iyi delarge mı? Hedef kümede kalma olur.

  7. O SÖZLEŞMESİ BİTTİĞİ İÇİN ŞİKEBAHÇE YE GİTMEDİ. SÖZLEŞMESİ DEVAM EDERKEN TAKIMI PARÇALADI. İSTANBUL TAKIMLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ. ONUN SAYESİNDE BURSA İSTANBUL İÇİN RAKİP OLMAKTAN ÇIKARILDI.. fENER BURSASPORU PARÇALARKEN KENDİNE BİR RAKİBİ YOK ETTİ. BEŞİKTAŞIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ.

    3
    6
  8. Ali dede yeter artık bi kerede anlaştı başlıklı haber okuyalım… Al markovic, delarge, badu, kayatoyi bizide bu dertten kurtar bitir transferide her ne kadar gönül razı değil ama bursaspora hayrı dokunacaksa ve basın toplantısı düzenleyip taraftardan Büyük Bursaspordan özür dilediği taktirde ve öyle milyonlar vererek değil en fazla 900 bine al volkanıda hoca zaten gereken dersi verir. Yönetim sercanı yarardan çok zarar , bu takıma (belki bu sene avrupaya gitsek onun yüzünden gidemicektik) lisans aldırmayan zararı olan denizi defalarca affetmiştir. Heleki volkan gibi bursaya maddi olarak olsun, şampiyonluk olarak olsun katkısı olan biri biraz düşünelim duygusal davranmayalım…

    3
    1
  9. Sevgili Bursasporlular su uc transfer cok iyi birde cok iyi bir sagbek olur ise muthis olur yani en az dort tranafer badu joker gibi sag ic alti sekiz farkli bolgelerde iyi tranafer osmanli da gecen yil iyi idi bence leguen hoca ile diger futbolcularin performansi bir tik daha iyi olur insallah bu uc transfer ve cok iyi bir sag bek aslinda kanat defansiniz cok iyi olursa hucum olarak da takimda gunumuz futbolunda pek cok seyi cozersiniz bakin real e bakin en iyi takimlarin kanat beklerine zaten senin elinde batalla var ise iyi bir 6 ve iyi bir sekiz ile sorun kalmaz bence uyum ve lig e hazir olur ise iyi iki stoperimiz var kalecimiz iyi sol defans behic rustu ve onur var pascal iyi bir alti nin guzel yedegi olur jourguera da iyi delarge guzel kanat

    2
    1
  10. Bu arada herkesin yorumu gözüküyor ve denetim için bekliyor yazıyor üstünde sayın admin sanırım bi hata var

    1
    1
  11. Deşarj konusunda kim daha az la para kazanacak kavgası vardır alın size hain ALI AY ve yönetimi en büyük hain kulübün başında daha neden hain ariyorsunuzki

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu