Rakipler gözleniyor

Antrenörler Mustafa Er ve İsmail Serbest, ligde ilk iki maçta karşılaşacağımız Başakşehir ile Alanyaspor'un maçlarını izledi.

Bursaspor teknik heyeti, Süper Lig’de ilk iki maçta karşılaşacakları Başakşehir ile Alanyaspor‘u yakın takibe aldı.

Alanyaspor’un önceki gün Yunan ekibi Asteras Tripolis ile St. Ulrich‘de oynadığı ve 2-1 kazandığı mücadeleyi antrenör Mustafa Er ile Scouting Direktörü Özhan Pulat yerinde izledi. Dün akşam da İsmail Serbest ile Pulat, Belçika‘ya giderek Başakşehir‘in, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşılaştığı Clup Brugge mücadelesini canlı olarak stadyumdan izleyip rapor hazırladılar.

Kaynak
Olay

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Eğer transfer yapmazsan sayın çilekçi Ali 2-0 Dan gelip 3-2 yapan Başakşehir sana evinde neler yapmaz bi düşün öyle izlemeye falan da geeel yok görünen köy kılavuz İstemezmiş.

    20
  2. Ve lig başlar Başgan transfere gerek yok der.çünkü eldeki kadro geçen sene ilk yarıyı 5.bitirdi açıklaması yapılır.ilk hafta başakşehir içimizden geçer.sonuç bize yine hüsran.Bu kadroyu değil Le Guen. Ferguson gelse de bişey yapamaz.yazık…

    16
  3. Akşam seyrettiğimiz Baakşehir, hazırlık maçlarında seyrettiğimiz Bursasporumuzdan çok çok üst düzey futbol oynuyor. Çok üzülüyoruzz çöoook..

    13
    1. @keke yorumuna yanıt olarak

      Dostum ben farklı maçı mı izledim ? Bu Başakşehir bize gol falan atamaz rahat ol . Maçı 0-0’a bağlayıp 1 gol bulursak oldu bu iş . Her zaman hücüm yapacaksın diye birşey yok . Elindeki malzemeyi kullanıp sonuca gitmeye bak . He bu arada üzülmeyin , ümitli olun . Bu arada ;
      “Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
      Güzel günler göreceğiz güneşli günler,
      Bu alemde istanbulu devireceğiz,
      Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz!”

      11
      9
      1. @Muhammet / İzmir yorumuna yanıt olarak

        Deplasmanda bir Belçika takımına 3 gol atan takımdan bahsediyoruz… Belçikada nasıl futbol oynandığından haberin yok herhalde dostum. Aynı maçı izlemediğimiz belli.. Umut fakirin ekmeği, biraz gerçekleri görmeye ne dersin ?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu