İlk transfer Bassong oluyor

Bursa.com – Bursaspor’da yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Sivok’un yerine yabancı kontenjanı için düşünülen ilk isim olan Sebastien Bassong ile her konuda anlaşma sağlandı.

Bursaspor scout ekibinin uzun zamandır izlediği Bassong’un sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor.

Yeşil-beyazlı takımın bonservis ücreti ödemeyeceği Sebastien Bassong ile yapılan görüşmelerde sadece maaş konusunda küçük pürüzler kaldı. Diğer tüm konularda anlaşma sağlanırken tecrübeli oyuncu ile ilgili olarak resmi açıklama yapılması bekleniyor.

30 yaşında ve 1.87 cm. boyundaki Kamerun asıllı Fransız futbolcu İngiltere Championship takımlarından Norwich City’de forma giyiyor.

Bassong bu sezon 9’u Championship maçı olmak üzere 13 resmi maça çıktı. Stoper ve sol bek mevkiinde oynayabilen 1,87 cm. boyundaki oyuncu Kamerun Milli Takımında 18 kez oynama şansı buldu.

Bassong daha önce Fransa’dan Metz, İngiltere’den Newcastle, Tottenham, Wolverhampton ve Watford takımlarında forma giydi.

 

 

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu