Timsah Arena’da 550 bin TL kâr!

Bursaspor-Fenerbahçe mücadelesi Spor Toto Süper Lig‘de 20.haftanın en renkli mücadelelerinden biri oldu. Hakem kararlarıyla, tribün şovlarıyla, penaltılarıyla oldukça konuşulan karşılaşmada taraftar rekoru kırıldı. Yaklaşık 13 ay önce hizmete giren Bursaspor‘un yeni mabedinde 1-1 tamamlanan karşılaşmayı 34 bin 622 taraftar takip etti. Bu rakam Timsah Arena için bir rekor oldu ve kayıtlara yazıldı. 

BİLET FİYATLARI İNDİ

Mücadeleden günler önce taraftarlar tarafından yapılan çağrıya kulak veren Ali Ay yönetimi ise karşılaşmanın bilet fiyatlarında indirime gitmiş ve rakamları klasik maçlarla eşitlemişti. Buna göre rakamlar VIP 1-2.Balkon 200 TL, batı alt tribün 100 TL, doğu alt tribün 50 TL, doğu üst tribün 40 TL, güney kale arkası 20 TL, Tofaş Tribünü 20 TL olarak belirlenmişti. 

MASRAF NE KADAR?

34 bin 622 kişinin izlediği mücadelenin hasılat geliri ise Bursaspor’a yaklaşık 750 bin TL oldu. Bursaspor daha önce en çok 2.haftadaki Başakşehir ve stadyumun açılışı maçı olan Trabzonspor randevularında en çok taraftar toplamıştı. Bu arada zorlu maçta Bursaspor Kulübü‘nün masrafının ise 200 bin TL olduğu belirtildi. Bu rakam düştüğü vakit yeşil beyazlı kasasına giren rakam 550 bin TL oldu. 

Olay

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu