Bursaspor, Kayserispor maçına hazır

Yeşil-beyazlı ekip, yarın saat 20.00’de sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 6’ya 3 kontrol pas oyunu ile devam etti. Bursaspor, son bölümde ise yarı sahada taktik çalışma yaptı. Sakatlıkları bulunan Erdem Özgenç, Merter Yüce ve Serdar Kurtuluş takımdan ayrı çalıştı.Yeşil-beyazlılar, antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

İki takım Süper Lig’de 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan sadece biri berabere biterken Kayserispor’un 9-8’lik üstünlüğü bulunuyor.

Kayserispor, Süper Lig’de Bursaspor deplasmanında oynadığı son maçı kazandı ancak öncesinde oynadıkları altı maçta yenilmişlerdi.

Süper Lig’de evinde dört maçtır kazanamayan Bursaspor (2B 2M), öncesinde evinde oynadığı altı maçta yenilgi yüzü görmemişti (4G 2B).

Kayserispor ise Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 11 maçta sadece bir kez galip gelebildi (4B 6M).

Bursaspor, Süper Lig’in ilk üç haftasında en fazla uzaklaştırma yapan takım oldu (79).

Kayserispor (114) , Süper Lig’in ilk üç haftasında en az ikili mücadele kazanan takım olurken Bursaspor (161) ise bu alanda üçüncü oldu.

Hamza Hamzaoğlu ve Hakan Kutlu Süper Lig’de iki kez teknik direktör olarak karşı karşıya gelirken taraflar birer galibiyet aldı.

Umut Bulut, Süper Lig’de Bursaspor’a karşı forma giydiği 15 maçta beş gol atmayı başardı.

Pablo Batalla, Süper Lig’de forma giydiği son yedi maçta yedi gole katkıda bulundu (dört gol ve üç asist).

Bursaspor’un bu sezon Süper Lig’de attığı üç golün tamamı kafaylaydı; Pablo Batalla (2) ve Ertuğrul Ersoy (1).

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu