Muhammed’ten Harun ve Mert’e gözdağı!

Bursaspor’un altyapısında yetişen ve A Takım ile Avusturya’da kampa katıan 19 yaşındaki ve 1.93 byundaki yıldız kaleci adayı Muhammet Şengezer Bursa Hayat Gazetesi’ne konuştu. Kampta Mlada Boleslav ile oynanan ilk hazırlık maçında müthiş bir perfromans ortaya koyarak başta Hamza Hamzaoğlu olmak üzere herkesin beğenisini kazanan Muhammet, “Herkesin büyük beklenti içinde olduğunu biliyorum. Bursaspor’un kalesini korumak için çok çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda takımın kalesini koruyacağım. Buna inanıyorum ve başaracağım” dedi.

TECRÜBE EDİNİYORUM

Geçen sezonu pilot takım Yeşi Bursa’da geçiren ancak bu sezon mutlaka A Takım’da yer almak isteyen Şengezer sözlerine şöyle başladı: “Daha yaşım çok genç. Yeşil Bursa’da da maç oynayarak biraz tecrübe edindim. Son 3 sezon başı kamplara katııyorum. Burada çok iyi çalışıyorum. Kendimi yetiştiriyorum. Kampta inanılmaz bir atmosfer var. Harun ve Mert abi gibi iki Milli kaleciyle çalışmam bana büyük bir keyif veriyor. Onlardan çok şeyler öğreniyorum. Aramızda büyük bir rekabet var. Şuan için onları geçmem zor gibi olsa da imkansız değil. En kısa zamanda tüm eksiklerimi giderip ve tecrübe edinip formayı almak istiyorum.

HEDEFİM KALEYE GEÇMEKBaşta yönetim, Hamza hoca ve ailesi olmak üzere herkesin büyük bir beklenti içnde olduğunu ifade eden Muhammet, “Yarışta bende varım. Benim de hayallaerim var. En büyük hayalim öncelikle Bursaspor’un 1. kalecisi olmak. Ardından Milli Takım formasını giymek. Ve en sonunda ise Avrupa’nın önemli kulüplerinin kalesini korumak. Kendi hedeflerim bu şekilde. Bursaspor’un hedefleri ise çok daha büyük. En önemlisi Avrupa Kulübü olmak zorunda. Her yıl mutlaka Avrupa Kulüpleriyla mücadele etmeli. Ve ilk 5’in içinde olmalı. Bence bu sezon iyi bir takım oluşturuldu. Mutlaka zirve yolunda mücadelemiz olacak. Takım arkadaşlarımız olarak buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

COURTOİS’E BENZETİYORLARKendisine örnek aldığı kalecinin Chelsea forması giyen Thibaut Courtois olduğunu ifade eden yıldız aday, “Herkes beni ona benzetiyorlar. Mert ve Harun abi beni Courtois’e benzetiyorlar. Özelliklerim itibariyle bu yakıştırmayı yaptılar. Courtois çok iyi bir kaleci. Genç yaşta forma buldu ve bunu devam ettiriyor. İnşallah bende nun gibi olacağım. Kendime güveniyorum” diye konuştu. Hamza hocaya övgüler yağdıran genç kaleci, “Kendisiyle çalışmaktan mutluyum. Çalıitığım hocaların içinde bence en iyisi. Kendisi bize bir abi gibi davranıyor. Bana çok güveniyor. Bende hata yapmamak için elimden geleni yapıyorum” şeklinde knuştu.

TARAFTAR KOMBİNELERİNİ ALSIN

O muhteşem Bursaspor taraftarlarına da seslenen Muhammet, “Timsah Arena’da onların karşılarına çıkacağım ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hep söyluyoruz. Taraftarlarımızı anlatmaya gerek yok. Bence nlar Türkiye’nin 1 numarasılar. İyi günde kötü günde ağmur çamur demeden hep arkamızdalar. Her deplasmanda yanımızdalar. Bu sezon da bizi desteklesinler. Görecekler taraftarlarımızla bir bütün olduğumuza Bursa’da çok takımı yener ve hedefe daha kolay ulaşırız. Şimdiden kombineler,ni alsınlar. Çok iyi bir takım kuruldu. Burada iyi çalışıyruz. Lig başlayınca onlarda görecekler yi bir takım olduğumuzu” diye sözlerini tamamladı.

Gökhan Gündoğdu / Bursa Hayat / Windischgarten Avusturya

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu