Sivok: ‘Türkiye gibi üretken olamadık !’

Türkiye’nin kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Çek oyuncu, ” Yediğimiz gol maçın kırılma noktası oldu. Maç içerisinde birçok şans yakaladık. Eğer girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik, maçı çevirebilirdik ”, dedi.

Hırvatistan maçından daha etkili oynadıklarını söyleyen Sivok, ” Belki de Hırvatistan maçı kadar şanslı değildik. Türkler özel bir oyun ortaya koymadılar ancak yine de başaramadık. Belki de 3 puanı Hırvatistan maçından daha çok hak ettik ancak futbol böyle bir oyun. Sonuç olarak elendik ve elimizde bir şey kalmadı. ”, dedi.

Turnuva boyunca ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Sivok, ” Rakiplerimize ve bize baktığımızda onların Real Madrid ve Barcelona gibi büyük takımlarda oynayan futbolcularının olduğunu görüyoruz. Bizde ne yazık ki o kalite de bireysel yetenekleri olan bir futbolcumuz yok. Başarı için biraz takım oyununa ve şansa ihtiyacımız vardı ancak olmadı.”, dedi.

”Manchester United’da oynamak isterim”

Manchester United’da oynamak isterim ancak sanırım bunun için şansım kalmadı. Yetenekli birçok oyuncumuz var. Umarım onlar ilerde büyük kulüplerde oynayabilirler.

”Milli Takımı bırakmayı düşünmüyorum”

Jaroslav Plasil ve David Lafata’nın milli takımı bırakmasını üzerine ise ” Gelecekte ne olacağını göreceğiz. Ancak ben burada oynamaktan büyük zevk alıyorum ve kısa vadede bırakmayı düşünmüyorum. Eğer hocamız kalırsa bu konuyu görüşeceğiz ” şeklinde konuştu.

Bursasporluyuz.org

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu