Terim’den Serdar Aziz’e “Galatasaray’a gel!”

Galatasaray’ın, takımın başına geniş yetkilerle geçmesi için teklif yaptığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim‘in, Serdar’a “Benden haber bekle. Eğer Galatasaray’a dönersem seni mutlaka aldıracağım” dediği ileri sürüldü.

SICAK BAKIYORA Milli Takım‘ın, Fransa‘da düzenlenen Euro 2016‘daki maçlarının bitmesinin ardından Terim’in; sarı-kırmızılı kulüpte futbolun başına getirilen eski Başkan Alp Yalman’ın “yuvana dön” teklifine sıcak baktığı ve eski takımına dönmesi halinde, transferde ilk icraatının Serdar Aziz olacağı iddia edildi.

NABIZ YOKLADILARGalatasaray‘ın, şimdiden Alp Yalman aracılığıyla Bursaspor yönetimiyle temasa geçtiği ve 26 yaşındaki milli stoper için nabız yokladığı ifade edildi.Başkan Ali Ay‘ın ise, “Serdar’ı 6 milyon Euro’dan 1 kuruş aşağıya vermem” dediği belirtildi.

EMRE’Yİ DE İSTİYORÖte yandan Fatih Terim‘in Galatasaray’a dönmesi halinde, tıpkı Serdar Aziz ile birlikte geçen sezon A Milli Takım’a çağırdığı sol bek Emre Taşdemir‘in de alınmasını istediği gelen haberler arasında…

Bursaspor yönetiminin, teklif gelmesi halinde 21 yaşındaki yetenekli solağın bonservisi için 4,5 milyon Euro isteyeceği öğrenildi.

Bursa.com (ÖZEL HABER)

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu