Ali Ay “Hamzaoğlu’yla devam edeceğiz!”

Başkan Ay, Kayserispor mağlubiyetine çok üzüldüğünü belirtirken, futbolcuların risk almamak adına gerekli mücadeleyi vermediğini buna karşın rakibin genç oyuncuları başta olmak üzere kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi yaptıklarını söyledi.

KALACAK-GİDECEK OYUNCULAR

Öncelikle takımda kalması veya gitmesi gerek oyuncular belli. Şuan bu isimleri söylemem doğru değil; ama dediğim gibi lig boyunca bu isimler netleşti zaten. Fayda- maliyet hesabına göre son kararı vereceğiz. Kalacak oyunculardan da ücretlerinde %25 – %35 arası indirim isteyeceğiz. Buna yanaşmayanlarla ilgili olarak değerlendirmemiz olacak.

HAMZA HOCA İLE DEVAM MI ?

Hamza Hamzaoğlu ile devam etmek istiyorum. Maceraya gerek yok. Kendisi ile yeni sezon planlaması ile ilgili henüz görüşmedik; ama benim görüşüm devam etmesi yönünde.

EKOMOMİK ANLAMDA  BÜYÜYECEĞİZ

Herkes transferi soruyor. Fransa’da iki oyuncu bulduk; ama alabilmemiz için ekonomik darboğazı aşmamız gerekiyor. Ekonomik olarak büyüyeceğiz. Bazıları küçüleceğimizi düşünüyor. Hayır kesinlikle hedeflerimiz büyük. Ama tabi önce şu süreci doğru ve güzel adımlar atarak geçirmemiz gerekiyor. İlerisi için her şeyin güzel  olması için kulübün mali yapısını düzeltmek şart. Transferden çok öncelikli hedefimiz bu. Herkesten de bu şekilde düşünüp destek vermesini rica ediyorum.

CUMHURBAŞKANINDAN RANDEVU BEKLİYORUZ

Stat ve tribün isimleri başta olmak üzere sponsor desteği bulmamız gerekiyor. Başta bu konuları görüşmek üzere Cumhurbaşkanı‘ndan randevu istedik. Sorunlarımızı o’nun çözebileceğini biliyoruz.

VERGİLERİ ÖDEMEKTE ZORLANIYORUZ

Bizi her ay 20 milyon ödemeye mahkum eden ödeme takvimi ile boğuşurken, vergileri ödemekte zorlanır hale geldik. Her ay 3,5 milyon lira vergi ödememiz var. Bu para ile dönen kulüpler var. Ama artık vergileri ödemekte zorlanır hale geldik.

İŞADAMLARINI KULÜBE ÇEKMELİYİZ

Konya’da şu sıralarda yaşanan gelişmeler, Bursalı sanayici ve işadamlarına örnek olmalı. Kentlerinin takımına sahip çıkma adına Konyaspor’a sponsor olduklarını ifade ediyorlar. Bu bilince Bursalı firmalarında erişmesi gerekiyor. Bursaspor’un başarısı tüm kente yansır.

FORMA REKLAMI

Forma reklamı için kulübümüzün marka değerine göre bir bedel belirledik; ancak geçmiş dönemde bu göz önüne alınmayıp çok ucuz bir miktara reklam alındığından, firmalar bunu önümüze koyuyorlar. Yani “Geçen yıl bu fiyata satmışsınız, şimdi niye bu kadar istiyorsunuz” diyorlar. Yapılan hatalar her noktada karşımıza çıkıyor.

Başkan Ay açıklamasının sonunda “Bugüne kadar çalışmalarımızı başarıyla sürdürdük. Bundan sonrası için de kimsenin endişesi olmasın. Allah’ın izniyle yine başaracağız. Tek hedefimiz ekonomik ve sportif anlamda başarılı olan bir kulüp bunun için de tüm kentin yardımına ihtiyacımız var” dedi. 

Bursa.com

http://www.bursa.com/ali-ay-vergileri-odeyemiyoruz-n244924/

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu