Dzsudzsak: Çin’e gitme ihtimalim söz konusu bile değil !

Macar yıldızın, Nemzetisport muhabiri ile yaptığı telefon görüşmesinin ayrıntıları şu şekilde:

Muhabir: Türkiye’de misin ?

Dzsudzsak: Evet. Az önce idmandan eve geldim. Sormam da bir sıkıntı yoksa, nerde olmalıydım ? 

Muhabir: Hakkında Çin’e gidebilir iddaaları var o yüzden soruyorum.

Dzsudzsak: Aa gerçekten. Bu sabah Bursaspor’dan kovulduğumu öğrendim. (Çin’e transfer haberleri hakkında) Eğer sorun olmazsa telefonu kapatacağım, çünkü bavulumu toplamam gerekiyor.

Muhabir: İroni mi yapıyorsun ?

Dzsudzsak: Elbette ironi yapıyorum. Son iki haftadır benimle ilgili birçok haber yapılıyor. Günden güne bu haberleri okuyorum. Ne aptalım ki şu ana kadar yorum yapmadım. Ancak aradığın için çok mutluyum. En azından durumum hakkında gerçekleri söylebilirim.

Muhabir: Başla o zaman !

Dzsudzsak: Kabul ediyorum, takımdaki rolüm hem kulübün hem de benim beklediğim gibi değil. Pazartesi günü yöneticilerle görüştüm. Takımı nasıl ileriye götürebileceğimiz hakkında küçük bir kriz masası oluşturduk. Salı günü ise maç videoları izledik. Ardından hocam benimle konuşmak istediğini söyledi. Emin olun ilk soru ne bugün ne de yarın Çin’e gitme ihtimalim ile ilgiliydi. Aksine daha iyi bir performans göstermem için ne yapabileceğini sordu.

Muhabir: Sonrasında ne oldu ?

Dzsudzsak: Son iki haftada iyi sonuçlar alamadık. Bu yüzden lig yarışından biraz koptuk. İtiraf ediyorum, en iyi performansımı gösteremedim ancak bazı insanlar bu oyunun bir takım oyunu olduğunu unutuyor. Hoca şunu söyledi, seni gözden çıkardığım gibi bir durum söz konusu değil, inanmaya devam et. İnsanlar senin daha iyi olacağına inanıyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu