Yönetim Erdoğan’a gidecek

Mali anlamda tabloyu düzeltmek için büyük uğraş veren Ali Ay yönetimi, Asset firmasıyla yapılan anlaşmanın iptali için bütün yolları deniyor. Geçtiğimiz hafta Ankara’da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’yla bu konuda bir görüşme yapan yeşil beyazlı yönetim bugün ise İstanbul’a giderek şirket yöneticileriyle de bir toplantı yapacak. 

BUGÜN İSTANBUL’A GİDİYORLAR

2.Başkan Ali Ademoğlu ve Finansal yapılanmadan sorumlu asbaşkan Fatih Pulat’ın bu görüşmeye katılacağı ve Başkan Ali Ay’a rapor sunacağı belirtildi. Ayrıca Ali Ay yönetimi kulübün üzerinde büyük bir kambur oluşturan bu sorun için gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşmeyi planlıyor. 

LOCALAR SATILACAK

Erdoğan’dan yardım isteyecek olan yeşil beyazlı yönetimin randevu için başvuruda bulunacağı belirtildi. Bu arada yeni stadyumdaki locaları satmak için büyük uğraş veren yönetim, Asset firmasıyla yapılan anlaşmanın bozulması durumunda bu konuda daha somut adımlar atmayı planlıyor. Şuana kadar 10’a yakın sanayicinin Başkan Ali Ay’la görüştüğü ve loca alma sözü verdiği öğrenildi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu