TFF’ye inat kazanalım!

Medipol Başakşehir karşılaşmasında maçın hakemi Hüseyin Göçek’in kötü yönetimine karşın 10 kişiyle galibiyeti kaçırarak beraberlikle yetinen Bursaspor, bugün deplasmanda Gençlerbirliği’nin konuğu oluyor. 

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı FIFA kokartlı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel’in yardımcılıklarını ise Gökmen Olgaç ve Yusuf Bozdağan yapacak. Yeni transferlerle birlikte yükselişe geçen Yeşil beyazlılar, ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gençlerbirliği’ni mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. 

5 eksik var

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak oynadığı 3 maçta 7 puan alan Bursaspor’da Gençlebirliği maçı öncesi 5 önemli eksik oyuncu bulunuyor. Yeşil beyazlılarda Medipol Başakşehir maçında gördükleri kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Tomas Necid ve Sercan Yıldırım’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Jorquera ve Emre Taşdemir de Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Başakşehir karşılaşmasında tribüne gönderilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’da cezası nedeniyle bu mücadelede takımın başında olamayacak.

Ezeli rekabette üstünlük bizde

Bursaspor ile Gençlerbirliği bu oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 69. kez karşı karşıya gelecek. 

Daha önce oynanan 68 mücadelede yeşil beyazlı ekip, sahadan 28 kez galibiyetle ayrılırken, Başkent ekibi ise 19 karşılaşmada gülen taraf oldu. 21 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Bursaspor, rakip fileleri 104 kez havalandırırken, kalesinde ise 79 gol gördü.

Sponsor Canalp Tekstil

Bursaspor’un Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın sponsoru Canalp Tekstil oldu. Yeşil beyazlı Kulüp deplasman masraflarını karşılayan Canalp Tekstil’e teşekkür etti.

 

MAÇ TABLO

STAT: 19 MayısSAAT: 13.30HAKEMLER: Deniz Ateş Bitnel, Gökmen Olgaç, Yusuf Bozdağan EKSİK: YokEKSİK: Sercan, Necid, Serdar, Jorquera, EmreBİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 3 TL

13.30 LİG TV/Canlı

 

GENÇLERBİRLİĞİ

34 Johannes Hopf2 Ahmet Oğuz3 Uğur Çiftçi5 Ahmet Çalık66 Ante Kulusic21 Selçuk Şahin22 Olafur Skulason13 Aliaksandr Hleb30 Djalma Campos11 Mostapha El Kabir10 Bogdan Stancu

BURSASPOR

 

1 Harun Tekin22 Erdem Özgenç66 Tomas Sivok13 Dany Nounkeu23 Aziz Eraltay91 Ricardo Faty5 Bekir Yılmaz77 Balazs Dzsudsak88 Deniz Yılmaz18 Pablo Martin Batalla19 Tom De Sutter 

Olay

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu