Ali Ay ”Bursaspor’u kalkındırabilecek adaylar yarışmalı.”

Ali Ay, rakipleri arasında Bursaspor’un şu andaki maddi borçlarını kaldıramayacak adaylar olduğunu belirterek, “Bu kadar başkan adayı olması demokrasi adına çok sevindirici bir durum. Ama maddi olarak her şeyimiz olan Bursaspor’u kalkındırabilecek adaylar yarışmalı. Diğerleri adaylıktan çekilmeli. Biz ekip arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucu Bursaspor’da acil ihtiyaç duyulan 20 milyon TL civarında sıcak parayı temin etmiş bulunuyoruz” diye konuştu.

BURSASPOR’UN SAHİBİ TARAFTARDIR

Bacıbey Kent Kültür Derneği ve Kadın Ekonomi Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte konuşan başkan adayı Ali Ay, “Şu anda sportif başarısızlıklar ve yaşanan ekonomik olumsuz tablo yüzünden taraftarın boynu bükük. Biz yönetime geldiğimizde bir Taraftar Meclisi kuracağız. Bursaspor’u taraftarımızla birlikte el ele yöneteceğiz. Taraftar bu takımın gerçek sahibidir” dedi.

HAMZA HAMZAOĞLU BİZİM HOCAMIZDIR

Ali Ay başkan olduğu zaman kulüp içerisinde yaptıkları ve yapacakları projeleri her ay kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek, “Başkan olduğumda transfer yapacağımız futbolcuları kesinlikle ben de göreceğim. Gözümle görmediğim futbolcuyu kesinlikle transfer etmeyeceğim” dedi. Ali Ay, bir soru üzerine de, “Hamza Hamzaoğlu bizim hocamızdır” dedi.

Ayrıca, Timur Noyan’ın adaylıktan çekilmesinin ardından gözlerin çevrildiği Ali Ay ve ekibi, çalışmalarını sürdürürken,  bazı çevrelerce kendilerine yöneltilen “Siz de bırakacak mısınız” sorularına karşı, bursa.com’a özel açıklama yaptı.

Ali Ay’ın kurmayları yaptığı açıklamada özetle  “Biz aylardır bu göreve hazırlanıyoruz, önceki hedefimiz seçimi kazanmak, sonrasında da Bursaspor’u hakettiği yere tekrar çıkarmak. Bu göreve talip olurken kimseden izin almadık. Tek amacımız Bursaspor’a hizmet. Kongre üyelerimiz takdir edip bize görev verirlerse elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bize çekilmemiz için kimse baskı yapmıyor, yapsa da bizim için önemi yok . Bu iddialar nereden çıkıyor anlamıyoruz” şeklinde konuştular.

BURSA.COM

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu