Dany “Defans oyuncuları artık değerli”

KAMPLARA ALIŞTIM

Yıllardır kamplara alıştım. Antrenmanlar yapıyoruz, dinleniyoruz. Benim için kamp oldukça verimli geçiyor. Burada kamp ortamı çok güzel, her şey olumlu yönde devam ediyor.

İDMANLAR BİRAZ SERT GEÇİYOR AMA…

Yeni bir sene ve sıralamada durumumuz ortada bütün oyuncular çok istekli çalışıyor. Antrenmanlar oldukça istekli geçerken biraz sertlikler oluyor ancak bunu, takımın iyi anlamda bir kazanımı olduğunu düşünüyorum.

EN İYİ PERFORMANSIMI SERGİLEMELİYİM

Ben bir futbol oyuncusuyum, rekabetçiyim kiminle oynadığımın bir önemi yok. Oyuna girdiğimde Bursaspor için oynuyorum. En iyi performansı vermek zorundayım.

DEFANS OYUNCULARI ARTIK DEĞERLİ

Evet günümüzde defans oyuncularının değeri arttı. Eskiden orta saha ve forvet oyuncularına değer biçiliyordu. Günümüzde kulüplerde önemli işler yapan defans oyucuları var. Gol atan defans oyuncuları da var. Bu gibi etkenler defans oyuncularının değerini yükseltti. 

TRİBÜN BASKISINA DİKKAT ETMİYORUM

Ben sahaya çıkınca tribünlere dikkat etmiyorum. Bursaspor tribünleri çok etkili ancak tribünlere takılırsam oyuna konsantre olamam.

BURSASPOR TÜRKİYE’NİN EN İYİ 5 TAKIMINDAN BİRİSİ

Bizim öncelikle sıralamadaki durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Timsah Arena’da güzel bir başlangıç yaparak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.

HAMZA HOCA BİZE KENDİMİZİ SORGULATTI

Hamza Hoca geldikten sonra takımda bir çok şey değişti. İki maç oynadık ve psikolojik anlamda gelişmeler olduğunu gördük. Birçok oyuncu kendisini sorgulamaya başladı. Takım olarak en iyisini yapmak istiyoruz.

TARAFTARIMIZ BİZLERE SABIR GÖSTERSİN

Taraftarımıza ihtiyacımız var. Hiçbir oyuncu sahaya kaybetmek için çıkmaz. Bizler de sahaya kazanmak için çıkıyoruz. 12. adamın desteğine ihtiyacımız var.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu