Herkes rahat olsun!

ENDİŞEYE GEREK YOK UEFA Başkanı Michel Platini'nin aralarında Bursaspor'un da bulunduğu Türk takımlarını Finansal Fair Play'e uymadıkları için incelemeye aldıklarını açıklamasının ardından, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı gerekli çalışmanın yürütüldüğünü ve endişe edilecek bir durumun olmadığını söyledi. Divan Kurulu toplantısında kulübün sezon sonuna kadar en az 40 milyon TL'ye ihtiyacı olduğunu vurgulamasına karşın Bölükbaşı, "Herkes rahat olsun" dedi. 

CEZA SÖZ KONUSU DEĞİL Bu konuda yoğun mesai harcadıklarının altını çizen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA'nın hangi durumda ceza vereceğini de kaydetti. Bölükbaşı, "Bizimle sözleşmesi bulunan bir futbolcumuz 'Ben Bursaspor'dan paramı alamıyorum" diyerek UEFA'ya giderse o zaman ceza alırız. Ancak şunun garantisini verebilirim. Ne şimdi ne de bundan sonraki yıllarda böyle bir durum söz konusu değil" şeklinde konuştu. 

 

Bursa Hakimiyet

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu