Passolig satışları 8 Temmuz’da başlıyor

Kanun gereği zorunluluk haline gelen ve futbol müsabakalarını takip etmek isteyen taraftarların, PASSOLİG KART sahibi olması zorunluluğu getirilmiştir. 

PASSOLİG kartlar stadyumlara giriş dışında; e-bilet alınabilen, ulaşım ve tüm kartlı ödeme işlemlerinde kullanılan, kişiye özel fırsatlarla donatılan bir kart. PASSOLİG KART'IN KAPSAMI VE AVANTAJLARI ŞÖYLE: 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçildi. Bu tarihten itibaren, stadyumlara girişler sadece PASSOLİG Kart ile gerçekleşecek, günlük bilet ve kombine satın alırken PASSOLİG Kart sahibi olmak gerekiyor. • PASSOLİG’le beraber kağıt bilet devri kapandı. Elektronik biletler PASSOLİG Kartlara yüklenecek. • Bursaspor PASSOLİG Kart bedeli 20 TL • Satın alınan PASSOLİG Kartları 2014 -2015 sezonu sonuna kadar geçerli olacak. • Herkes sadece kendi PASSOLİG kartı ile maça girebilecek. Başkasının kartı ile maça girmeye çalışmak kanunen suç sayılacak. Kendisine ait elektronik kartı bir başkasının spor müsabakasına seyirci olarak girmesini sağlamak amacıyla kullandıran kişi birinci fıkra hükmüne göre cezalandırılır.  (1) Bu Kanun hükümlerine göre temin edilmiş bileti olmaksızın spor müsabakalarını izlemek amacıyla spor alanlarına giren kişi, adli para cezası ile cezalandırılır. Suçun spor müsabakalarına seyirci olarak katılmaktan yasaklanmış kişi tarafından işlenmesi halinde, hakkında üç aydan bir yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. BURSASPOR PASSOLİG KARTI NASIL ALINIR? PASSOLİG Kartınızı 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren BURSA ATATÜRK STADYUMU ANA GİŞESİ’nden ayrıca 18 Temmuz 2014 tarihinden itibaren de MERİNOS STADYUMU KOMBİNE SATIŞ NOKTASI’ndan beklemeden alabileceksiniz.

Taraftarlarımız ayrıca ister Bursa’da şuanda 311 noktada bulunan AKTİF NOKTA makinelerinden, ister internetten, ister cep telefonundan www.passolig.com.tr’ye girip kolayca PASSOLİG başvurusu yapabilecek. Kartınızı alabilmeniz için başvuru formunu doldurup, fotoğrafınızı yükleyip, 20 TL vizeleme bedelini ödemeniz yeterli. Sonrasında kartınız ister adresinize kurye ile isterseniz de stat gişemizden ya da anlaşmalı PTT şubelerinden teslim edilecektir.  PASSOLİG KART ALMAK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Kart basım için taraftarlarımızın yanlarında TC Kimlik Numaralı Ehliyet veya Nüfus Cüzdanı ile güncel bir vesikalık fotoğraflarını getirmeleri gerekmektedir. Kimlik üzerindeki fotoğrafınız güncel ise bu fotoğrafta kullanılabilecek. BİLET NASIL ALINIR? BURSASPOR PASSOLİG Kart sahibi olan taraftarlarımız ister www.passo.com.tr bilet sitesi üzerinden, ister stadyum gişelerinden, isterlerse de Türkiye genelindeki binlerce noktadan kartlarına maç biletini yükleyebilecekler. Müşteri hizmetleri için 0850 724 33 44 nolu telefonu arayabilirsiniz. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla e-posta adresinizle paylaşılacak, cep telefonunuza mesaj olarak iletilecek.  Ayrıca stadyumlarda maç günleri konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısı alınabilecek.  PASSOLİG kart hakkında daha detaylı bilgi için www.passolig.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu