Taraftarın Avrupa özlemi

Bursa Atatürk Stadı dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Ünlü İspanyol takımı Valencia’yı ağırlayan Bursaspor’un taraftarları maç saatinden çok önce stada gelmeye başladı.

 

Taraftarların bu önemli maça formalarıyla geldikleri gözlenirken, tribünlerde lig maçlarından daha fazla kadın taraftarın olduğu dikkatlerden kaçmadı. Tribünleri maçtan 3 saat önce doldurmaya başlayan taraftarlar, maç öncesi çeşitli tribün şovları yaparken, maç sırasında da rakip topu ayağına aldığında ıslıklı protestoyla baskı oluşturmaya çalıştı.

 

Bursaspor, iki yarıda da 2’şer gol yemesine karşı taraftarları her golün ardından takımını alkışlamayı ihmal etmedi. 4-0 sona eren maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar iki takım futbolcularını da gösterdikleri mücadeleden ötürü alkışladı.

 

Valencia takımının oyuncuları da taraftarların jestine alkışlarla karşılık verdi. Taraftarlar, yeşil-beyazlı futbolcuları bu alkışla bırakmayıp toplu halde tribüne çağırdı. Takımlarına, “Bursa sizinle gurur duyuyor” tezahüratı yaptı.

 

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu